Jeszcze tak z wieczorka zagladam, jak mloda usnela.... Ale ostatnio daje nam popalic - o matko! Gdzie ten aniolek co byl jeszcze calkiem niedawno??????
Paula, swietna ta nowa fryzurka! Jak to jest ze jedni maja tak ladnie pokrecone wlosy, a inni proste i sztywne druty?
A co do spania w przedszkolu, to u nas Kaya w domu tez praktycznie przestala spac, bo latem bylo wiele ciekawszych rzeczy po poludniu i szkoda czasu na sen, no i w mlodszej grupie spala w kratke i raczej krotko, natomiast teraz ma super pania i nie wiem jak ona to robi ale nasze dziecko spi codziennie (nie zawsze od razu usypia, ale jednak spi!) I smieszne ze ta pani pracuje od poniedzialku do czwartku i jeszcze sie nie zdarzylo zeby Kaya przy niej nie spala, natomiast w piatki jej nie ma i tutaj ze spankiem juz w krateczke z naciskiem na "niespanie"
Jutrzenko, Ty chyba tempa nigdy nie zwalniasz, co? A ta imprezka to jak calkiem huczne wesele chyba?
Wlasnie odgapilam od Ciebie i sobie tez ustawilam wiecej postow na strone
Dotka i co jakis godny polecenia horror obejrzeliscie??? Bo ja tez lubie takie horrorowate, byle jakiejs bezmyslnej rzezi nie bylo, ale dawno nic ciekawego nie widzialam
Alex, trudny material z Oliviera, ale nie poddawaj sie i moze czesciej wysylaj tatusia z synkiem do lazienki, bo od Ciebie to tak nie zgapi jak od drugiego faceta
Chociaz Kaya za R lazila do lazienki i potem okrakiem stawala nad nocnikiem i zaslaniala "siusiaka" i sikala jak tatus
U nas przelom to byl chyba jak Mloda podpatrywala kilka lat starsze kuzynki... Teraz juz nawet do nocnika nie chce robic, tylko siada sama na kibelek i sie zalatwia , bo jak ciagle powtarza, jest juz duza jak Eliza (ktora ma 9 lat tak na marginesie
)....
A tak w ogole, to sobie otworzylam druga strone z wczesniejszymi, zaleglymi dla mnie postami z glownego, wiec jesli sie zdarzy ze komus napisze cos co dotyczylo sprawy sprzed miesiaca, to sorki, ale znaczy ze sie pogubilam