reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej grudnóweczki:-)
Ja mam termin na początek stycznia i już nie mogę sie doczekać, już chcę urodzić,a tu jeszcze 3 tygodnie!!!!!!!!!!!!Tylko mój synek malusi bardzo , bo tylko waży 2200a to 37 tydzień:szok:,Ale mi się już brzuch tydzień temu obniżył i codziennie mam delikatne skurcze wiec może jeszcze w grudniu będę tulić swoje maleństwo..........
A Wam życzę dużo cierpliwości i wytrwałości(sobie też hi hih hi) w końcówce ciąży:tak:Ja juz wariuje a wiec się nie dziwię że Wy macie dosyć
Powodzenia i-lekkich i szybkich porodów

reklama
Hehehe Viki na to wygląda:tak:

Ja umieram, mam taką zgagę...ale nie będę się żalić;-)
My dzisiaj znowu byliśmy na dłuuuugim spacerku, tym razem nad morzem, tylko tak zimno było, no ale dałam radę.

:-)

witam

ja nadal 2w1. caly dzien ma skurcze takie przepowiadajace jak na @. nie boli bardzo ale przeszkadza i brzuch strasznie sie stawia i twardnieje....cos mam przeczucie ze w tym tygodniu juz go nie bedzie bo ostatnio od 2 dni chodze poddenerwowana bez powodu

nie wiem, czy to niedziela, czy to może Koleżanki się rozdwajają ale rzeczywiście puuuuuusto tu.
u mnie nic. Wiktorek sobie hasa beztrosko, biedy nawet sie nie spodziewa, że go siłą w końcu wydobędą.
nie umiem sobie miejsca znaleźć i wszystko mnie nudzi, a co w związku z tym cały czas bym jadła jadła jadła. oj ciężko będzie wrócić do mojej ulubionej wagi.

alez sie najadłam...normalnie szok:-)

niedaleko otworzyli u nas chińska knajpke i mozna zjesc fajne żarełko i za rozsądna kasiorke.

poza tym mam info od ewy i nadal jest w dwupaku i równiez nic na nią nie działa a ktg nie wskazuje szybkiego rozwiązania:tak:

ciekawe jak tam belka i stefanka bo cos dzisiaj sie nie meldują:tak:

a no i jeszcze pryzybela ale ona to pewnie później zajrzy na forum;-)

jejku ide sie połozyc bo normalnie sie chyba przejadłam:zawstydzona/y:

No ja wiadomo ,ze jeszcze 2w1:dry:;-) ale gdzie jest np.Ewa:confused:
Ciekawe tez jak tam u Soidy mam nadzieje ,ze szybko jej poszlo.U mnie jutro nie ma meza caly dzien w miescie ,wiec nie planuje nic wyczynowego ale wtorek juz bede znowu sie wysilac i chyba wypije ten olej;-)
Mi dzis sie tez ciagle stawia brzuch ale nie licze na to ,ze cos z tego bedzie.Zaczynam powoli watpic ,ze maly urodzi sie przed czasem i martwi mnie to bo boje sie ,ze osiagnie wage okolo 4kg:sorry2::no:

No to u Ewy sie wyjasnilo, zobaczymy co z reszta dziewczyn pewnie w poniedzialek jak wroca do trybu tygodnia pracy;-)
Ja juz chyba tez zmykam bo plecy mnie bola.Do jutra papa

reklama
JA też się melduje 2w1 wszystko u mnie po staremu.:dry:
Soidy Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie aby dzidziuś już było o tej godzinie z tobą :-);-):tak:
Widzę pustki dziś ;-)mało z nas się udziela w soboty i w niedziele;-)

Do góry