reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

kasiamaj, morelowa, trzymam kciuki by bylo dobrze:tak:

my tez juz zakupujemy powoli prezenty, narazie kupili smy Pawłowi kolejkę elektryczna i klocki "wafle". powiem wam ze nigdy nie kupiłabym tych klockow ale jak zobaczyłam jak świetnie dzieciaki bawia sie nimi w przedszkolu, to sie skusiłam, na serio polecam

DUŻE KLOCKI WAFLE_ ZWIERZĘTA KOŁA i inne_200 el (1311545211) - Aukcje internetowe Allegro
a no i mamy dla pawła jeszcze gitarę.
moje dziecko jest bardzo muzykalne, a jako ze tatus gdy jest w domu zawsze przed snem mu gra na gitarze i spiewa, pablo łapie bakcyla....marzył o perkusji ale wiem, że tesciowie juz kupili mu na urodziny wiec od nas bedzie gitara, taka nie za droga ale mysle ze na poczatek bedzie ok:-p
Drewniana KLASYCZNA GITARA dla dziecka-4 kolory (1306777165) - Aukcje internetowe Allegro

dota i mam do ciebie jeszcze pytanie, pamiętam, że poolecałas jakąs szafe z ikea, wiem ze aneczka pisała ze tez ją ma. mozesz dać linka co to za szafa? i czy wciąż ja polecasz?
musze kupic cos do damiana pokoju dlatego pytam

a u nas dzis byla piękna pogoda, bylismy na spacerku w lesie, porobiłam chlopakom troche fotek. mama juz pojechała no i jestesmy sami.

reklama
Hejka
Morelowa kurcze ale idiota z tego ginekologa.Dobrze ,ze wszystko jest O.K.:tak:
Kacha szkoda ,ze tak Ci daja maluchy czadu.Wiem cos troche o braku czasu bo sama widzialas jaka dluga mialam przerwe. Co do tej operacji Tosi to brak mi slow poprostu:no:
Kasia no to trzymam kciuki dalej.Mam nadzieje,ze to jakas blahostka, ktora zdiagnozowana szybko da sie unicestwic;-)
Viki nie chce mi sie teraz szukac linka ale to sa systemy szaf do zabudowy PAX.
Moj Antek tez jest muzykalny i nawet ostatnio ogladalam ta aukcje z gitara:-)
Zostaniemy chyba jednak przy organkach ale z tym jest troche problem bo wszystkie sa okropnie glosne i nawet jak maja regulacje glosnosci to mnie nie urzadza bo Antek sobie zrobi glosniej sam:baffled:

hej hej
informuję wszem i wobec że zyję i moje dzieci jeszcze też;-):tak::tak::confused: P. S. i mąą też;-):rofl2:

morelowamama- brak słów na tego lekarza, ale się miałaś stres przez niego:angry:
kasiamaj- trzymam mocno kciuki, bądź dzielna:tak::tak:

28 mamy chrzciny, w końcu znaleźliśmy chrzestnego:tak::tak:

viki fajne te klocki :tak: ciekawe czy kinia by się zainteresowała bo póki co planujemy jej kupić takie normalne tylko małe i dużo - t. ma ochotę pobudować :-D
gitarka jak prawdziwa! nasz brzdęka u dziadka - uwielbia! i myślę nad małymi organami takimi z tempem, muzyką bo u babci włącza i non stop tańcuje :happy:
a PAX-y mają różne style, rozmiary więc najlepiej przejedź się do ikei i polukaj :tak: albo na stronie zobacz
aga komu przypadł ten dostojny zaszczyt? :-)

u nas dzisiaj piękne słońce!
pościel na balkonie, pranie w pralce, w planach spacer spacer spacer :-)

dzien dobry!:-):-):-)
wstalismy:-D cos ciezko sie dzis wstawało,mały jeszcze leży w łózku-układa swoje znaki drogowe;-)

Viki, no widzisz nawet nie dały szansy mi odpowiedziec:-p:-p
tak tak:tak: jak Aneczka i Kata piszą- to system pax:tak: jest tam tego do pełno;-)
Morelowa ale mialas przezyciz, wspołczuje...uwazaj na siebie!!!:tak:

Jutrzenko jak po szkoleniu????;-)

Basia,Aga miłegooo!!!:tak::tak::tak:
ide szybko posprzatac, poczytam sobie do 12.(a przywiozłam od tesciowej całą torbę thrillerów) a potem lecimy na palc zabaw;-)
chyba nie bedzie padało:baffled:

