reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczyny.

A ja właśnie wróciłam z 3 godzinnego rajdu po ciuchach i kupiłam sobie świetne rybaczki. Tak sie na nie napaliłam, że choć nosze rozmiar 36 to kupiłam 40 bo ostatnia para. No ale wcale nie są takie za duże... mamuśka mi zaszewki zrobi po bokach i bedą idealne. A jak brzucho podrośnie to sie rozpruje zaszewki i będą idealne. Właśnie temu je wziełam bo pochodze w nich całe lato, bo są strasznie niskie biodrówki więc pod brzuchem bedą...:-);-):tak:

Doticzka no to trzymam kciuki za fasolke i twoją wizyte u lekarza i usg. Oczywiście napisz potem co i jak:-) A badanka nieźle drogie, ja postanowiłam zrobić na fundusz bo niemam za bardzo kaski a przecież mi sie to nalerzy:-p

viki ja też przytyłam dosłownie 1kg no góra 1.5 a brzucho jakiś taki wielki:szok: Chyba te 1.5kg poszły właśnie w brzuch:tak:
Zaraz Cie na liste wrzuce, momento... (podaj mi jeszcze ile czasu sie starałaś o dzieciątko to dopisze)
A co do GALERII to zgadzam sie z Toba w 100%. Niedługo umrze śmiercią naturalną...:-:)-:)-(niestety nikt niechce tam fotek wrzucać...:-( Ja już 2 razy wkleiłam, myślałam, że może coś ruszy ale ni chu chu:baffled::wściekła/y::laugh2::sick:
Viki weź wklej jakieś foteczki jak możesz, bo już masz jak mówisz spory brzuszek... a dziewczyny może pójdą przykładem:tak:
Także czekam na foteczki a reszte itak zaraz opinkole:-D

belka, Doticzka wy już przynajmniej 11 i 10 tydzień macie, a ja bidulka ledwo dziś 9 zaczełam:-(;-)

giyoshi witaj witaj. Jeśli jestes pewna, że grudzień i przyłączasz sie do nas to suuuper:tak: To co wpisać Cie na liste grudniówek na 1 grudnia:confused:;-) Nie no żartuje, ale jak bedziesz już pewna to Cie wrzuce na liste tylko podasz mi wszystkie dane oki (jeśli chcesz) -bo my tam już jesteśmy wszystkie na tej liście:-);-)

Dobra, a teraz opinkolanko:laugh2:

DZIEWCZYNY!!!:wściekła/y: KIEDY POCHWALICIE SIE SWOIMI BRZUCHOLAMI!!!:confused:
TYLKO MI SIE TU NIE TŁUMACZYĆ, ŻE NIC NIE WIDAĆ, BO ITAK NIE UWIEŻE:-p
NAPEWNO KAŻDEJ Z WAS JUŻ TROSZKI COŚ TAM ODSTAJE...
TAKŻE CZEKAM CZEKAM I MAM NADZIEJE, ŻE SIE DOCZEKAM NA TO, AŻ GALERIA W KOŃCU RUSZY:cool2::dry::-p:laugh2::tak:;-)

reklama
A wiec tak byłam u lekarza wszystko ok:-) Miałam usg dzidzia dużaaaa:-):-) skacze sobie fika w brzuszku i wogóle rozrabia słodko;-):-D Nawet udało nam się przyłapać małego szkrabika jak ssa sobie kciuka:szok::-):-D Aż miałam zacisniete całe gardło ze wzruszenia i radości:-D:happy: Nagrałam sobie płytke dvd z usg i teraz się nią ciesze ogladając maluszka już w domku:-)

dzień dobry moje panie

ja dziś jestem pełna energii w sumie to sama nie wiem dlaczego, ale biorę pod uwagę ze nastroje lubią mnie zaskakiwać od kilku tygodni więc póki co cieszę się ze jest ok i nawet bez mdłości:-)

no i wkleiłam swój brzucholek w 10 t c.;-)
tak więc ruszcie się dziewczynki i róbcie zdjęcia i chwalcie się brzuszkami!!!!!

