reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ech ogarnelam, tylko szukam chetnego co mi w lazience posprzala :-)
Kuba dzis chyba lepiej bo mi pomagal sprzatac, tzn kurze razem wycieralismy, potem chcial odkurzac i pranie ze mna wieszac
Teraz padl bidulek a ja postanowilam zrobic sobie przerwe na herbatke i ciastka.
Moja mama mi dala takie wlasnej roboty kruche, mowie Wam miodzio, normalnie sie rozplywaja w ustach, pyyycha
Stefanka ja moze bym poszla z Kuba na kina jakby grali braci koala albo tomka i przyjaciele no ewentualnie klub myszki miki bo to moze ciagle odlagac.
Ale tam, mysle ze by nie wysiedzial
Asia ojj a czemu mnie przezywasz . Nie chcesz mnie zaprosic na obiad?? Dzis nic nie mam bo jestem sama, musze sie pizza mrozona zaspokoic bo wyjsc ze wzgledu na kube nie moge.
Kacha powodzenia
Alex Ryby jak ryby ale pomysl jakby to byl inny film, np glupi i glupszy w 4D i ta scena z toaleta
rany jak u nas paskudnie za oknem, juz slonca nie ma i pizdzi ze szok
Kuba dzis chyba lepiej bo mi pomagal sprzatac, tzn kurze razem wycieralismy, potem chcial odkurzac i pranie ze mna wieszac
Teraz padl bidulek a ja postanowilam zrobic sobie przerwe na herbatke i ciastka.
Moja mama mi dala takie wlasnej roboty kruche, mowie Wam miodzio, normalnie sie rozplywaja w ustach, pyyycha
Stefanka ja moze bym poszla z Kuba na kina jakby grali braci koala albo tomka i przyjaciele no ewentualnie klub myszki miki bo to moze ciagle odlagac.
Ale tam, mysle ze by nie wysiedzial
Asia ojj a czemu mnie przezywasz . Nie chcesz mnie zaprosic na obiad?? Dzis nic nie mam bo jestem sama, musze sie pizza mrozona zaspokoic bo wyjsc ze wzgledu na kube nie moge.
Kacha powodzenia
Alex Ryby jak ryby ale pomysl jakby to byl inny film, np glupi i glupszy w 4D i ta scena z toaleta
rany jak u nas paskudnie za oknem, juz slonca nie ma i pizdzi ze szok
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jakbym mogła to wysłałabym Wam trochę mojego słoneczka :-)
U nas pięknie świeci i jest jakieś 15 stopni ciepła :-)
Hehe Jutrzenka, mówisz, że Kuba Ci pomaga :-) To tak jak Oliś, tylko że on jest na razie tylko na etapie wrzucania swoich zabawek do pudeł Dobre i to :-) Bo Jessiczka tylko rozwalać potrafi ;-)
U nas pięknie świeci i jest jakieś 15 stopni ciepła :-)
Hehe Jutrzenka, mówisz, że Kuba Ci pomaga :-) To tak jak Oliś, tylko że on jest na razie tylko na etapie wrzucania swoich zabawek do pudeł Dobre i to :-) Bo Jessiczka tylko rozwalać potrafi ;-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Asia wiesz ze ja nigdy nie robilam zrazow, jakos nie wiem od czego zaczac .
Jakbys miala chwilke napisz mi jak robisz, tak po polsku nie przepisowo ;-)
Jakbys miala chwilke napisz mi jak robisz, tak po polsku nie przepisowo ;-)
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Witam,
Ale dzisiaj u nas było słonecznie, a my musieliśmy sie kisić w domu - szmatławo
Zrobiłam obiad i to wszystko na co było mnie dziś stać. Z utęsknieniem czekałam na mojego K., bo ledwo powłóczyłam już za Wiktorem - dzieci to są fenomenalne - chore a potrafią szaleć. No i doczekałam się tego mojego K. a on w kimono poszedł. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jutrzenko - biednego Kubusia do roboty zaganiasz, chorego?! A sama potem ciacha wcinasz....
Stefanka ja bym jeszcze nie poszła z Wiktorem do kina, raz że otoczenie byłoby ciekawsze od filmu, a dwa ze względu na dźwięk. Nie wiem, może na seansach dla dzieci jest dużo ciszej?
Kacha bądź dobrej myśli, wszystko będzie OK!
Asia zazdroszczę wypadu! Baw się dobrze i koniecznie zdaj relację ;-)
Ale dzisiaj u nas było słonecznie, a my musieliśmy sie kisić w domu - szmatławo
Zrobiłam obiad i to wszystko na co było mnie dziś stać. Z utęsknieniem czekałam na mojego K., bo ledwo powłóczyłam już za Wiktorem - dzieci to są fenomenalne - chore a potrafią szaleć. No i doczekałam się tego mojego K. a on w kimono poszedł. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jutrzenko - biednego Kubusia do roboty zaganiasz, chorego?! A sama potem ciacha wcinasz....
Stefanka ja bym jeszcze nie poszła z Wiktorem do kina, raz że otoczenie byłoby ciekawsze od filmu, a dwa ze względu na dźwięk. Nie wiem, może na seansach dla dzieci jest dużo ciszej?
Kacha bądź dobrej myśli, wszystko będzie OK!
Asia zazdroszczę wypadu! Baw się dobrze i koniecznie zdaj relację ;-)
alex3meyer
Matka gagatka
Jutrzenka- o nie, ten film to nie na moje sily....
Ale gdybym miala sie wybrac na jakis film w 4D, to pewnie jakis kulinarny... nie ma to jak zapach krokietow.....;-)
Magdalenka- biedactwo...
Kacha- no u nas podobna temperatura..... superowo nie?
Ale gdybym miala sie wybrac na jakis film w 4D, to pewnie jakis kulinarny... nie ma to jak zapach krokietow.....;-)
Magdalenka- biedactwo...
Kacha- no u nas podobna temperatura..... superowo nie?
reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej
ja się choć przywitam
tak więc : witam sie
- trzymam za was kciuki ciężarówki nasze te obecne i te przyszłe (jutrzenko;-))żeby było ok
- zdrówka dla chorowitków
i na dziś tyla ze mnie
może jak wrócę do pracy to częściej będę zaglądać;-)
ja się choć przywitam
tak więc : witam sie
- trzymam za was kciuki ciężarówki nasze te obecne i te przyszłe (jutrzenko;-))żeby było ok
- zdrówka dla chorowitków
i na dziś tyla ze mnie
może jak wrócę do pracy to częściej będę zaglądać;-)