reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hmm juz kilka razy zabieralam sie zeby cos napisac i brak mi weny

chyba sie dzis wyprulam emecjonalnie wiec sie pozegnam

ide popatrze na tap madel i ide spac

milego wieczorka

reklama
Hej Baby!
Nie odzywalam sie pozniej, bo R zadzwonil, ze godzine wizyty przesuneli na 1, co nawet lepiej bylo bo zdazylam o przyzwoitej porze mloda odebrac z przedszkola....
A co do wizyty, to mam hm... srednio dobre wiesci... Wg usg(chyba po wielkosci pecherza plodowego), to dopiero 5 tydzien 1 dzien a do tego fasolki jeszcze nie widac i mam za 2 tyg jeszcze raz przyjsc zobaczyc czy wszystko ok i zapisala mi tylko witaminy... W sumie jak sie zastanawiam, to jak juz pisalam moje cykle swiruja i jest taka mozliwosc, bo nie mam i tak pewnosci do testu owu ktory robilam, zwlaszcza ze za chiny nie pamietam dokladnej daty kiedy mi sie na nim kreska pojawila (na pewno nie bylo jej w polowie 32 dniowego cyklu....) No i tak w kropce jestem i nie wiem czy moge spac spokojnie czy sie martwic, chociaz trodno tego drugiego uniknac....
No i to by bylo narazie na tyle....

Aha, Alex ja bralam jeszcze pod uwage, ze te motylki, to jakies efekty swietlne stad moze dziwne pytanie. W kazdym razie wychodzi na to ze to balaganiarska gra, wiec u nas odpada, bo sie obawiam ze pies zezre, tak jak wiekszosc Kayi puzzli zdemolowal:baffled: (ciagle kupujemy nowe:szok:)

Dobrej nocy dziewczyny!

HEJ HEJ:-)

och znow słucham namiętnie keri noble i znam juz na pamięc ten kawałek:-p

pryzy - wiesz w 5 tyg moze jeszcze nie byc maluszek widoczny, u mnie tez tak bylo, dopiero pod koniec 6 zaobczylam bijące serducho pabla:tak:
wiem, ze się martwisz, ale i tak nic nie pozostaje jak czekac..wiec trzymam kciuki i oby było dobrze.

sylwia - no nie dawałam na zamek linka z filmami Pabla bo skonczylo mi sie miejsce na picasie:crazy:musialam pozmniejszac te filmy i wogole stworzylam sobie osobne konto na filmy wiec zaraz dam linka:tak: no i dzięki...;-)

kasiamaj super ze po szczepieniu i pasowaniu ok. zdaj nam relacje jak tam kuba przedszkolak:-)

elcia - ty rolniczko nasza:rofl2:

a ja chyba dzis przejde się z pawłem do lekarza, rano znow oczko lekko zaropiałe a większosc kropli to na recepte.no zobaczymy
wczoraj bylam na zebraniu u damiana w klasie i musze przyznac ze jestem bardzo zadowolona z wynikow młodego.. poza tym poruszyłam temat matematyczkii i wychowawczyni ma z nią porozmawiac.

i powiem wam cos jeszcze w sekrecie. moj damian napisał list do sw mikołaja. schował pod poduszke no i w nocy go zabrałam...
i wlasnie przed chwilą czytam: drogi mikołaju chciałbym dostac : zwierzatko, gitare, grę na psp, autograf seleny gomez, płyte seleny gomez, dziadka do orzechów i UWAGA!!!! :rofl2::-p:-):-D RENIFERA

MYSLAŁAM ZE SPADNE Z KRZESŁA HEHEHEHEHE

dobra ide na zamek:-D

Hej laski w paski;-)
Podczytuje was ale ciagle cos lub ktos mi przeszkadza i nie moge popisac.
Zreszta czuje ,ze weny tez jakos mi brak.
Jaka u was pogoda? U nas wlasnie pada cos co wyglada jak SNIEG:szok:Jakos nie moge uwierzyc w to ,ze bedzie zima.Ja nie che:no::no::no::no:
No i normalnie nie wiem co pisac.
Ostatnio mam jakies dziwne pomysly, zarabiam takie grosze a nie widze sie zupelnie w innym zawodzie.Wpadlam na pomysl ,ze wyjedziemy na stale z Polski np. do Anglii.Nie wiem tylko jak to jest z jakims zasilkiem czy cos na poczatek bo nie dam rady od razu rzucic sie w wir pracy , najpierw musialabym jakos sie zorganizowac tam.Chyba mam jakiegos dola jesiennego.Ech..
Dobra nie nudze juz.paaaa milego dnia

