reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula to trzymam kciuki i udanego wypoczynku. hmm i chyba mrozu i sniegu :tak:

Kacha u mnie to nie takie proste bo ja jestem panikara i jak nie planuje to pilnuje zeby sie nie trafilo. No chyba ze los za mnie zdecyduje i sprzet zawiedzie

reklama
KACHA czuc sie wogole nie czuje oczy mam tak spuchniete ze wogole ich nie widac a dobiło mnie to ze nie czuje mdłosci wogóle a wczoraj były nicy mnieejsza ale były a dzis nic:(( ach szkoda pisac....

Elcia, ale to, że nie ma mdłości to jeszcze nic nie znaczy. Trzymaj się Kochana i myśl pozytywnie :tak: Wszystko MUSI być dobrze i innej opcji po prostu nie ma :tak: A byłaś już na wizycie? Ja cały czas czekam na pierwsze usg, a na prywatne za 275 funi mnie nie stać :sorry2:

witam

u nas dzis slonecznie ale znowu snieg napadal.

Kubie jak powiedzialam to podszedl do okna i mowi: "znooowu snieg, przeciez wczoraj byla trawka" :-)
ech jak mi sie chce wiosny i lata :sorry:

dzis pierwsza noc w calosci przespana, Kuba dostal na noc nurofen i przespal bez goroaczki, teraz wstal i narazie nie jest sle, ma troszke podwyzszona ale nie to co ostatnimi dniami.

zmykam wypije kawke i moze cos porobie, choc pewne niewiele bo R ma sluzbe i jestem sama z Kuba:sorry:

milego dnia

elcia sciskam cie mocno :tak:
jutrzenka dobrze ze Kuba juz lepiej, pewnie najgorsze ma juz za soba.
kurcze czy wy zabieralyscie dzieci do kina ?? bo my z alex mialysmy wielki dylemat w tym oceanarium czy isc czy nie bo byl seans 4D. nie wiem co to 4D ale obawailysmy sie ze nasze dzieci nie wytrzymaja...

Doczekałam się wyznaczenia terminu pierwszej wizyty i usg :-) Zatem trzymajcie kciuki, nogi i co tam jeszcze można trzymać 24 lutego (przyszły czwartek) o 14:10 (w Polsce to jest 15:10) :tak: Tak się nie mogłam doczekać kiedy mi przyjdzie list, a jak już mam datę to się iść boję :zawstydzona/y:

Dzień dobry!

Kacha, trzymam kciuki. Będzie dobrze :tak:
Stefa, 4D to prawie to samo co 3D tylko dochodzą bodźce zmysłowe np. zapachy.
Jutrzenka, sraluś jesteś i już ;-)

Dobra, idę robić obiad - krupnik ugotowany, ale jeszcze robię zraziki zawijane. A jutro mam wychodne - idę z koleżanką na "Czarnego łabędzia".

Czesc....:-)
No wreszcie slonko wyszlo..... jak fajnie.....

Asia- zapachy? Hmmm, juz sobie wyobrazam zapach ryby w kinie.....:-D:-D:-D
Stefanka- dobrze, ze nie poszlysmy.....:-D
Paula- udanego wypoczynku....:-)
Kacha- no nic sie nie boj.... przeciez bedzie dobrze.....:tak:

Chorowitkom zdrowka.....
I na razie pedze na spacerek..... zajrze pozniej.....:-)

reklama
hehhe alex masz racje hehe zapach osmiornicy hehe dobrze nie sobie odpuscilysmy hhehe
kacha nie martw sie bedzie dobrzee

Do góry