reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja zmieniłam tel.a w tamtym starym miałam ją chyba w pamięci tel...i mi wywiało
muszę przerzucić kartę i zobaczyć...byłam ciekawa co z nią???czy Lilka już się wypycha na drugą str.brzusia.

a skoro przy ciężarnych...to Asiu-jak Twoje samopoczucie????

Hej koleżanki:-)
U nas nudy ostatnio i pisać się nie chce bo nie ma o czym.
Zgralam sobie nowe odcinki m jak miłość i chciałam poprasować oglądając je ale cos nie mam siły z kanapy się podnieść:baffled:
Zrobi ktos to za mnie??;-)

hej hej
to ja biedronka pstra;-):-D
trochę mnie nie było bo miałam mały sajgon w domu:szok:
widzę że basia jeszcze się nie rozpakowała. Te ostatnie tygodnie są najgorsze brr nie chciałabym jeszcze raz przez to przechodzić:baffled:
weroniczka- to miałaś przygodę z tym aparatem
paula- normalnie jakbym mojego Łukasza widziała:szok::szok:
kasia- u nas Krzyś też taki wrażliwy zwłaszcza na głos Łukasza jak ten krzyknie to mały w płacz, jak się śmieje głośno też:eek:
asia- współczuję tych wydatków a z samochodami tak już jest - to są duże skarbonki
jutrzenka- współczuję przeżyć w pracy

a u nas ogólnie lepiej - Łukasz został odseparowany od komputera już od niedzieli i jest znaczna poprawa jest o wiele spokojniejszy. Ale niestety rosną mu piątki i to też ma wpływ na jego zachowanie:sorry:

no i kupiliśmy samochód dla mnie:-)
a tak poza tym to jakoś natchnienia mi brak bo Łukasz budzi się jak niemowlak w nocy - 4 razy i chce mleka:szok::szok::szok::szok:

O matko to widać ,że Łukasz naprawde przezywa pojaiwnie sie braciszka na swiecie jak takie akcje w nocy robi. Oby szybko mu minelo.
No a Lilka mogłaby już sie pokazać w końcu ;)
Paula no to miałaś cieżki dzień z Julcia.Jutro bedzie lepiej.

Sylwia :-) Jak to przy dwójce "nudy" ??? :-D A u was jak stosunki Marcelek- Olivka?

Aga a jakie autko kupiliście?

Ania jak Wituś? Dobrze że zabieg macie już za sobą.;-)

Czekamy na D. Koło północy powinien być... nie wiem czy nie padnę do tego czasu... :-D jakaś zmęczona jestem...

Hej!

U nas nic ciekawego.
Jednak udało nam się uniknąć wydawania pieniędzy na samochód. Pierwszy mechanik się pomylił, albo chciał na kasę naciągnąć. Sew pojechał do takiego speca, który tylko w mazdach robi, i okazało się, że jakiś pierścień z rury wydechowej spadł i zrobił to za free. A tamten se maglownicę wymyślił, a koszt tego to ok. 1500zł:szok:Także udało się bez inwestycji tym razem.

Paula, doczekałaś na mężona? No Jula się nie popisała, hehehe, ale to tylko dziecko i trudno się dziwić. Może miała gorszy dzień. A może w domu zrobi "występ" dla dziadków?
Sylwia, u mnie też nie ma kto prasować? Mam stos pod sufit:szok:
Aga, no właśnie jakie autko? I powiedz mi ile jest macierzyńskiego na drugie dziecko?
Kasiamaj, ja czuję się raz lepiej raz gorzej. Gorzej z głową, hehehe... I jak jedziesz do logopedy to może do mnie?hehehe
Weroniczka, dobrze, że aparat się znalazł. :tak: Ale co przeżyłaś, to twoje:-(

hej
asia, paula- kupiliśmy punto HGT ale nie będę go chwalić bo będzie jak z komputerem:no:
asia- teraz juz nie ma podziału na kolejne dzieci tylko na ilośc dzieci przy jednym porodzie. Tak że jak urodzisz jedno to będzie 20 tygodni + 2tygodnie dodtkowego urlopu macierzyńskiego a przy bliźniętach to szczerze sie przyznam zapomniałam:zawstydzona/y:
aneczka- oj przeżywa :confused:

a Łukasza złapało znów przeziębienie chodzi i kicha i smarka:sorry2:

Hejo Dziołchy ;-)
Nie mam siły na nic :-(
Paula, pytałaś jak się czuję. No właśnie tak, że nie mam na nic siły, jestem non stop głodna, a co zjem to i tak zaraz zwracam. Czuję się jak na wielkim kacu i wstaję z łóżka tylko dlatego, że muszę :sorry: Szkoda gadać po prostu.
Lili się nie spieszy, bo Lili czeka na 31 styczeń ;-)

reklama
Dobry na wieczór.
Melduję że nadal jestem podwójna ;-):-D.
Przeleciałam po łebkach co u Was i wybaczcie że nie odp każdej z osobna ale źle mi się siedzi:wściekła/y::wściekła/y:a na stojąco to raczej nie wygodnie przed komp.

Weroniczka dziękuję za przekazywanie wiadomości.

Kacha a kto wie czy Lili nie chce być jak Jessi?? W sumie fajnie by było ale jak wytrzymam nerwowo do 31 to będzie cud. Ciągle ktoś dzwoni i pyta czy już?? Dziś już w południe tel wyłączyłam bo myślałam że zapłonie.

Jak by coś się działo to mój menager ;-) Weronika Wam przekaże.

Miłego wieczorku.

Do góry