reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex, prócz zapachów są inne zmysły, hehehe. Jak oglądasz w 4d to masz wrażenie jakbyś była w środku tego filmu, masz wrażenie że tego wszystkiego dotykasz.

Ostatnia edycja:
reklama
ech ogarnelam, tylko szukam chetnego co mi w lazience posprzala :-)

Kuba dzis chyba lepiej bo mi pomagal sprzatac, tzn kurze razem wycieralismy, potem chcial odkurzac i pranie ze mna wieszac

Teraz padl bidulek a ja postanowilam zrobic sobie przerwe na herbatke i ciastka.
Moja mama mi dala takie wlasnej roboty kruche, mowie Wam miodzio, normalnie sie rozplywaja w ustach, pyyycha

Stefanka ja moze bym poszla z Kuba na kina jakby grali braci koala albo tomka i przyjaciele no ewentualnie klub myszki miki bo to moze ciagle odlagac.
Ale tam, mysle ze by nie wysiedzial

Asia ojj a czemu mnie przezywasz :-p:-p:-p:-p. Nie chcesz mnie zaprosic na obiad?? Dzis nic nie mam bo jestem sama, musze sie pizza mrozona zaspokoic bo wyjsc ze wzgledu na kube nie moge.

Kacha powodzenia

Alex :-D:-D:-D Ryby jak ryby ale pomysl jakby to byl inny film, np glupi i glupszy w 4D i ta scena z toaleta :-D:-D:-D:-D

rany jak u nas paskudnie za oknem, juz slonca nie ma i pizdzi ze szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jakbym mogła to wysłałabym Wam trochę mojego słoneczka :-)
U nas pięknie świeci i jest jakieś 15 stopni ciepła :-)
Hehe Jutrzenka, mówisz, że Kuba Ci pomaga :-) To tak jak Oliś, tylko że on jest na razie tylko na etapie wrzucania swoich zabawek do pudeł :tak: Dobre i to :-) Bo Jessiczka tylko rozwalać potrafi ;-)

Asia wiesz ze ja nigdy nie robilam zrazow, jakos nie wiem od czego zaczac :-D.
Jakbys miala chwilke napisz mi jak robisz, tak po polsku nie przepisowo ;-)

Witam,
Ale dzisiaj u nas było słonecznie, a my musieliśmy sie kisić w domu - szmatławo
Zrobiłam obiad i to wszystko na co było mnie dziś stać. Z utęsknieniem czekałam na mojego K., bo ledwo powłóczyłam już za Wiktorem - dzieci to są fenomenalne - chore a potrafią szaleć. No i doczekałam się tego mojego K. a on w kimono poszedł. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jutrzenko - biednego Kubusia do roboty zaganiasz, chorego?! A sama potem ciacha wcinasz....
Stefanka ja bym jeszcze nie poszła z Wiktorem do kina, raz że otoczenie byłoby ciekawsze od filmu, a dwa ze względu na dźwięk. Nie wiem, może na seansach dla dzieci jest dużo ciszej?
Kacha bądź dobrej myśli, wszystko będzie OK!
Asia zazdroszczę wypadu! Baw się dobrze i koniecznie zdaj relację ;-)

Jutrzenka- o nie, ten film to nie na moje sily.... :no:
Ale gdybym miala sie wybrac na jakis film w 4D, to pewnie jakis kulinarny... nie ma to jak zapach krokietow.....:-D;-)
Magdalenka- biedactwo...:sorry2:
Kacha- no u nas podobna temperatura..... superowo nie?:tak:

reklama
hej
ja się choć przywitam
tak więc : witam sie

- trzymam za was kciuki ciężarówki nasze te obecne i te przyszłe (jutrzenko;-))żeby było ok
- zdrówka dla chorowitków
i na dziś tyla ze mnie
może jak wrócę do pracy to częściej będę zaglądać;-)

Do góry