reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Kobiety:-)

Marcel znów mnie olał i został sobie u cioci, Olivia śpi więc ja mam chwile spokoju. U nas piękna pogoda, po obiadku znów spadamy na spacerek...chyba bo może pojadę do rodzicow na kawkę. Jadą do Polski na urlop to trzeba się nimi nacieszyć;-)

Paula fajne mebelki:tak:

Viki
super Ci wyszlo to drzewo:tak:

Kasiamaj mój też chodzi sam do kibelka, teraz nawet doszło do tego że nie pozwala mi być w łazience kiedy on się załatwia:szok:
A jak tam zachowanie Kubusia?? Byliście znów u tego psychologa??

Morelowamama gratulacje:-) i powodzenia bo z 3 takich maluchów będzie Ci potrzebne;-):-D

Ogólnie to ja jestem zasmarkana i czuję się jakby walec po mnie przejechał. Fajnie by było jakby dzieciaki nie załapały odemnie:sorry2:

reklama
hej
byliśmy u ortopedy, z bioderkami ok a z główką to nic nie powiedział tylko żeby odwracać.
Kasia- może masz rację. 25 mamy szczepienie to pójdę do pediatry i zapytam. Najdziwniejsze jest to że on tak się nie zawsze daje odwracac czasmi jest ok a czasmi jak sie uprze że nie chce w tę stronę się odwrócić i koniec:confused: A jak Kuba nadal sie tak budzi w nocy? No i gratki dla niego. Zuch chłopak. U nas do tego daleko.
paula- ja tez zakupiłam aż dwa takie pudła fioletowe i niebieskie:tak::tak:z jednym pokojem musi wam być ciężko my mamy dwa i sie nie mieścimy. Może kiedyś się doczekamy swojego m-4 bo mi się takie marzy:tak::tak:
sylwia- gratki dla Marcela i zdrówka dla ciebie i nie mów zasmarkana tylko pociągająca;-):-D:-D
viki- fajnie ci to wyszło. Napisz co dostał.

dzien dobry!!!!:-):-):-)

Jestem na chwilke;-) mamy dziś gości:-)
a za oknem szaro buro...pada,wieje:baffled: łooo kurcze:-D

cos Morelowa sie nie odzywa?
nooo Viki bedzie 6 jak nic:-)
Aneczka i jak przemyslenia z pracą?;-)
Sylwka to zdrówka!:tak:
aa jeszcze Paula noo super macie teraz:tak::tak::tak:

sorki dziewuszki, ze tak nie do wszystkich;-);-)
bardzo cieplutko Was pozdrawiam!!!!!:tak::tak::tak:

lece z psem na spacerek:-)paaaaaaaaaaa:-):-):-)

Witam sie pochmurnie, wietrznie i deszczowo:-p:baffled::-D
No oszalaleli z ta pogoda czy co?
Z praca troche odpuscilam.Musze jeszcze poczekac chyba az Antolek pojdzie do przedszkola.Po ciezkiej nocy on mi sie nie da zdrzemnac:no: Ech bede szukac jeszcze, moze znajde cos innego.
Jutrzenka jak tam katar? Ja biore sinupret 3*2 tb ale wtedy nie mozna cirrusu.To ma inne dzialanie zupelnie.
Morelowa co tam u Ciebie?
Aga ja przy Witku mialam podobny problem z odwracaniem glowki.Ktos mi wtedy poradzil zeby tam gdzie mam przewijak,zamontowac cos bardzo kolorowego po stronie w ktora powinien odwracac glowe.Taki maluch duzo czasu spedza na przewijaku i u nas podzialalo.
Kasia kciuki caly czas zacisniete:tak::tak::tak:

Hej!!!

Młoda w przedszkolu, w piecu rozpalam, troszkę ogarnęłam, i chyba czas jakiś obiad wymodzić... ;-) nie mam pomysłu...

Jakoś brzuch mnie boli... :sorry2:

No nic spadam w gary.

Miłego dniaaa!!!! :tak::tak::tak:

hej
ja dziś załatwiałam formalności w związku z becikowym.
a mój ojciec dziś zauwazył że w samochodzie mamy pęknięty zderzak i oczywiście powiedziął że M. "rozchrz...ił zderzak". Przestraszyłam sie bo myślałam że mocno ale to tylko pęknięcie, ale jak by nie było nic mi o tym nie powiedział:angry::angry::angry:

aneczka
- ja tak zrobiłam powiesiłam karuzelę z misiami. Łukasz tez odwracał głowę w jedną stronę, ale jak mu ją odwracałam w drugą to nie płakał:sorry2:Nie mogę Krzysia karmić na siedząco z prawej piersi bo mocno się wykręca w drugą. Pójdziemy do lekarza to zobaczymy co z tym zrobić:sorry2:
paula- tam się nie zatop w tych garach;-):-D

u mnie też ponuro myślałam że się położę z dzieciakami ale jak na złośc jeden poszedł spać a drugi się zbudził:wściekła/y:
a na dodatek znowu zaczęłam krwawić, nie mocno ale tak jak bym miałą okres ale to dziwne bo od tygodnia biorę tabletki i w ogóle na okres to by było za wcześnie:sorry2::no:

a i jeszcze wczoraj kupiłam Łukaszowi książeczkę "wywrotka basia" a na ostatniej sronie były inne książeczki z tej serii np. spychacz krzyś". Mówię do łukasza żeby pochwalił się książeczką dziadkowi i on pokazuję tę ostatnią stronę i mówi "patrz dziadek spychacz braciszek":-D

Ostatnia edycja:
Aga a ty bierzesz cerrazette? Bo ja przy nich miewalam jakies dziwne plamienia w zupelnie niespodziewanych momentach.
Jade teraz po Wicia do przedszkola. No i nie napisalam wam waznej informacji:
Wczoraj odebralismy okularki.Wyglada super i jest bardzo zadowolony.Zobaczymy co dzis powie po przedszkolu bo byl pierwszy raz w nich.Jak mi sie uda to zrobie mu zdjecie i wam wkleje.
Spadam paa

No u nas z pogoda troszke lepiej, wiec troche wybylismy, glownie w miasto po zakupki....:-)

Viki- praca fajna....:tak:Ciekawe co dostaniesz?;-)
Aneczka- to czekamy na fotki Witulka....
Paula- i co w koncu wymodzilas na obiad?
Sylwia- zdrowka zatem....:tak:
Jutrzenka- a jak u Ciebie? Juz wyzdrowieliscie?

reklama
Hej dziewuszki.

Mało mnie ostatnio ale coś po kolei rozkłada mi dzieci rotawirus. NAjpierw Tadeczek przytargał z przedszkola. Potem jak wyszedł z tego to Małgosia chwyciła a teraz chyba Stasia chwyta. Na szczęście dość łagodnie go przechodzą ale jednak.
Po za tym jestem na etapie poszukiwania prezntów dla dzieciaczków. Na Mikołaja już mam a teraz poluję na gwiazdkowe niespodzianki. Stasiowi szyję puóropusz ( jego wilkie marzenie ) a maluchom chcę dokupić co do kompletu farmy fisher price. Dostali taką od mojej siostry i oboje uwielbiają się nią bawić. A dokupić można pełno części. Najbardziej marzy mi się zoo lub wesołe miasteczko. Ale nie wiem czy uda mi się znależć w rozsądnej cenie.

Miłego wieczoru.

Do góry