reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam niedzielnie.

Wróciłam z Ropy przed chwilką. Wypoczęłam bo byłam z mamą, która bardzo mi pomagała przy moich potworkach :) I od jutra wracamy do codzienności.

Witojcie kobity!

Jestem po "Black swan". I mogę na razie powiedzieć tylko tyle: wow, Natalii Portman wymiata i polecam!

Poza tym fajnie tak wyjść z domu bez kuli u nogi :-)

Jutrzenka piszę dla Ciebie przepis na zrazy na odpowiednim wątku:tak:

asia dla mnie ten film był trochę przynudnawy i przewidywalny choć koniec mnie zaskoczył ;-) jak myślisz przeżyła? interpretować można dowolnie :-)
za to taniec czarnego łabędzia - majstersztyk!

czesc

ale sie zle czuje...
obudzilam sie w nocy i serce mi chcialo normalnie wyskoczyc..walilo jak oszalałe..do tego zawroty glowy...
wstalam rano jak pijana i do tego cos mnie ciagnie na zyganie...

masakra... dobrze ze chlopcy do 15 w szkole/przedszkolu to moze wydobrzeje do popoludnia...

a wam milego dnia zycze

Witam!

Kata, myślę, że nie przeżyła. Mnie film trzymał w napięciu - nawet zdażyło się że podskoczyłam na fotelu. Ale fakt, można się było domyśleć, pewnych faktów. Ale i tak warto zobaczyć.
Viki, a może ty w ciąży ;-) Tak czy inaczej życzę zdówka.

Ale fajnie nie iść do pracy :-)

Hej.

Chłopcy w przedszkolu a przede mną masa pracy bo muszę odgruzować mieszkanie po dwuch dniach samotnie spędzonych przez męża w domu :/

Asia to poodopoczywaj sobie jak masz dziś wolne :) Filip z Tobą w domu czy masz ciszę i spokój do czytania książek :)

Viki zdrówka życzę.

reklama
Do góry