reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
morelowa!!!!!!!!!! jak to?????????????
współczuje, przykro mi....
ale zaczęłas krwawic?może jeszcze idź do innego lekarza, przeciez wczoraj bylo wszytsko ok...............

Miałam silny ból brzucha, wzięłam nospę i nic. :( więc pojechałam do gina i stąd ta wiadomość.. zdziwieniem było brak krwawień, jutro jadę prywatnie z samego rana..

hej
wpadłam tylko na chwilkę
wynik badania kolonoskopi-jest ok.(jelita mam ok)
ból nadal się utrzymuje!!!!
aż do tego stopnia że młodej nie mogę na ręce wziąć. ;(
w nast.tygodniu mam mieć tomograf-ale nie wiem w jaki dzień????
ciotka na wewnętrznym ma mi ustalić termin z lekarzem.(ordynatorem tego oddziału)
BOJĘ SIĘ JAK ch.......
w środę jadę do mojej hepatolog od wątroby.

dziękuję Wam za kciuki-i prosze o jeszcze!!!!

z tego co widziałam na szybko
Dotka-gratki nowego stanowiska!!! ;)
Pryzy!!!-ogromne GRATULACJE!!!!! ;)
Morelowa-trzymam kciuki!!!! żeby było ok.

pozdrawiam Was wszystkie gorąco i ściskam!!!!
buziaki dla Was i maluszków.

gdyby mnie nie było tutaj dla chętnych na tel.

witam słonecznie i niedzielnie

oj morelowa :-( dopiero pisałam o gratulacjach a teraz muszę napisać a współczuciu :-( przykro mi...
dota ja kiedyś korzystałam z tych prezentów a teraz do rossa mi się łazić nie chce :-p
a na uspokojenie piję melisę (ale z pomarańczą bo sama dla mnie za ziołowa :baffled:) albo takie tabletki validol (babeczka w aptece mi poleciła)
alex prawidłowe podejście! :tak:
viki ja się właśnie zastanawiam nad nowymi sportowymi dla małej :-D te co ma już ciasne i bidula butów nie ma na taką np. dzisiejszą pogodę, tylko zimówki :sorry2: ostatnio byłyśmy w deichmannie i sobie trampki na lato wybrała - ale się przydają jak do babci chodzi a są troszkę większe to do lata powinny być akurat
kacha no jak to tak? :-( w PL nie chcą operować czy u was?
kasia :-( trzymaj się kochana! kciuków nie puszczam :no:

zaczęłam już kompletować prezenty pomału (na razie mam dla niej puzzle z myszką miki z biedronki, fajne! i ręcznik kąpielowy z kubusiem puchatkiem - promocja z jysk`a, ten chyba dam jej na mikołajki ;-))
i kupiłam małej w biedronce kalendarz adwentowy :-) zaczniemy jeść czekoladki 1 grudnia ;-)
udało mi się sprzedać krzesełko do karmienia wczoraj... ufff! jeden zbędny mebel z głowy :-D

zaraz do kościoła się zbieramy...

Morelowa mocno trzymam kciuki aby jednak ten gin się pomylił - mam gęsią skórkę jak sobie pomyślę co możesz czuć. Przykro mi ale zawsze trzeba mieć nadzieję - czekamy na wiadomości.
Kacha - to przykre jak się czyta coś takiego. Ogarnia złość - jak można w ogóle nie podejmować walki. Nie rozumie tego...
Kasiu - po części cieszę się - jelita w porządku no i nadal mocno trzymam kciuki
Kata - widzę że Ty też już po woli z prezentami ruszasz - a szwagierka się ze mnie śmiała
Alex - no nie wiem czy się u mnie doczekasz 3 - chyba że będzie wpadka albo wrobię męża, bo on kategorycznie stwierdził że koniec chociaż ja zawsze chciałam trójeczkę. Zobaczymy z resztą

A ja na chwilkę uciekłam chłopakom żeby sprawdzić co u Was - oglądają na TVP1 trzej muszkieterowie i zasuwają ciacho - jakoś mnie tak wczoraj naszło.

Słoneczka wszystkim życzę i pogody ducha bo strasznie niektórym się to przyda.

PS: a szwagierka znów ma problemy z małym. Od wczoraj ma temp 39-39.5 i nic po za tym. Była wczoraj u lekarza i wszystko w porządku. Dziś pojechała do szpitala zrobić badanie moczu i właśnie czekamy na wyniki.
Jakaś niezbyt ta niedziela się zaczęła - same złe wiadomości...

dziewczyny, witam Was z wspaniałą wiadomością, przyjęła mnie dziś rano miła pani ginekolog, powiedziałam jej co się stało, ona najpierw dokładnie mnie zbadała, milczała, coś wpisywała, później zrobiła USG i serduszko naszego maluszka BIŁO jak oszalałe :)!
jutro jadę do tamtego gina zrobić awanturę jakich mało. !

Ostatnia edycja:
Hej hej....:-)

Morelowa, no to swietnie!!! I fajnie, ze Cie przyjela w niedziele, bo pewnie nieczesto sie to zdarza....

Kasia- to dobrze, ze jelita w porzadku, kciuki nadal zacisniete za kolejne badania....:tak::tak:

reklama
boshe morelowa ja już nic nie napiszę bo normalnie tamtego gina bym ukatrupiła! niech maleństwo zdrowo rośnie!
niezłą huśtawkę nastrojów ci przyszykowali
basia co roku sobie powtarzam, że prezenty kupuję wcześniej i co roku są przeważnie na ostatnią chwilę. w tym roku jak coś upoluję to od razu kupuję!

Do góry