Miłego poniedziałku!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

moje szcześliwe dzieci juz w swoich "pracach"
kurde jak paweł uwielbia przedszkole...weekend to dla niego problem bo przedszkole zamknięte i zawsze rano musze mu tłumaczyc dlaczego nie moge go zawieźć

damian szczesliwy bo w koncu w szkole bez gipsu. odebralam dzis wszystkie dokumenty i teraz musze pojechac do pzu z wnioskiem o odszkodowanie.

kata - te klocki sa na serio super i są w róznych rozmiarach. w przedszkolu bawią sie nimi zarówno 3 jaki 6 latki:tak: mają ich tam bardzo duzo i czesto budują sobie domki i w nich siedzą hehehe

u nas organki juz od roku, wprawdzie zastanawiam sie jak to bedzie gdy dolaczy gitara, perkusja....chyba oszaleje, no ale swiadomosc tego jaki pablo bedzie szczesliwy jakos to szaleństwo odsuwa na bok:-p:rofl2:

aga dobrze, że u was dobrze:-D no i ze w koncu wybraliście chrzestnego:tak:

morelowa jak tam u was?

kacha straszne to co piszesz...ja normalnie nie moge nawet pomyslec jak mozna nie chciec operowac dziecka jesli jest jakas szansa by zyło...:-(

jutrzenko pracusiu hehe jak tam zdrówko?

u nas tez piekna pogoda...

Witajcie kobietki:-)
Ech jutro koniec laby i ide do pracy:sorry2:
Ostatnio chodza mi po glowie jakies rozne pomysly.Kurcze mysle co moge zrobic zeby miec wiecej kasy.Fakt ,ze moja praca teraz jest naprawde bardzo lekka ale i zarobki sa bardzo male(jaka praca taka placa;-)) No i wczoraj przegladalam sobie oferty w internecie i jest miejsce na oddziale niemowlecym i patologii noworodka.Fajny oddzial jak dla mnie ale mam strasznie mieszane uczucia.Po pierwsze napewno bede bardziej zmeczona, nocki napewno beda ciezkie.Wszystkie swieta w pracy ale z drugiej strony bede sie spelniac w zawodzie i bedzie pare stowek wiecej. Sama nie wiem co robic.
Aga fajnie ,ze zyjecie:-) a jak relacje braci? cos ruszylo do przodu?

reklama
hejka

ale piekna pogoda, ach ja chcę wiosny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

melduje ze zyje

rany jaka jestem padnieta po tym "dlugim" weekendzie :no::no:. W sobote wstalam 5:40 a wczoraj 6:30 :szok::szok::szok:. Nie ma to jak sobota i niedziela wolna :angry::angry::angry:.
Zreszta kto to wymyslil szklenie na 9 rano w weekend. Jeszcze pojechallysmy za wczesniej bo nie wiedzialaysmy jak na drodze bedzie i godzine czekalysmy :crazy:.
Nie wspomne ze przed 17 bylam w domu :baffled:.
Hehe w sumie w sobote bo duuuuuzo pozniej bo na 17 na imieniny bylismy zaproszeni.

ale dzis mam wolne, jutro ide do pracy, jeden dzien odbioru zostawie sobie na przyszly tydzien, bo jak pomysle co mnie czeka po 2 dniach nieobecnosci :wściekła/y::wściekła/y: to wole nie ryzykowac :no::no:.

Viki jak moje zdrowie, hm wlasciwie to srednio. Niby gardlo juz nie boli, kaszlu a nie mam ale cigle mam katar gigant, dmucham i ciagle nos zawalony. Mysle czy nie powinnam byla tego antybiotyku wykupic i czy nie skonczy sie to ponowna wizyta u lekarza :sorry2:

U nas z przedszkolem nie jest tak slodko, kuba chodzi, w ciagu dnia wszystko jest super ale rano idzie i marudzi, sto razy sie pyta czy bedzie Maja, czy maja juz jest, czy jedzie ...... On tam normalnie tylko dla niej chodzi :-D:-D:-D. Dzis zawiozlam go przed 9 bo dalam mu pospac to jak tylko wszedl na gora to od razu sie rozglada i pani sie smieje i mowi: jest kubusiu maja :-D:-D:-D:-D. A i jak tata przychodzi po niego to zawsze sie rozplakuje na jego widok :szok::szok::szok:
Cos czuje ze on taki typ ze bedzie tak przez caly rok :baffled:

Morelowa rany straszne co piszesz, jak mozna tak rzucac slowami bez pokrycia :no::no::no::no:. Trzymaj sie dzielnie, bedzie dobrze.

Dotka szkolenie suuuper tylko czemu w weekend :crazy::crazy:

sorki ale to na tyle, zajrze wieczorkiem.

musze odgruzowac dom bo po weekndzie z R i kuba w domu mam pobojowisko :sorry2::sorry2:

milego dnia

paaaaaaaaa

Do góry