hej Dziewczyny!
Pare dni mnie nie bylo a tu patrze lektury a lektury
troche mnie nie bylo, weekend mialam szkole i pierwszy egz w tej sesji, no i netu nie mialam chwilowo, ale juz ok.
Co do zmiany mego gina pojde do nowego za 2 tyg robie wywiad srodowiskowy i moje kolezanki tez sa za zmiana...ten moj jest jakis nierzrownowazony
;-)potrafi nawet przeklnac co jakis czas, nie wspominajac juz o wielu waznych rzeczachy, o ktorych nie raczyl mnie poinf...do cholery to moja pierwsza ciaza i to lekarz powinien mnie o wszystkim informowac, as nie ja sie musze z netu dowiadywac, ze mozna robic zdjecia i filmy usg, ze trzeba grupe krwii zbadac, ze trzeba brac witaminy..nic mi nie powiedzial. o film sama zapytalam, nagral, ale beznadziejnie...najpierw zaczal i bylo super, moja dzidzia ruszala nozkami i raczkami..jakie to bylo wzruszajace!!!
az mi sie lezka zakrecila w oku
a potem sie okazalo, ze nie wlaczyl odp[owiedniego przycisku i zaczal od nowa, ale to juz nie bylo to samo, prawie nic nie widac..cielak...
no ale coz..
jesli chodzi o samopoczucie moze byc
jest lepiej, jest tak goraco , a ja sama daje rade pojechac do miasta, wczesniej nie bylo to mozliwe, takie zawroty glowy, ze szok
no ale jest dobrze, troche puchne;]
co do hormonow, to chyba dotyka nas wszystkie, chwilkami czuje nieuzasadniona zlosc i na kim sie wyzywam???;-)
tak oczywiscie na tatusiu;]
Wiecie co, cos mnie ostatnio denerwuje...nie jestem jeszcze mezatka, pobieramy sie w sierpniu, nasz dzidzius byl planowany i bardzo sie z niego cieszymy, ale wkurza mnie, jak ludzie widzac moj brzuszek juz odstajacy zerkaja mi na palec...no chyba mi sie to nie wydaje
jakos sie glupio wtedy czuje.nie sadzilam, ze takie cos siue pojawi;/
co do ubran..w spodnie moze w 1 pare wchodze ale cisna i nie jest wygodnie..wygoidniej jest w spodnicy, w sob jedziemy do olsztyna na zakupy, trzeba mnie zaopatrzyc w wieksze ubranka
no dobra pozdrawiam i 3majcie sie
ps jaka piekna pogoda az chce sie zyc!!!:-)