reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No ladnie Ewa to chyba nie masz co popedzac Adasia jak mu tyle jeszcze do urodzin zostalo:-D
Ja tez dzisaj sie mecze , zaraz ide robic porzadki a potem jedziemy do sklepu z mezem;-)

reklama
Co do pizzy to u nas dziś na obiadek ( już siedzi w piekarniku i zaczyna pachnieć:tak: ). A później idę z małym na spektakl o św. Mikołaju. A poza tym to wielkie porządki dziś u nas. Pożyczyliśmy od rodziców bardzo poządny odkurzacz i odkurzamy wszystkie zakamarki w domu, czyścimy koce i materace z roztoczy żeby dzieciaczki miały tego świństwa jak najmniej w domu.

Hej własnie wróciłam ze szpitala, 05.12.2007 o godzinie 9 50 urodziła się moja córeczka Magda , waga 3,940 kg., 10 apgar, 55 cm dlugości, śliczna , zdrowa, grzeczna - cały czas śpi. Jak będę mieć więcej czasu zajrzę na BB co u was.

Trzymam mocno kciuki za Kasie i Olisia! Nie mogl maluszek trafic na lepsza mamusie i wierze, ze doskonale sobie wszyscy poradza!:)
I napewno synek da im tyle radosci w zyciu, ze zadne inne dziecko nie mogloby dac! Badzcie dzielni, bedziemy myslami z Wami!

Annn GRATULACJE! W koncu mamy kolejna grudniowa Mamuske rozpakowana! Oczywiscie czekamy na wiecej szczegolow o pierwszej grudniowej panience i zdjecia, jak bedziesz miala czas!:-)

A ja sobie dzisiaj pospalam do 10 z nudow, bo mezus w pracy (i pewnie bym spala dluzej, gdyby mnie telefon nie obudzil)

Ewa, jakby te porody faktycznie od suwaczkow zalezaly, to normalnie jakas podlamke moznaby zaliczyc;-)

Milego weekendu kochane kobitki!

Ann gratuluje!!! Aby twoja corcia rosla duza i zdrowa :-)

A my juz wrocilismy z zakupow :tak: zrobilam rano porzadki i nadal nic :no::dry: ale zmeczylam sie naprawde :confused:
Teraz bedziemy sobie pewnie siedziec i sie relaksowac :-)
Milego wieczora mamuski :-)

Annn gratuluje!!!:-):-):-)

Napisz nam jak przebieg ci poród i oczywiście czekamy na fotki małej:-)
A u mnie dzień ciężki chyba miałam duży spadek cukru bo się nagle słabo poczułam i zaczęły mi mroczki przed oczkami latać już nie powie jak mi się raczki trzęsły ale wypiłam wodę z cukrem i jak nowo narodzona się czuje;-)
Ale brzuszek mi się jeszcze nie obniża mam wysoko zobaczymy jak to będzie mam jeszcze czas:-(

Ann, gratulacje :-)

Ja wlasnie wrocilam z ktg i dowiedzialam sie, ze.... juz zaczelam rodzic :tak::tak::tak:
Chcieli juz mnie zostawic, ale zgodzili sie ostatecznie, ze na wlasna odpowiedzialnosc na razie nie zostaje i przyjade za godzine-dwie :-D
No.... niby wsztstko ok, nie niepokoilabym sie i przyjechala tam nawet po nocy, ale byla jedna niepokojaca rzecz - raz Łukaszkowi spadlo tetno do 60 :-:)-( Nie wiedza o co chodzi - badanie powtorzono, spadek sie nie powtorzyl, dlatego nie zatrzymali mnie na amen.
Trzymajcie kciuki zeby to szybko poszlo, bo na razie to wcale nie czuje, ze juz sie zaczelo :-:)-(

Annn! Ale duża Twoja córeczka...Serdecznie gratulujemy!:-)
Odpoczywajcie sobie w domku i cieszcie sie sobą.

Soida a dzis myślałam o Tobie...No to Kochana trzymamy za Was kciuki, powodzenia i oby wszystko trwało krótko i bezboleśnie!!!!:tak:

pa

reklama
Do góry