reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No ladnie Ewa to chyba nie masz co popedzac Adasia jak mu tyle jeszcze do urodzin zostalo:-D
Ja tez dzisaj sie mecze , zaraz ide robic porzadki a potem jedziemy do sklepu z mezem;-)

reklama
Co do pizzy to u nas dziś na obiadek ( już siedzi w piekarniku i zaczyna pachnieć:tak: ). A później idę z małym na spektakl o św. Mikołaju. A poza tym to wielkie porządki dziś u nas. Pożyczyliśmy od rodziców bardzo poządny odkurzacz i odkurzamy wszystkie zakamarki w domu, czyścimy koce i materace z roztoczy żeby dzieciaczki miały tego świństwa jak najmniej w domu.

Hej własnie wróciłam ze szpitala, 05.12.2007 o godzinie 9 50 urodziła się moja córeczka Magda , waga 3,940 kg., 10 apgar, 55 cm dlugości, śliczna , zdrowa, grzeczna - cały czas śpi. Jak będę mieć więcej czasu zajrzę na BB co u was.

Trzymam mocno kciuki za Kasie i Olisia! Nie mogl maluszek trafic na lepsza mamusie i wierze, ze doskonale sobie wszyscy poradza!:)
I napewno synek da im tyle radosci w zyciu, ze zadne inne dziecko nie mogloby dac! Badzcie dzielni, bedziemy myslami z Wami!

Annn GRATULACJE! W koncu mamy kolejna grudniowa Mamuske rozpakowana! Oczywiscie czekamy na wiecej szczegolow o pierwszej grudniowej panience i zdjecia, jak bedziesz miala czas!:-)

A ja sobie dzisiaj pospalam do 10 z nudow, bo mezus w pracy (i pewnie bym spala dluzej, gdyby mnie telefon nie obudzil)

Ewa, jakby te porody faktycznie od suwaczkow zalezaly, to normalnie jakas podlamke moznaby zaliczyc;-)

Milego weekendu kochane kobitki!

Ann gratuluje!!! Aby twoja corcia rosla duza i zdrowa :-)

A my juz wrocilismy z zakupow :tak: zrobilam rano porzadki i nadal nic :no::dry: ale zmeczylam sie naprawde :confused:
Teraz bedziemy sobie pewnie siedziec i sie relaksowac :-)
Milego wieczora mamuski :-)

Annn gratuluje!!!:-):-):-)

Napisz nam jak przebieg ci poród i oczywiście czekamy na fotki małej:-)
A u mnie dzień ciężki chyba miałam duży spadek cukru bo się nagle słabo poczułam i zaczęły mi mroczki przed oczkami latać już nie powie jak mi się raczki trzęsły ale wypiłam wodę z cukrem i jak nowo narodzona się czuje;-)
Ale brzuszek mi się jeszcze nie obniża mam wysoko zobaczymy jak to będzie mam jeszcze czas:-(

Ann, gratulacje :-)

Ja wlasnie wrocilam z ktg i dowiedzialam sie, ze.... juz zaczelam rodzic :tak::tak::tak:
Chcieli juz mnie zostawic, ale zgodzili sie ostatecznie, ze na wlasna odpowiedzialnosc na razie nie zostaje i przyjade za godzine-dwie :-D
No.... niby wsztstko ok, nie niepokoilabym sie i przyjechala tam nawet po nocy, ale byla jedna niepokojaca rzecz - raz Łukaszkowi spadlo tetno do 60 :-:)-( Nie wiedza o co chodzi - badanie powtorzono, spadek sie nie powtorzyl, dlatego nie zatrzymali mnie na amen.
Trzymajcie kciuki zeby to szybko poszlo, bo na razie to wcale nie czuje, ze juz sie zaczelo :-:)-(

Annn! Ale duża Twoja córeczka...Serdecznie gratulujemy!:-)
Odpoczywajcie sobie w domku i cieszcie sie sobą.

Soida a dzis myślałam o Tobie...No to Kochana trzymamy za Was kciuki, powodzenia i oby wszystko trwało krótko i bezboleśnie!!!!:tak:

pa

reklama
Do góry