reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Daszka spokojnie, tak jak Stefanka pisze czop moze odejsc nawet tydzien przed, zwlaszcza jak jest jasny to niewiele oznacza.Co do skurczy to tez musza byc naprawde bardzo regularne , jak w zegarku.Wiem ,ze te skurcze moga byc tez meczace ale jesli nie sa regularne to niestety chyba nie to:no: Mierz dalej odstepy czasu bo one moga sie nagle zrobic regularne ale poki nie sa a wody nie odeszly to napewno nie wybieraj sie do szpitala

reklama
Magda, pryzybelka, a ja sie zawsze zastanawiałam dlaczego ja mam taki krzywy nos....:sorry::eek::confused: to sie właśnie dzięki wam dowiedziałam...:szok:
hmm widze, że moi rodzice sobie chyba nie żałowali...:crazy::-D;-)

hihihi ale się uśmiałam, no musisz rodzicom podziękować ;-)

Daszka..mnie tez czop odszedł dawno temu i wczoraj jeszcze troche...rzeczywiście nie ma co na to zwracać uwagi...no chyba że jest zabarwione krwią.
Stefanka a ja słyszałam że to chłopcy się rodzą wcześniej i to zazwyczaj przed terminem :sorry: więc pewnie nie ma reguły.

Dziwnie się czuję, jakbym miała zaraz zasnąć, choćby na stojąco...jak to się mówi przeciekam przez palce...a jak tylko zamknę oczy zaraz mi się odechciewa i czuję się rześko. No to wstaje i coś zaczynam robić i tak w kółko...fe

Dobry wieczór kobitki,
własnie łyknęłam porcję 5 kapsułek wiesiołka ;-) a do kolacji wypiłam tę herbatę z liści malin i... chyba będę nocować dziś w toalecie ;-)
Wiki daj znac jak zadziała na Ciebie ten olej rycynowy. Kupiłam butelkę 100 g, ale nie wiem czy pić go od razu, bo w sumie ma własciwości podobne do tej herbatki... Jak po weekendzie nic nie zadziała, to go łyknę ;-)

Ataata usmiałam się z tej opowieści skąd to masz krzywy nos :-):-):-)
Daszka wsłuchyj się w brzuszek i jakby co to dawaj nam znać, jakby jednak to już miało dziś nastapić - czego Ci życzę!

Miłych snów!

Ewa ja pije od tygodnia te tabletki z wiesiolka a herbatke tez juz chyba 3ci dzien;-) olej mam w pogotowiu ale to w przyszlym tygodniu bede testowac;-) tylko Ty kochana nie pij 100g;-) Ponoc 2lyzki stolowe sie pije.Ja pewnie moge i butle wypic znajac moj organizm bo od tygodnia pije lek na przeczyszczenie , ktory mi gin polecil i za przeproszeniem du... Mial byc efekt po dwoch dniach a u mnie po 5 nic:sorry::no:
Ide juz spac bo najadlam sie jak bak pizzy.Mniam mniam, jedzmy kochane poki mozna;-)

a wiecie na co mi przyszła ochota...mhmmmm...na shake'a z mcdonalds ... mniam mniam...ale niestety nasz mcdonalds już zamknięty :-(

Kurcza widze że większość z was sie zdecydowała na te "przyspieszacze" porodu... ja niewiem czemu, ale mimo że małej sie wogóle nie spieszy, to jakoś nie moge sie zdecysdować na te specyfiki:sorry: Niewiem, chyba zostawie tą sprawe naturze...

A mi Daria tak dupsko wypchała, że niemam jak siedzieć:crazy:

ooo Magda nie rób smaka... ja bym zjadła kubełek Hot Wingsów z KFC, ale też już zamknięte:crazy:

hehe agata dobre dobre:-)

ewa no jakoś zabrakło mi odwagi picie oleju na noc...i chyba spróbuje jutro...
póki co łykam wiesiołka i pomolestowałam troche valdiego;-):-)

od 2 godzin mam skurcze, ale zupełnie nie bolesne.
po prostu stawia mi sie brzuch, mocno twardnieje. początkowo co 6 minut teraz co 7, ale poki co nie zapowiada sie na to by coś ruszyło i pewnie zaraz wszystko znów ustapi:-(

kurcze tak chciałabym jutro urodzic bo jak juz wspominałam moj gin bedzie miał dyzur 24 h....ale boje sie pic ten olej....

echh cykor ze mnie, ale nie chciałabym zaszkodzic maluszkowi a boje sie ze jak mnie przeczysci to jemu bedzie źle...

taki glupol ze mnie:zawstydzona/y::-p:cool:

Ataata, owieczka śliczna...a cos mi się zdaje że niedługo wszystkie zaczniemy tak szaleć....ja się musze przyznać, że czasmi bezwiednie tulę podusię i głaskam i się z nią huśtam :zawstydzona/y:
Viki , myślę że jak przeczyszcza to raczej lepiej dzidziusiowi bo ma więcej miejsca :-D

reklama
Do góry