Czesc Kobietki :)
viki31 ja mam tak samo. Nawet normalnie zjadlam,herbatke koncze... I na chumorek tez nie narzekam :-) Ale masz racje tylko sie tym cieszyc :tak:

Wiecie co dzis zauwazylam ze moj pepek sie jakos zmienia... Tak jakby sie rozciagal :dry: wy tez tak macie?

viki widziałam brzuszek:-) Jest świetny!!! Taki duży i kształtny:tak:

A ja sie tu pochwaliłam niedawno, że mdłościom pomachałam na dowidzenia:baffled: no i dziś im pomachałam na dzieńdobry... Wróciły... właśnie z kibla wróciłam z żyganka:sick::-p No ale już mi lepiej i moge spokojnie coś zjeść;-)

Co do pępka to ja tam raczej żadnej różnicy nie widze, choć jakiiś czas temu wydawało mi sie, że sie takjakby powiększył... ale to raczej mi sie wydawało tylko:tak:

Cześć Dziewczyny!

Długo mnie nie było, ale to dlatego że "balowałam" w Polsce :) Wróciłam wykończona we wtorek wieczorem, w środę powrót do pracy i tak ciągle nie miałam kiedy odpocząć... Ale w poniedziałek byłam u ginekologa w Polsce, widziałam Maleństwo na usg :-) Miało wtedy 23mm i bijące serduszko :-) Tak się cieszę, że wszystko w porządku, wyniki też nie najgorsze. Mam tylko brać witaminki Feminatal i ... trzymać się! Dzisiaj zaczął mi się 11 tydzień, ale czuję się dosć mizernie... Każde popoludnie i wieczor to bolący żołądek :sick: No ale z dobrych wieści jeszcze to, że pochwaliłam sie w pracy i wszyscy przyjęli to pozytywnie! Szefostwo gratulowało mi i wydaje mi się, że wszystko jest na dobrej drodze :) Bałam się, bo pracuję przez agencję, wiec w kazdej chwili mogą mi podziękowac, ale wszystko wskazuje na to, że chcą mnie zostawic i nawet dać mi bezpośredni kontrakt... Trzymajcie kciuki za to!
Co do zmieniającego sie naszego ciała, to ja mam mini-brzuszek, ale pępek to zmienił sie na pewno. Jest bardziej płaski, ale za to okrąglejszy i szerszy :)
Pozdrawiam serdecznie i życze samych przyjemności!

czesc ciężaróweczki...ale tu dzisiaj pusto jakoś...
ja znów walcze z mdłościami,,,,czasami wolałabym chyba pojsc po prostu do kibelka ale najgorsze jest to ze nie potrafie i męczę sie i wciąż mi niedobrze....

mam nadzieje ze niedlugo to minie;-)

a jak wy się czujecie kobitki w sobotnie przedpoludnie?

viki ja też miałam mdłości i nie wymiotowałam:baffled: porażka bo mnie wtedy męczyło i męczyło. Noi postanowiłam sobie sama pomóc... ;-)wiesz oco chodzi;-) Wczoraj po kolacji było mi właśnie tak strasznie niedobrze, wiec poszłam do kibelka i pomogłam sobie:-D... mówie Ci ulga od razu. Nie wspomne o tym że łeb mnie tak napierniczał ze szok a po żyganku wszystkie dolegliwości przechodzą:tak:

Mówie Ci spróbuj, ja nie żałuje, że czasem tak robie:-)

Viki31 popieram sposób Attaty ;-) Sama go stosowałam przy mdłościach i jak tylko zwymiotowałam (musiałam sobie najpierw w tym dopomuc:zawstydzona/y:;-):-)) to odrazu wszystko przechodziło:tak:;-) Mi mdłości chyba mineły ale nie chce wykrakać:-D;-) Za to ból brzucha (chyba żołądka) mam codziennie ostatnio zwłaszcza wieczorem:-p

reklama
Ataata Doticzka - no właśnie gdybym tak potrafiła sobie pomóc to byłoby super, tymczasem moge wsadzić sobię ręke do gardła i nic!!!!
masakra, a powiem wam że miałam już okres gdzie mdłości juz mi przeszły no ale chyba cieszyłam sie za wczesnie - ataata ty wiesz coś o tym;-) bo tez im pomachałaś a one uparte wróciły:-) natomiast bóle brzucha mnie już nie męczą ale przez 3 tyygodnie to była masakra, nic nie mogłam jesc bo żołądek tak mnie bolał ze się zwijałam a do tego wciąż mi się odbijało...bleeeee narazie od 2 tygodni mam z tym spokój...

Do góry