dzien dobry
hehe weronika to dobrze ze tak wyszlo z tym aparatem;-)
baska no zycze cierpliwosci, juz niedlugo bedziesz tulic corcie
kacha wspolczuje ciazowych dolegliwosci, tym bardziej ze nie mozesz pozwolic sobie na labe...no ale miejmy nadzieje ze niebawem wszystko ustapi, najgorszy pierwszy trymestr;-)
aga no gratuluje zakupu samochodu, my tez powoli przymiarzamy sie do zmiany....moze wiosną...
sylwia co tam u was? nie sciemniaj ze nie masz czasu pogadac z nami
alex ciebie tez przywoluje do porządkuuuuuuuuuuu
a u mnie cisza....
maz polecial w nocy na statek, pawel w przedszkolu...
bylismy w piatek w kinie na "polowanie na czarownice" i musze przyznac ze mi się podobal, pomimo tego ze wiekszosc opinii slyszalam negatywnych. siedzialam od samego poczatku do konca jak na szpilkach..a kilka razy to chyba podskoczylam do samego sufitu
no i chyba wam nie powiedzialam ze ostatnio jak bylismy w kinie z pawlem to mlody odwalil psikusa i zasnał...przespal polowe filmu hehehe w okularach 3D
NO TO IDE SOBIE KAWKE ZROBIC
hehe weronika to dobrze ze tak wyszlo z tym aparatem;-)
baska no zycze cierpliwosci, juz niedlugo bedziesz tulic corcie
kacha wspolczuje ciazowych dolegliwosci, tym bardziej ze nie mozesz pozwolic sobie na labe...no ale miejmy nadzieje ze niebawem wszystko ustapi, najgorszy pierwszy trymestr;-)
aga no gratuluje zakupu samochodu, my tez powoli przymiarzamy sie do zmiany....moze wiosną...
sylwia co tam u was? nie sciemniaj ze nie masz czasu pogadac z nami
alex ciebie tez przywoluje do porządkuuuuuuuuuuu
a u mnie cisza....
maz polecial w nocy na statek, pawel w przedszkolu...
bylismy w piatek w kinie na "polowanie na czarownice" i musze przyznac ze mi się podobal, pomimo tego ze wiekszosc opinii slyszalam negatywnych. siedzialam od samego poczatku do konca jak na szpilkach..a kilka razy to chyba podskoczylam do samego sufitu
no i chyba wam nie powiedzialam ze ostatnio jak bylismy w kinie z pawlem to mlody odwalil psikusa i zasnał...przespal polowe filmu hehehe w okularach 3D
NO TO IDE SOBIE KAWKE ZROBIC