reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

łeee no Weroniczka jak romantiko;-):-)

Aneczka tak! cykle mamy podobne....jejku wez ode mnie ten ból brzucha,ok? a ja wezme w przyszłym miesiacu:sorry2:;-)

nie wiem co na obiad,no nie wiem!!!
moze jakies placki...tak na szybko...hmmm...racuchy??? mam jagody od tesciowej...o! to zrobie racuchy z jagodami;-)iiii gesta śmietanaaa;-)

dobra! obiad wymysliłam to teraz do kuchni trza isc!:tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
No obiadek pycha.Moi na slodko nie lubia niestety:sorry2:
Ja robie dzis tez szybki bo zupke z cukini i grzanki do tego:-p
Za ta zupke to tylko dziekowac i dziekowac Weroniczce musze bo to od niej sie o niej dowiedzialam i teraz robimy ja bardzo czesto.Czasem nawet zima mnie dzieci prosza to kupuje w supermarkecie taka droga cukinie i robie im malutka zupke.No bo teraz to wieelki gar:-D

melduję się
z całym wałkiem ręczników kuchennych :wściekła/y::zawstydzona/y::-(
nos mi odpada!!!!
Dotka smakowite te racuchy.
Anka-tabletki to średnio pomagaja...tym bardziej że teraz nie mogę zbyt wielu-nawet tych od wątroby.kilkanaście lat temu przechodziłam wzw b.
Weroniczka-o..fajnie...z tym wypadem.
Kata-jak u Was?
Aga-jak maluszki-Łukasz daje dzielnie radę jako starszy brat?
Sylwia-co u Was?
Elcia-dzień dobry.

Hej!!!

Młoda śpi... ciekawe czy wstanie jeszcze dziś czy w nocy... :dry:

ahhh tematy obiadkoweee... u mnie dziś były kotlety z przepisu Elci z przyprawą kebab-gyros ;-) a jutro będzie fasolka po bretońsku :-) duuużo fasolki :-D uwielbiam. Tylko jakiś espumisan muszę nabyć... :-D coś polecacie? :-D

Idę zalać fasolę...

Jest ktoś tak w ogóle?

dobry wieczor

wczoraj mnie nie bylo bo bylam na szkoleniu w wawie i wrocilam padnieta. Kierowca autobusu warszawskiego tak jechal ze ledwo wytrzymala, tak mnie mdlilo ze szok, glowa mnie rozbolala :no:
Musialam jeszcze nazbierac listow do przedszkola bo kuba mial przyniesc.
Robili dzis w grupach jakies obrazki, tzn naklejali listki na kartke :tak:

Paula w u nas w pracy reogranizacja. Z kilkunastu dzialow robia pare i przewalaja ludzi jak chca. Do tego jesli wejdzie redukcja to zwonia 10% :no::no:. Ja sobie tego nie wybrazam, juz teraz jest za malo ludzi do pracy :no:, ja moglabym nie wychodzic i ciagle mialabym co robic.
Mnie nie zwolnia i nie przeniosa, wiec bezposrednio mnie to nie dotyczy ale jest ch... atmosfera, oglone poddenerwowanie, bo wiadomo jestesmy razem zżyte ze soba po tylu latach i nagle kogos przeniosa, od nas 2 osoby wywalaja z dzialu. Ach nerwowo jest i mi tez sie udziela :-:)-(

Dotka pamietam ze to chyba Ty sie smialas z zakladania rajstop :-), to udalo Ci sie u dentysty

Weroniczka to gratki dla Tadeczka :tak:, brawo

Kasia zdrowka, i dobrych wynikow zycze na usg :tak:. Czekam na wiesci

Basia jedz jedz, jak bedziesz karmic to bedziesz sobie odmawiac :-D:-D

Aneczka Antos ma jeszcze czas, po prostu w innym tempie sie rozwija, napewno wszystko nadrobi :tak:

Kata bidulko, to sie wymeczylas :-(

Paula a czemu neta nie masz???. Ja tego programu nie ogladam

Elcia powodzenia w takim razie

Viki halo??

Aga jak sobie radzisz??

ide sie polozyc, zmeczona jestem

paaa

hej!!!:-)

brzuszek mnie boli....przyszła ta małpa jedna w nocy:wściekła/y:;-)

Jutrzenko tak tooo jaaaa:sorry2:;-) hihi;-)

Paula uwielbiam fasolke, musze kupic, zrobie w poniedzialek!:tak: dawno nie robiłam:-)

oj my dzis w domku-padaaa,wiejeee...łuuuuu:-Dponoc łikend ma byc ładny-zobaczymy,jak bedzie to pojedziemy nad morzeeeee:-)

trzymajcie sie ciepło!:-)

hej
wpadłam na chwilkę młoda mi przysnęła.
Kuba w przedszkolu
a ja się pomału szykuję na to badanie....
aż boję się iść.
w dodatku pogoda okropna!!!!!!-leje jakby ktoś z wiadrem stał u nas na dachu i wylewał co chwila...z nosa też mi się leje......wrrrrr........
do tego tak mi się chce jeść że szok!!!!
a musze być na czczo aż do 11:20-bo wtedy mam badanie.

Jutrzenko-no to miałaś jazdę.
Weroniczko-jak tam płaszczyki i portrety???
Paula-u nas J uwielbia-mógłby jeść i jeść.....
Dotka-no hej jestem.....
Anka-jak dziś u Was?

Trzymajcie za mnie ........

reklama
Kasiamaj trzymaj się kochana.

Witam piątkowo.
U nas dziś bez wiatru ale za to bardzo zimno. Do tego wydelikaciła mi się skóra na twarzy a to oznacza że dołapał mnie jakiś wirus:( I teraz czekam czy uda mi się go zwalczyć czy też rozłoży mnie. Mam nadzieję że nie bo przecież mam dziś randfkę z mężem:)
Kasiamaj portret mamy namalowany a płaszczyk Stasia czeka na guziki. Zaraz idę szyć Tadeczkowy płaszczyk.

Do góry