HEJ HEJ:-)
och znow słucham namiętnie keri noble i znam juz na pamięc ten kawałek
pryzy - wiesz w 5 tyg moze jeszcze nie byc maluszek widoczny, u mnie tez tak bylo, dopiero pod koniec 6 zaobczylam bijące serducho pabla
wiem, ze się martwisz, ale i tak nic nie pozostaje jak czekac..wiec trzymam kciuki i oby było dobrze.
sylwia - no nie dawałam na zamek linka z filmami Pabla bo skonczylo mi sie miejsce na picasie
musialam pozmniejszac te filmy i wogole stworzylam sobie osobne konto na filmy wiec zaraz dam linka
no i dzięki...;-)
kasiamaj super ze po szczepieniu i pasowaniu ok. zdaj nam relacje jak tam kuba przedszkolak:-)
elcia - ty rolniczko nasza
a ja chyba dzis przejde się z pawłem do lekarza, rano znow oczko lekko zaropiałe a większosc kropli to na recepte.no zobaczymy
wczoraj bylam na zebraniu u damiana w klasie i musze przyznac ze jestem bardzo zadowolona z wynikow młodego.. poza tym poruszyłam temat matematyczkii i wychowawczyni ma z nią porozmawiac.
i powiem wam cos jeszcze w sekrecie. moj damian napisał list do sw mikołaja. schował pod poduszke no i w nocy go zabrałam...
i wlasnie przed chwilą czytam: drogi mikołaju chciałbym dostac : zwierzatko, gitare, grę na psp, autograf seleny gomez, płyte seleny gomez, dziadka do orzechów i UWAGA!!!!
:-) RENIFERA
MYSLAŁAM ZE SPADNE Z KRZESŁA HEHEHEHEHE
dobra ide na zamek