reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

dziś zmarł mój kolega....miał 27lat :-:)-:)-(
smutno mi........
ehhhh..........
[*]

Anka-nie mogę tabletek,tak mi powiedział rodzinny.ale zapytam moją od wątroby.
Aga-dziś trochę lepiej.(ale nadal odczuwam)

reklama
Czesc.... my juz z powrotem w Anglii...:-)
U mamusi oczywiscie fajnie bylo, no ale juz trzeba do szarej rzeczywistosci wrocic....:sorry:
Nie obylo sie tez bez przeziebienia, ale na szczescie nic powaznego....

Aga- oj tak, ja tez mialam problem z wyborem chrzestnych... a gdybym teraz miala miec drugie dziecko, to kompletnie nie mialabym pojecia.:sorry: Acha no i widze ze masz Krzysia, nie Bartusia....;-):-) Tez ladnie...:tak:

Kasia- oj przykro mi bardzo...:-(
[*]

Hej.
Alex - nie ma jak to w domu, co??
Aga - my przy Alexie nie mieliśmy problemu ale teraz już tak. Myślimy nad tym od początku ciąży praktycznie i powiedzmy że prawie nam się udało coś ustalić.
Kasiu - przykro mi bardzo :-(

U nas w miarę. D po skończeniu kuracji antybiotykowej jest w gorszym stanie niż przed. Alexa na szczęście przestał już męczyć suchy kaszel i zaczął przesypiać nocki, za to my(znaczy się ja i Lili:-)) się na razie trzymiemy chociaż wczoraj wieczorem zaczęło mnie ucho boleć. Dziś koleżanka dała mi krople a jak do jutra nie przestanie to z rana do lekarza.
Wczoraj przyjaciółka napisała mi że jest w ciąży - ale się cieszę - będziemy mieć dzieciaczki z tego samego roku. Ona ma termin na czerwiec.

No to tyle.
Dotka jutro powinnam przesłać Ci zdjęcie meilem. W każdym razie się postaram:zawstydzona/y:

hej poniedziałkowo

weekendzik zleciał szybciorem, w ogóle czas mi szybko leci ostatnio, normalnie tydzień za tygodniem ale to dobrze bo bliżej wiosna :-D

aga a przy łukaszu też był taki problem? nikt nie chce się zgodzić czy trudno o kandydatów?
kasiu współczuję
[*] kolega chorował na coś czy tak nagle?
a ty jak się czujesz? pogorszenie wyników mogło nastąpić na skutek ciąży? bierzesz tablety anty? one ponoć też rozwalają wątrobę :sorry2:
alex witaj :-)
basia tak to jest z tymi antybiotykami, że wypłukują organizm do cna :-( brał coś osłonowego?
paula i jak śpisz na nowym wyrku? ochrzczone? :-p

buziaki dla wszystkich :*

u nas dzisiaj pochmurno więc pewnie posiedzimy w domu

siemka!

nooo i zleciał łikend..ale za to przyszły bedzie dlugasny i wyjazd do rodzinki się szykuje:tak:;-)
Katka hej!:-)

Basiu ok,czekam!:-)

Aga a jacys dobrzy znajomi??? no najlepiej to ktoś z kim miło sie spedza czas...i co ?macie juz kogos?;-)

Paula pewnie w łikend z łózka nie wychodziła:-p

oj Kasiu straszne...wspolczuje kochana...jejku jaki młody chłopak:-(

nooo....chyba tyyyle..
ojej:szok:zapomniala ja:szok: Alex hej,hej!!!!:-):-)

od kilku tygodniu u nas na tapecie znaki drogowe, zna prawie wszystkie...no ale to wiadomo dzieci w tym wieku szybko sie uczą,
jak ktorys jest nowy to sam wymysla co oznacza:
np. ten niebieski znak dla pieszych, dwie osoby idą za reke. no to Krzsyio powiedzial,ze to jest : znak, mamusia idzie na specerek z Krzysiem:-)

albo krzyż swietego andrzeja, cos tam pamietał ale zapomnial słowo krzyz, to powiedzial: znak wujka andrzeja:-)

no nic....ide na herbe:-):-)

miłego dnia laseczki!!!!paaaa:-)

Hej hej;-)
Jestem na kawke:tak:
Kasia jak zdrowko?Kurcze zapytaj hepatolog bo az dziwne mi sie to wydaje.U nas dzieci na oddziale maja czasem strasznie chore watroby od sterydow i innych lekow i wlasnie biora oslonowe leki na watrobe.
Basiu ta twoja Lilka mi sen z oczu spedza.Tak bym chciala miec corcie o tym wlasnie imieniu:tak::tak::tak:
Paula no pisz jak to wyrko.
Dotka to teraz musicie sie pilnowac w samochodzie bo Krzys bedzie pilnowal czy do znakow sie stosujecie;-):-D
Alex witaj w domku;-)
A ja dzis mnostwo roboty znowu bo dzis mam nocke a potem tylko jutro wolne i znowu dniowka:dry:

Kata:-)chyba kierowcą strazakiem:-D

Aneczka hej! jejku nocka....to spokojnego dyzuru:tak:

taka dzis pogoda dziwna..co slonce wyjdzie to naraz pada:baffled: moze potem pojdziemy:-)

my pospacerowaliśmy trochę
byłam na placyku z małą i na rynku, kupiłam jej rękawiczki 5-palczaste ale takie do połowy palców - właśnie na te jesienne chłody. ale zadowolona! :-)

ania a w czym problem żeby że lilkę urodzić? :-)
hehe dota każdy chłopiec chce być strażakiem :-p a moja chodzi i mówi: wiesz mamo, nie wiem kim chce być? :-D tekst zaczerpnięty z bajki "świat małej księżniczki" ;-)

reklama
A mi z nosa leci!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ucho przestało boleć to coś musiało się w zamian pokazać:wściekła/y::wściekła/y:
Kata - nie brał bo stwierdził że lekarz mu nie kazał. Dobrze że chociaż dużo jogurtów wcinał.
Aneczka - nic tylko musicie się postarać. Mój D powiedział że jak Twój nie umie to masz bez skrępowania przyjeżdżać do niego;-)
Dotka - Krzyś ma super wyobraźnię. I tak trzymać...

Do góry