reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

powiem wam tak: sernik wyglada pieknie i pachnie tak samo ale nie wiem jak smakuje bo czekam do jutra :))
dla informacji ataata do mnie leci sie z krakowa 2 godz i hakiem wiec to jakas wymowka!!!
a viki to juz ty sie nie tlumacz!! wolisz swoj jablecznik. taka prawda.
ale serdecznie polecam wypieki mikolajowe!!
a co do zlosci to ja dzis spoko ale wczoraj bylam zla okropnie i wiem ze dzis potrzebna byla tylko iskierka :))
wszystkim wam kochane mamuski proponuje czekolade i inne slodycze i dogadzanie sobie oraz wymuszanie na partnerach dopieszczania!!!

reklama
Ech u mnie narazie to ja meza dopieszczam:dry:;-) No ale mam nadzieje ,ze to sie wkrotce zmieni.
My bylismy dzisiaj na zakupach i powiem Wam ,ze nie wiem jak usiasc, polozyc sie albo jaka pozycje przyjac zeby mnie wszytsko nie bolalo:baffled: bola mnie gnaty, miesnie i wszytko od ciezaru brzucha.Przegielam troche z tym lazeniem i ide wlasnie wziac sobie kapiel zeby jakos odpoczac.mam nadzieje ,ze to przyniesie jakas ulge.
Narazie dziewczyny papa.

ataata do mnie leci sie z krakowa 2 godz i hakiem wiec to jakas wymowka!!!
No dobra,:zawstydzona/y: to była wymówka :zawstydzona/y: bo by mi sie tych migdałów itak kroić ani trzeć nie chciało... ewentualnie bym je mogła tym młotkiem czy tłuczkiem potraktować, z tym, ze nie napewno;-)
Co do dopieszczania to u mnie w tym momencie niemozliwe, a co do czekolady to tez już nie możliwe, bo wszystkie zapasy słodyczy dziś zjadłam...

aaa dziewczynki trochę zmienię Wam pyszniutki temat, jak sobie siedzę, a synek się wierci to czasami coś mi klaśnie czy mlaśnie pod skórą...czy to jest normalne? zauważyłyście coś takiego u siebie? bo martwie się, czy aby mi się nic nie odklejało...chociaż nic mnie nie boli.

Magda_lenka powiem ci ze ja odglosow nie rejestruje ale mysle ze to mozliwe.
a co do ciebie droga ataato to tym bardziej zaluj ze mnie odrzucilas bo ja mam pelna szafke slodyczy plus sernik!!!

AneczkaK ja ostatnio tez byłam na takich zakupach a chyba z 3.5 godzin spędziłam na nich ani razu nie odpoczęłam. Jak wróciłam do domku to szybko dzieci wykąpałam i rozpakowałam zakupy i spać poszłam a chyba z 13 godzin spałam tak byłam padnięta:tak:
Niestety nasz stan w który się teraz znajdujemy nas już meczy to jest najgorszy miesiąc ciąży jak dla mnie jak to fizycznie często rady nie daje to jeszcze mam zmienne nastroje
Po prostu niech to się juz skoczy to wszystko powróci do normy

reklama
Ech dziewczyny, Wy tu o slodkosciach, a ja musze sie jeszcze ograniczac:baffled:
Ale fakt, ze czasem zgrzesze i skubne conieco. I wlasnie najwieksza ochote mam na domowe wypieki. A jablecznik, to juz tak za mna chodzi, ze chyba kupie jakis slodzik i sobie upieke:-)
Stefanka, a przez Ciebie to i serniczek zaczal mi sie marzyc:happy2: Bo ogolnie tez uwielbiam, ale tylko taki bardzo puszysty i bez rodzynek:-)

A tak w ogole, to u Was juz mikolajkowo dziewczynki, wiec zycze wszystkim dnia pelnego milych niespodzianek!:tak: Kto wie, moze jakas dzidzia sie w ten wyjatkowy dzien u ktorejs pojawi???:-);-):tak:

Do góry