reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej grudnóweczki:-)
Ja mam termin na początek stycznia i już nie mogę sie doczekać, już chcę urodzić,a tu jeszcze 3 tygodnie!!!!!!!!!!!!Tylko mój synek malusi bardzo , bo tylko waży 2200a to 37 tydzień:szok:,Ale mi się już brzuch tydzień temu obniżył i codziennie mam delikatne skurcze wiec może jeszcze w grudniu będę tulić swoje maleństwo..........
A Wam życzę dużo cierpliwości i wytrwałości(sobie też hi hih hi) w końcówce ciąży:tak:Ja juz wariuje a wiec się nie dziwię że Wy macie dosyć
Powodzenia i-lekkich i szybkich porodów

reklama
Hehehe Viki na to wygląda:tak:

Ja umieram, mam taką zgagę...ale nie będę się żalić;-)
My dzisiaj znowu byliśmy na dłuuuugim spacerku, tym razem nad morzem, tylko tak zimno było, no ale dałam radę.

:-)

witam

ja nadal 2w1. caly dzien ma skurcze takie przepowiadajace jak na @. nie boli bardzo ale przeszkadza i brzuch strasznie sie stawia i twardnieje....cos mam przeczucie ze w tym tygodniu juz go nie bedzie bo ostatnio od 2 dni chodze poddenerwowana bez powodu

nie wiem, czy to niedziela, czy to może Koleżanki się rozdwajają ale rzeczywiście puuuuuusto tu.
u mnie nic. Wiktorek sobie hasa beztrosko, biedy nawet sie nie spodziewa, że go siłą w końcu wydobędą.
nie umiem sobie miejsca znaleźć i wszystko mnie nudzi, a co w związku z tym cały czas bym jadła jadła jadła. oj ciężko będzie wrócić do mojej ulubionej wagi.

alez sie najadłam...normalnie szok:-)

niedaleko otworzyli u nas chińska knajpke i mozna zjesc fajne żarełko i za rozsądna kasiorke.

poza tym mam info od ewy i nadal jest w dwupaku i równiez nic na nią nie działa a ktg nie wskazuje szybkiego rozwiązania:tak:

ciekawe jak tam belka i stefanka bo cos dzisiaj sie nie meldują:tak:

a no i jeszcze pryzybela ale ona to pewnie później zajrzy na forum;-)

jejku ide sie połozyc bo normalnie sie chyba przejadłam:zawstydzona/y:

No ja wiadomo ,ze jeszcze 2w1:dry:;-) ale gdzie jest np.Ewa:confused:
Ciekawe tez jak tam u Soidy mam nadzieje ,ze szybko jej poszlo.U mnie jutro nie ma meza caly dzien w miescie ,wiec nie planuje nic wyczynowego ale wtorek juz bede znowu sie wysilac i chyba wypije ten olej;-)
Mi dzis sie tez ciagle stawia brzuch ale nie licze na to ,ze cos z tego bedzie.Zaczynam powoli watpic ,ze maly urodzi sie przed czasem i martwi mnie to bo boje sie ,ze osiagnie wage okolo 4kg:sorry2::no:

No to u Ewy sie wyjasnilo, zobaczymy co z reszta dziewczyn pewnie w poniedzialek jak wroca do trybu tygodnia pracy;-)
Ja juz chyba tez zmykam bo plecy mnie bola.Do jutra papa

reklama
JA też się melduje 2w1 wszystko u mnie po staremu.:dry:
Soidy Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie aby dzidziuś już było o tej godzinie z tobą :-);-):tak:
Widzę pustki dziś ;-)mało z nas się udziela w soboty i w niedziele;-)

Do góry