reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiu cały czas mi mdłości i wymioty dają popalić, do tego jeszcze dzieciaki odmawiają współpracy, no masakra generalnie :baffled: A u Ciebie się troszkę poprawiło samopoczucie? A co do tego czy widać, to już bardzo widać :sorry2: Zasuwam już w spodniach ciążowych, bo się w innych nie mieszczę :sorry2:
Elcia a Ty jak się czujesz?

reklama
Asia jak moje dzieci śpią za długo to ja już za nimi tęsknię:-D
W marcu wybieram się do Londynu na spotkanie z 3 koleżankami z czasów liceum. Bardzo przyjaźnilysmy się wtedy, teraz jakoś się to rozleciało i utrzymujemy kontakt telefoniczny i spotkanie raz na ruski rok.
A najlepsze w tym jest to że jadę sama, bez dzieciaków:tak: potrzebuję takiej malej odsapki.

Macie już jakieś typy na imiona??

szczerze mowiac to zazdroszcze Wam po cichu tych brzuszkow, tego ze prawie 3 m-ce z glowy (jak dla mnie najgorsze).
Tez mam w planach tylko gorzej z realizacja :baffled:, zawsze cos przesuwa decyzje ze to juz !!

Jutrzenka a Ty byś pojechała sama wiedząc ze wszystkie będą z mężami i dzieciakami?
Nawet nie biorę pod uwagę takiej ewentualności, nie czułabym się fajnie tam. Zresztą to by było nie fair wobec R że ja będę tak sobie latac na spotkania i zawsze bez niego;-)

Sylwia liczę na to, że chłopak będzie i tak ustaliliśmy, że Dominik będzie. Ale, że T. za łatwo na to przystał to już Dominik mi się mniej podoba ;-):-p Dla dziewczynki jak na razie tylko Mia jest wymyślone, ale jedna dziołcha już mi starczy :-) Zazdroszczę Ci tego wyjazdu bez dzieci :tak:
Jutrzenko my teraz nie planowaliśmy, w listopadzie jadę z Olisiem na turnus do Polski, chciałam się tam troche odstresować i gucio, a nie się odstresuję ;-) Już widzę to odstresowanie z dwumiesięcznym dzieckiem przy cycku ;-) Ta ciąża spadła nam jak z kosmosu normalnie, chcieliśmy się starać od grudnia, ale 2011 roku, a nie 2010 :-)
Jutrzenka najlepiej nic nie planować tylko po prostu realizować, jak już w ciąży będziesz to reszta się sama ułoży, tak to będziecie w nieskończoność odkładać ;-)

Melduję się ;-):-)

I chyba wszystko na dobrej drodze. Pani Ania od razu mnie sprawdziła modelowaniem ;-), pytała od kiedy mogę zacząć i ma dzwonić pod koniec przyszłego tygodnia jak już będę po wyjeździe ;-) więc czekam ;-):-):tak:

Dzięki za kciuki!!! :-)

I chyba sie pożegnam ;-) Jak będę miała neta w pensjonacie to się odmelduję :-)

reklama
Do góry