reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula-też to pamiętam...z Agą...:-D tak to ładnie "dosłownie"opisała!!! ;)))))) ale sen miałaś ;)))
Kasia-dzięki.

co do ubiorów przedszkolnych...to widzę że tak samo ubieram młodego...też podkoszulek bluzka rajtki i spodnie-tylko spodnie zostawiam w szatni i leci na samych rajtkach...tylko nie chciałam pisać że chłopak w rajstopach samych chodzi...bo Stefa znów by się uśmiała że chłopaki w rajtuzach poginają....;))))))))

a no i dzięki dziewczyny za odpowiedz.

reklama
kasia maj no wiadomo ze to hanba dla chopaka w rajtkach!! nawet moja corka pierworodna nie nosi rajstop no chyba ze do sukienki czy spodnicy!!!!

hehe Stefanka nie wierzę że jak by było -20'C to Gaya by wyszła na dwór w skarpetach pod spodnie :-p:-D Masz zboczenie.... :-D

u nas w przedszkolu dojrzałam chłopca w kalesonkach... tzn. nie biega w nich w ciągu dnia tylko jak się ubierał po spaniu to widziałam :-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry

hehe ja tez nielubie chlopakow w rajtuzach:tak:
w tym roku kupilam pawlowi wlasnie kalesonki i zakladam mu pod spodnie jak jest zimno:-p ale nie wyobrazam sobie by puscic go do przedszkola w samych kalesonach czy rajtkach.... jakos wg mnie to krepujące mimo ze dziecko jeszcze male....

za pare lat jak wasi chlopcy sie dowiedzą jak ubieraliscie ich do przedszkola to mysle ze nie bedą zadowoleni:-):-p:cool2:hehehe

no a my znow wczoraj bylismy u lekarza...tak kontrolnie... bo znow na dloniach i nadgarstkach mlodemu jakies suche plamy wyszly no i katar znow go dopadl...
ale ciagle slyszymy ALERGIAAAAAA:crazy:
moglabym znow pojechac z nim do szpitala na kolejne testy ale musialabym mu odstawic wszystkie leki na 4 tygodnie...a jakos sie boje.wiec poczekamy do wiosny jak te wszytskie grypy sie skoncza...bo widze ze te leki mlodemu pomagaja:tak:

stefa czy to ty do mnie dzwonilas ???? wyswietlil mi sie nr i padl mi telefon hehehe ale juz sie laduje:tak:

no i dziołszki jak sie dzisiaj macie??

Heej
Co do rajstopek to powiem wam ,że jak jest poniżej -5 to im zakładam a jak jest śnieg to muszą być w kombinezonie bo te moje diabły to od razu w największe zaspy włażą i tarzają sie w śniegu.Witek w przedszkolu pogina w kalesonach takich rajstopkowych bo nie chce zakładać spodni :eek: wygodnie mu tak i się nie przejmuje.
A ja dziś wracam do pracy:baffled: mówię wam jak mi sie nie chceeee.
Pozdrawiam wszystkie dziołszki i lece gotowac paaa;-)

Hej!!!

Jutro mamy bal w przedszkolu :-) Jula będzie biedronką :-D Musimy kieckę i bluzeczkę przeprasować i będzie git ;-)

Lecę po drzewo do garażu bo wychłodziło się mieszkanie ;-)

hej!

Paula, no to jutro udanej zabawy dla Julki:tak:Współczuję tego palenia w piecu. Musi to być okrutnie męczące takie bieganie po drzewo itp.
A mój Fifi chodzi w rajstopach i nie ma nic przeciwko. Nawet woli niż dresiaki, hehehe...

Nie ma co pisać, bo nic się nie dzieje. Mam mega prasowania, ale jak wiecie ... nie chce mi się. Poza tym w sobotę pracuję, bo szkolne gnomy mają zabawę choinkową. O rany jak mi się nie chce jechać i to na popołudnie więc wrócę do domu na 21, wrrr

reklama
u nas też Kubie wygodnie w rajtkach...zakładam mu ciemne i idzie....
Paula-bawcie siędobrze na balu...tzn.Jula niech sie dobrze bawi-jak będziesz miałą to wrzuć fotkę biedronkową. ;)
ja dziś już mam dosyć..............doła mam...nie śpię od 2-ej w nocy....

nasza koza ma 1-wszy ząbek i drugi już widać.

Do góry