reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewuszki w rossmanie znowu rozdają prezenty, wsytarczy sie zalogować i jak pojawi sie zielony znaczek: odbierz prezent, kilkacie i pobieracie kod:)
wtedy wybieracie najblizsza drogerie i tam idziecie go odebrac;-)

Taki mały zestaw, zawsze cos niee?np. na jakies wyjazdy moze sie przydac:)

http://www.rossnet.pl/prezent-info

tutaj sobie poczytajcie,zalogujcie sie, koniecznie wybierzccie newsleter,w moim profilu wpiszcie swoje dane, dane uzupełaniające tez. jak Wam sie nie uda-to wylogujcie sie i zalogujcie ponownie, powinno sie udac:)
:)

Ostatnia edycja:
reklama
He he oj Dota Dota....:-D:-D;-)

Pryzy- a no wlasnie... dzieciom to przeszkadza, ze sa mokre i dlatego cale odpieluszanie idzie szybciej, a wlasnie mojemu synowi to kompletnie nie przeszkadza... Gdybym go nie przebierala, to by pewnie godzinami taki zlany siedzial.:sorry2:Malo tego, nie dziala prosba, grozba, nawet przekupstwo.....:no::dry: Ale spoko, najpierw mnie to strasznie wkurzalo, ale teraz wrzucam na luz i po prostu wiem, ze to moze potrwac pare miesiecy.... Spoko, poczekamy cierpliwie, bo co innego robic...:confused:

Kasia, Aga- co tam u Was?

witam
dota- oficjalnie gratuluję zostania moderatoerm;-)
morelowamama- ogromne gratulacje i muszę przyznać że podziwiam, bo ja na chwilę obecną nie chciałbym przez grube nie trzeciego dzidziusia

weroniczka- już niedługo bo tylko za niecałe 2 miesiące i ja zawitam w gronie trzydziestek i powiem że też to nie robi na m,nie wrażenia. Zastanawiam się tylko jakiego kremu będę używać;-):-D:-D
alex- mojemu Łukaszowi też nie przeszkadzało ze ma mokrą pieluchę czy spodnie albo że zrobił kupkę w majty, dalej się bawił. Trzeba po prostu czasu:tak::tak::tak:
aneczka- to nieciekawie z tym wzrokiem, ciekawe czy będzie chciał nosić okularki:sorry2:
basia- strasznie drogie to usg ja robiłam za 70 zł + 30 zł płytka a zdjęcia gratis

kasiamaj- co tam u ciebie jak się czujesz?

Dzieki dziewczyny !
kal.aga My sie nie spodziewalismy, mala wpadka, ktora przyniosla nam ogrom szczescia. poinformowalam dzieciaki, ze beda miec rodzenstwo, a Malinka skwitowala, ze nie bedzie sprzatala kupki jak po witku, rozbawila mnie tym niesamowicie, a Witek wtulal sie w moj brzuch i zdruzgotany pytam, dlaczego dzidzia mu nie odpowiada, a pozniej stwierdzil ze nie ma tam dzidzi i wraca sie bawic. :) szalony ten moj synek, Ciekawe jak zareaguja jak malenstwo sie urodzi. szczerze to przeraza mnie to troche bo Malina i Witek sa jeszcze mali, ale ciesze sie ze nie bedzie miedzy nimi duzej roznicy wieku ;) z dzidziolkiem wszystko w porzadku :) Moj maz po cichu liczy na core ;P

hej

morelowa - gratulacje!!

paula - a mi sie podoba fotka w długich rudych:tak:ale teraz też swietnie wyglądasz:tak:zreszta taka cię widziałam w realu i jak dobrze pamiętam miałaś wypieki na twarzy i striptis robiłas hehehe

dota moderatorem hihihihi, no gratuluje:-pto teraz ty musisz sprawic zeby zlot 2011 doszedł do skutku.:tak:

a ja po imprezie spoko, tylko bylam lekko nieprzytomna nastepnego dnia:dry:ale to z niewyspania:cool2:
dzisiaj bylam z chlopakami w sklepie, kupiłam im buty na zime, choc jakos mam nadzieje ze sniegu nie bedzie.:-p

damianowi zdjęli wczoraj gips, i wiecie ze kostka nadal spuchnięta...ale lekarka powiedziala ze tak do 3 miesiecy moze byc.zwonienie z wf ma do 10 grudnia i oczywiście tym jest załamany.

jutro moja mama już wyjeżdza i zostaniemy sami, a v wraca dopiero 10 grudnia.
no dobra, ide na kawke:blink:

hej!;-)
Pryzy,Katka horror kiepski...codziennie ogladamy sobie horrory,zawsze jakies lecą po 22. Niestety często zdarzają się beznadziejneee. Takie mocno naciągane:-D

aa właśnie Kata co bierzesz na uspokojenie? na pms-a?;-)
ja mam mege mega pms-a tak co drugi miesiac:nerd:

Viki a wiesz chciałabym ten zlot, oj chciala...kto by nie chciał:tak: no ale to wszystko tylko od nas zalezy;-)fajnie by było znaleźć takie super miejsce i wracac tam co roku;-)

Aga;-)

a ja sobie dzis okna pomyłam:-):-):-)sie kurcze narobiłam:tak: to juz tak na swieta,wole teraz niż potem jak bedzie mróz:tak:

Morelowa gratualacje!!!!!!!!!!!:tak:

edyt:
Alex;-) (zebys sie potem nie czepiała:-p:-p:-p)

a Wy jak? rutyna??
http://demotywatory.pl/2269787/Uszczesliwienie-kobiety

Ostatnia edycja:
Aneczka - dziękuję
Pryzy - ja też bardziej lubię twarzą w twarz ale ostatnio jakoś zauważyłam że nie ma z kim :-( Tobie kochana dochodzi jeszcze ta dobijająca odległość - Współczuję, ale w przyszłym roku będzie dzidzia to będziesz miała wesoło:tak::-)
Paula - fryzurka po prostu bomba, chociaż myślałam że będzie jeszcze krótsza ale i tak jest cudo
Dotka - my też lubimy oglądać horrory i thillery (chyba tak to się pisze:zawstydzona/y:) ale masz rację czasem szkoda czasu
Alex - najważniejsze że Oliś robi postępy a to że zdarzają się wpadki - to normalne. A tak w ogóle - już jesteśmy we trzy - kiedy dołączysz??
Kata - oby ten Twój nieznośny pms szybko przeszedł
Morelowa - GRATULACJE!!!!!
Aga - mi to mówisz że kosmos cena?? Ja myślałam że się załamię...

A u nas nic ciekawego, chociaż ja się strasznie czuję - nakrzyczałam dziś na Alexa i źle mi z tym. Później z nim porozmawiałam i go przeprosiłam, przytulił się i dostałam buziaka ale pomimo tego jakoś mam dołka.

Dobra skoczę na allegro poszukać pomysłu na prezenty świąteczne.
Miłego weekendu dziołszki;-)

reklama
Czesc...:-)

Kacha- a widzisz, czyli byl moderator!! Dzieki :-)A ja juz myslalam, ze trace zmysly.....:-D;-)
Smutne to co piszesz, wierzyc sie nie chce, ze nie chca walczyc o zycie dziecka....:-:)-(

Basia- o, ja jeszcze troszke poczekam z drugim....:-D Jak bede w ciazy z drugim maluszkiem, to kto wie, czy Ty juz trojeczki nie bedziesz miec....:-D:-D;-)

Dota- rutyna rutyna....:-D:-D:tak:;-)

Do góry