reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja widze ze ona w kilku wątkach sie wpisała:szok::wściekła/y:echh

aneczka fajny ten link..zaraz wysle valdiego po kapsułki z wiesiołka i liście malin....jednym słowem mam juz dość...łapie doły..chce urodzic !!!!!!!!!!!!dziś!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Belka, no własnie, właśnie ;-) 6 grudnia... Wczoraj już w szblonach zapisałam sobie treść smsa jakiego ewntualnie miałabym wysłac zainteresowanym ;-) chyba zapeszyłam ;-)

Ataata no niech już się zacznie na dobre tego dziś nam wszystkim życzę!

Aneczka ach Ci faceci... Jedno ;-) w głowie. Powiem Ci, że jak byliśmy ostatnio na zakupach, to MUSIELIŚMY odwiedzić dział z zabawkami dla chłopców... Mąż chciał się TYLKO zorientować co to teraz dla małych chłopców jest fajnego...

Ciekawy link Aneczka. Ciekawe czy faktycznie to co napisane zadziała na nas. Testowałas już coś z tej listy?

Viki trzymaj się. Oby dziś nastrój Ci się polepszył. Pisz, będziemy Cię pocieszać kochana!

Witam! Dawno was nie odwiedzałam. Widzę, że kilka już uległo rozdwojeniu. Gratuluję serdecznie!!!:-D:-D:-D !!! Ja niestety jeszcze ciągle 2w1 pomimo, ze mój termin już minął. Jeżeli nie urodzędo 10 XII, mój gin da mi skierowanie do szpitala na wywołanie porodu:sorry2::sorry2::sorry2:. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie i moja córeczka trochę się pospieszy. Pozdrawiam!;-);-);-)

Witajcie!!!:-)

U nas tez po staremu...Dzisiaj mamy wizyte u lekarza i tak trochę się denerwuję...ale znając siebie samą, wiem, że to normalne:tak:

Rapela to może aby uniknąć porodu wywoływanego poczytaj o tych metodach na przyspieszenie porodu, które wkleiła Aneczka...może cos zadziała.

Te metody na wywołanie mogą nawet przyspieszyć ja już słyszałam o nich że nie które z ziół wywołują skurcze macicy ale ja nie jestem chyba aż tak odważna aby się ich chwytać:-p

Widzę po suwaczkach że nie które z nas powinny juz albo wkrótce zacząć rodzić ale jak na razie cisz.
Ja za to chyba mam jeszcze przed sobą może 2 tygodnie tak sama czuje skurcze mam codziennie juz wiec pewnie to będzie w tym okresie co pisze zobaczymy ale z synkiem nie pomyliłam się tak jak powiedziałam tak go urodziłam

Ja od paru dni lykam tabletki z wiesiolka a od dzis pije tez herbatke z lisci malin.ponoc te tabletki z wiesiolka zmiekczaja szyjke i nie prowadza wcale do szybszego rozpoczecia sie akcji ale za to jak juz sie zacznie a szyjka jest miekka to latwiej powinna sie rozwierac.na to wlasnie licze.Sama zastanawiam sie jeszcze nad wypiciem tego oleju rycynowego bo od paru dni mam powazny problem w toalecie.:zawstydzona/y:Nawet jesli nie wywola porodu to poprostu bede troche lzejsza;-)

reklama
a u mnie nadal kiepski humor. w pobliskiej aptece niestety nie bylo nic z tych specyfików ktore chciałam.

zaraz damian wroci ze szkoly, zjemy obiad, damian odrobi lekcje i wybywamy chyba do centrum handlowego na jakies zakupy.

oszaleje siedząc w domu, poza tym i tak musze udac sie do jakiejs apteki i ten olej rycynowy tez kupie tyle ze nie wiem czy bede miala odwage sie go napic:dry::sorry2:

Do góry