reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata, owieczka śliczna...a cos mi się zdaje że niedługo wszystkie zaczniemy tak szaleć....ja się musze przyznać, że czasmi bezwiednie tulę podusię i głaskam i się z nią huśtam :zawstydzona/y:
E Magda to z Tobą jeszcze nie jest tak źle jak zemną... ja nie dośc że z owieczką... śpię... to jeszcze z nią.... gadam...:zawstydzona/y:
Także Twoje bezwiedne tulenie poduszki to pikuś przy tym jak mnie już odwala:rofl2:

viki mnie tez sie wydaje że jak Cie przeczyści to maluszkowi napewno nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie...
Olej rycynowy bleee, nigdy bym tego nie przełknęła... mnie zwykjłe siemi lniane odrzuciło, a gdzie tam olej... no ale trzymam kciuki, dasz rade, wypij juz dzisiaj, bedzie szybsza reakcja;-)

reklama
Czesc Dziewczyny :-)
A ja przestalam juz sie dolowac, ze moja Dzidzia nie chce wyjsc :blink: mam nadzieje ze jak przestane o tym myslec to dni beda szybciej leciec i wkoncu nadejdzie jej dzien :tak:
Dzis planuje zakupy w duzej hurtowni i musze ogarnac wkoncu ten syf w domu bo wczoraj odebralismy wozek i stoi juz rozlozony w salonie :tak: ale musze zrobic mu troche wiecej miejsca :-)

Wczoraj rozmawialam z Kasia okazalo sie ze Olis ma jednak ZD, ale ona jest bardzo silna i nie poddaje sie :tak: naprawde podziwiam ja :tak: Jeszcze sa w szpitalu ale moze w poniedzialek wyjda. Malemu zrobili badania i okazalo sie ze ma dwie male dziureczki w serduszku ale narazie zostawia to bo moze samo sie zrosnie albo bedzie mogl z tym zyc :tak:
Kasia czuje sie dobrze i ma bardzo duzo pokarmu :-) maluszka wszyscy rozpieszczaja na oddziale i jak to facet lubi spac w lozku z kobieta (czyt. Kasia) :-D;-)
Macie wszystkie gorace pozdrowienia od Kasi i Oliska :-)

Milego dnia

Tak sobie rozmyślam nad sytuacją Kasi i doszłam do wniosku że Oliś ma ogromne szczęście że trafił właśnie do tej a nie innej mamusi. Bo Kasia jest tak silną i mądrą osobą, że będzie najlepszą mamą.
Jesteśmy z Tobą Kasieńko i z Olisiem. I bardzo macno przytulam Was do serca.

Kurcza belka łzy mi w oczach stanęły, jak przeczytałam Twojego posta o Kasi...
Dlaczego...:-:)-:)-(
Niewiem co więcej powiedzieć, pozatym że bardzo mi przykro i smutno...:-(
Kasia jest dzielna i da sobie rade (szczerze to podziwiam ją, bo niewiem czy ja bym dała:zawstydzona/y:) Pozdrów Kasie odemnie i Oliśka też.

czesc dziewczynki

kasia jest bardzo silną kobietą, myslę ze wielu ludzi mogłoby sie od niej uczyc, ja również ja podziwiam i jestem myslami z nia i oliskiem i wierze ze wszystko bedzie dobrze.

a u mnie bez zmian. skurcze wczoraj trwały do okolo 3 w nocy ale bez bólu wiec w koncu postanowilam olac sprawe i juz nie liczyc tylko polozyc sie spac.
rano skurcze nadal były, teraz mi przeszło bo ni zwracam juz na to uwagi, staram sie czyms zając w domu. jedynie co to mam mdłosci jak cholera i nie wiem czy nie wyląduje zaraz w kibelku.:baffled:

juz sobie nawet nie robie nadziei ze trafie dzis na dyzur mojego gina....

no cóz...
widać tak ma byc...

trzymajcie sie dziewczynki

Witajcie!
U nas dzisiaj w koncu sloneczko swieci.Bylam z malym nawet na spacerku.Umordowalam sie jak glupia ale co tam najwyzej Antos sie zlituje i wyjdzie szybciej;-)
Viki wcale Ci sie nie dziwie z tym olejem.Ja tez narazie mam go w pogotowiu ale zdecydowac sie nie moge.Mysle o przyszlym tygodniu zeby go pic ale wydaje mi sie ,ze nie chodzi mi o strach przed tym ,ze dzidzi cos zrobie tylko raczej przed tym ,ze jak go wypije to naprawde zaczne rodzic:baffled:;-)No niby bardzo bym chciala ale sama wiesz.Teraz jak juz jest tak blisko to zaczynam troche sie bac.Mam pozytywne nastawienie ale nie da sie ukryc ,ze pamietam jak to bylo i modle sie tylko zeby teraz bylo szybciej.:sorry2:
Co do Kasi to wierze ,ze beda szczesliwa rodzinka z Oliskiem.To naprawde fajna para a dziecko z ZD moze dac wiele szczescia.Poznalam jednego 3latka z ZD, biedaczek mial jeszcze bialaczke(naszczescie wyzdrowial) To byla maskotka oddzialu.Naprawde taki fajny slodziak z niego i mama tez fajna kobieta.Widzac ich inaczej zaczelam na te sprawy patrzec.No ale nie ukrywam ,ze oswojenie sie z tym napewno jest trudne i trzymam kciuki zeby Kasia i Tomek dzielnie dali sobie rade z tym wszystkim.

Belka przekaż Ksiuli, że jesteśmy z Nią! Jest super mamuśką i ma najwspanialszego synka na świecie! :tak::tak::tak::tak:

Ja nadal w dwupaku ;-)
Aneczka a tam było napisane na tej stronce 1/4 szklanki oleju rycynowego, więc taka mała buteleczka to byłoby za mało, więc poszłam po całości z taką większą ;-)
Dziś nadal wiesiołek i herbatka, a w poniedziałek ten olej. Trudno, jeśli nie ma innego wyjścia. Jak na razie wszystkie inne metody zawiodły ;-(

Uciekamy dziś na spacer i inne atrakcje do uzdrowiska z tężniami, więc może coś się ruszy mały niedobrus!
A propos jedzenia... dziś pizza była na śniadanie. Korzystam póki mogę ;-)

Miłego dzionka mamuśki ;-)

Witajcie!!!

A my po spacerku, byliśmy w lesie 1,5 godziny...a jestem taka zmęczona, że ledwo tu siedzę...zaraz sie położę:tak: Chciałam zobaczyc co u was kobietki słychać;-)

Belka, pozdrów gorąco Kasię od Nas wszystkich i niech mocno ucałuje Olisia od wszystkich ciotek z BB:tak::tak::tak:

Ewa ja też od wczoraj pije herbatkę i biorę ten wiesiołek...ciekawa jestem czy coś poskutkuje...tez zastanawiałam się z tym olejem, ile wlaściwie go wziąć, no i tak :poczekam do poniedziałku i wtedy wezmę rano 2 łyżki.

Ewa hehehee to dopiero numer:-D
Miłej soboty!!!
papa

reklama
ewa hihih twoj suwaczek na serio cos świruje a moze ty sobie żle obliczyłas termin porodu hahahahaha

( no dobra - przepraszam - to był żart:-p)

Do góry