reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Bo widzisz Gabi ja pewnie tak samo bym swego lekarza nachodzila gdybym byla w Polsce... Mieszkam aktualnie w Wielkiej Brytanii i tu lekarze czekaja diopiero do 3 miesiaca. Nie wiem dlaczego. Wczoraj jak bylam po raz pierwszy u lekarza to powiedzial ze usg dopiero w 12 tyg. ze moja ciaze bedzie prowadzila tylko polozna chyba ze beda jakies problemy. Ze ona sie ze mna skontaktuje za kilka tygodni i to ona porobi mi badania. Dla mnie to chore. Mowil ze gdyby ten bol jajnikow sie utrzymywal to zebym przyszla albo jak bym zaczela krwawic. Znieczulica :wściekła/y:
A na dodatek jestem sama,mloda i nie doswiadczona... To znaczy w dziedzinie ciazy,bo z malym dzidziusiem mialam juz doczynienia.

Zebym tylko dobrze przeszla ta ciaze. Moglabym nawet ja cala przelezec abym tylko urodzila zdrowa Dzidzie :)

reklama
Tak to wiem....,tylko chodzi o to, że tyle miesiecy czekalam na cud i teraz wydaje mi sie, ze to tylko chwila szczescia...jakąś taką pesymistką się zrobilam. No ale zobaczymy :tak:

Dota,podczas implantacji zarodka może wystąpić takie małe plamienie.Ale oczywiście lepiej idź do gina.I nie martw się na zapas:tak:
Tak to wiem....,tylko chodzi o to, że tyle miesiecy czekalam na cud i teraz wydaje mi sie, ze to tylko chwila szczescia...jakąś taką pesymistką się zrobilam. No ale zobaczymy :tak:

Hej
Gabi Jeszcze raz gratulacje :-) :-) :-)
zareklamowałaś wątek to też przyszłam popatrzeć ;-)
czysta babska ciekawość :cool2:
tylko nam się całkiem na grudzień nie przenieś
bo płakać będę ;-) :cool2:

:-):-):-)
Jagoda,to proszę nie potpatrywać tylko dołączyć:tak: jeszcze trochę czasu zostało,żeby się na grudzień załapać:-p:rofl2:

dziewczyny spokoj!!!
takie zle mysli to tylko samonakrecanie sie i nic nie daje
ja w pierwszej ciazy czulam sie fantastycznie: zero mdlosci, zero zmeczenia, praktycznie tylko mi brzuch wyskoczyl
teraz juz duzo gorzej: mdlosci,zmeczenie etc
i tez mialam krwawienie
polecialo ze mnie jak z kranu
przerazilam sie na amen, poszlam do lekarza z przeczuciem najgorszego
na szczescie NIC sie nie stalo i wszystko jest ok

mowie wam laski wszystko bedzie ok
wiecej optymizmu, lato idzie, czas minie jak z bicza i bable beda z wami:cool2:

:-):-):-)
Jagoda,to proszę nie potpatrywać tylko dołączyć:tak: jeszcze trochę czasu zostało,żeby się na grudzień załapać:-p:rofl2:

Gabi ale to już raczej zimowa część grudnia lub styczeń więc się nie piszę :cool2:
jak dobrze pójdzie to na jesień 2008 się wstrzelę :cool2: :-)
a teraz to podglądanie mi zostanie :cool2:
terminu zazdroszczę,
mając pierwsze dzieciątko wiosenne
doszłam do wniosku że jak sie ma jesienne dzieciątko to
w najfajniejszych porach sie w ciąży chodzi
I trymestr na wiosnę kiedy nie ma jeszcze upałów,
przez mdlości ciężko jeść, akurat wszystko chemią naszpikowane
to taki brak apetytu wskazany ;-)
potem w II trymestrze, słoneczko jeszcze tak nie dokucza jak
tym co już w III a jedzenia świeżutkiego w bród
(jak ja marzyłam o letnich owocach :-p)
a w III trymestrze już jesień i chłodniej
akurat jak już brzuszek przeszkadza i człowiek spuchnięty
i gorąco jest z samego stanu odmiennego :cool2:
idealna sprawa na ciążę taki układ pór roku :laugh2:

Jagoda,porównam i Ci powiem czy lepiej na zimę czy na lato:cool2:
Alfa,jeśli jeszcze do nas zaglądasz.Jest takie forum Poronienie - informacje dla Ciebie znajdziesz tam wsparcie dziewczyn w podobnej sytuacji:-( Trzymaj się i jak będziesz miała siłę,to napisz czasami co u Ciebie.
Papapa.

reklama
Witajcie grudniowe mamusie :-) Przepraszam, że się tu do Was wpraszam (ja z październikowych), ale zdziwiłam się, że już się grudzień na forum pojawił :-)

Gratulacje dla Was wszystkich i powodzenia :tak:

Do góry