Pryzybelka pociesze Cie ,ze moja kuzynka tez miala nieregularne cykle ostatnio i jak poszla pierwszy raz do gina to byl tylko sam pecherzyk.Dzis byla na kolejnym usg i pika juz ladnie serducho i jest w 8 tygodniu ciazy:tak:
Viki ta matematyczka chyba durna jakas.Jak mozna uczyc dzieci ,ze klamstwo sie oplaca:no: a prezenty fajne hihi to chyba musisz sie zastanowic nad tym reniferem:-D:-D:-D:-D
Kasia mam nadzieje,ze po antybiotyku bedzie lepiej.Moze to jakis paskudny stan zapalny. wyniki krwi kiedy beda?

Hej:-)

Pralkę dzisiaj mi przywieźli o 7:01:szok: Ciemno, zimno a oni mi walą do drzwi:szok::-D No ale najważniejsze, że jest. Zaraz będę testować.

Pryzy
jak sama piszesz miałaś rozregulowane cykle więc prawdopodobne jest późniejsze zapłodnienie. Bądź dobrej myśli a my będziemy trzymać kciuki:tak:

Viki
na mojego R maila przypodzi powiadomienie o aktywnośći na picasie i stąd jak widziałam, że masz nowe filmiki:tak: Paweł jest naprawdę super:tak:

Aneczka tutaj jako pielęgniarka zarabiałabyś pewnie dobrze no ale wiesz, na początku zawsze jest trudno, pewnie troszkę czasu musiałoby minąć zanim byście się zorganizowali. Jakby jedno z Was pracowało to należą Wam się zasiłki na dzieci:tak:

hejka:-):-):-)

oj Aneczka u nas to samo za oknem:baffled: z tymi zmianami-musicie wszystkiego sie dowiedziec, przemyslec...powodzenia!!!:tak::tak::tak:

Pryzy no to czekamy razem z Tobą:tak: bedzie ok!!!:tak:;-)

Sylwka ale chyba byłaś jakos ubrana jak przyniesli tą pralkę:rofl2:;-)

Viki
renifer??:szok::-D no miejsce przeciez macie:-D:-D dzieci są niemożliwe:-):-)

Udanego dnia dziewczeta!!!!:-):-):-)

uciekam po kocyk w swiat Alex Kavy;-):-D
paaaa:-):-):-):-):-)

hej
pryzy- możliwie że jeszcze za wcześnie, nie martw się będzie ok. Na pewno za daw tygodnie będą dobre wiadomości :)
viki- renifer hmm, teraz macie gdzie go trzymać ;) a Damian jeszcze wierzy w Mikołaja?
aneczka- w twoim zawodzie to byś chyba nie miałą problemów ze znalezienem pracy za granicą

o i już popisałam wrrr.........
narazie pa

No wlasnie do wrzesnia musialabym sie zdecydowac bo musze jeszcze dokonczyc studia zeby bez problemow dostac tam prace w zawodzie.Czekaja mnie 3 semestry nauki i praktyk zanim bysmy mogli wyjechac.No i ja myslalam ,ze najpierw Bartek by sobie cos znalazl a potem ja.Ja angielski znam ale nie na tyle ,zeby swobodnie rozmawiac.Musialabym troszke sie poduczyc zeby nabrac pewnosci.Wlasciwie najbardziej to sie boje gebe otworzyc bo rozumiec rozumiem co do mnie gadaja:zawstydzona/y:
No i pytanie do dziewczyn z wysp.Ile dzieci maja lat jak ida do pierwszej klasy?:confused:

reklama
ANECZKA MAJA 4 LATKA ALE W PRZYPADKU NASZYCH GRUDNIAKOW TO BEDZIE 4.9 miesiecy. z tego co wiem to zeby pracowac jako pielegniarka w pelnej zawodowej funkcji czyli duzo zarabiac to musisz znac dobrze angielski bo jest jakis tam dribny egzamin.
viki renifera hehehhe dobreeeeee czy to przypadkiem nie jest moj syn ?? bo ja ostatnio poznalam mezczyzne ktory pracuje jako lek vet w zoo i zapytalam go od razu czy dal by rade zalatwi mi zebre :-D

Do góry