belka
Klub grudniówek'07
Bo widzisz Gabi ja pewnie tak samo bym swego lekarza nachodzila gdybym byla w Polsce... Mieszkam aktualnie w Wielkiej Brytanii i tu lekarze czekaja diopiero do 3 miesiaca. Nie wiem dlaczego. Wczoraj jak bylam po raz pierwszy u lekarza to powiedzial ze usg dopiero w 12 tyg. ze moja ciaze bedzie prowadzila tylko polozna chyba ze beda jakies problemy. Ze ona sie ze mna skontaktuje za kilka tygodni i to ona porobi mi badania. Dla mnie to chore. Mowil ze gdyby ten bol jajnikow sie utrzymywal to zebym przyszla albo jak bym zaczela krwawic. Znieczulica
A na dodatek jestem sama,mloda i nie doswiadczona... To znaczy w dziedzinie ciazy,bo z malym dzidziusiem mialam juz doczynienia.
Zebym tylko dobrze przeszla ta ciaze. Moglabym nawet ja cala przelezec abym tylko urodzila zdrowa Dzidzie
A na dodatek jestem sama,mloda i nie doswiadczona... To znaczy w dziedzinie ciazy,bo z malym dzidziusiem mialam juz doczynienia.
Zebym tylko dobrze przeszla ta ciaze. Moglabym nawet ja cala przelezec abym tylko urodzila zdrowa Dzidzie