reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!!!

Pamiętacie mnie jeszcze?

U mnie ciągle neta brak...:wściekła/y:

Ale mam lapka siostry, to mnie troszkę ratuje... ;-)

Oglądacie TOP MODELS? Fajneee... ;-)

Poza tym od poniedziałku julcia znów w przedszkolu po chorobie :tak: w poniedziałek było niekoniecznie na tak ale już od wczoraj chętnie chodzi... tylko z leżakować nie chce... :sorry:

Iwka u nas też już rajtki na dupce... ;-) a co tam w pracy złego się dzieje?

Kata regenerujcie się ;-)

Basia pogłaszcz Liliankę od cioci :-)

Kasiamaj zdrówka!

Aga z dnia na dzień coraz lepiej u was, to super! Dacie radę ;-):-)

Dota ale Ty masz lajcikowe życie hehe... a u dentysty też najbardziej boję się znieczulenia... wrrr.... zmusili mnie do tego tylko dwa razy w życiu... wole żeby mnie pobolewało niż mają mnie kłuć :-D

No właśnie za zęby muszę się wziąć...:baffled: odkładam i odkładam a ostatnio cały ząb mi sie złamał... :-( koszmar...

Weronika masz powody do dumy... :tak: moja Julka pewnie większość by miała do popracowania:-D ale i tak jestem z niej dumna. Co prawda łobuz jest ale to też nie jest złe, nie da sobie krzywdy zrobić. Silny charakterek mi rośnie...:szok::-D

Dziś mi się przysnęło po budziku... 40 minut :szok::-D ale co tam... chwilę po ósmej doleciałyśmy do przedszkola. Dziś dzieci miały dużo atrakcji: zdjęcia (już drugie), pan policjant był na zajęciach a potem jeszcze dogoterapia :-) na Julci szczęście zabrakło czasu na leżakowanie :-D

Za dwa dni będę miała nowe łóżka, jupiii...

Zmykam...

Kolorowych snów!!! :-):-)

reklama
dzien dobry!

dziekuje kciukotrzymaczki moje kochane!!! zyje!!!:-D
ząb dalej na swoim miejscu,okazalo sie,ze bol moze promieniowac od sasiedniego zęba-mialam tylko wymiane plomby,na szczescie bez znieczulenia:tak:
wszystkie ząbki mam zdrowe! nastepna wizyta za rok-przegląd:-)

uuu Paula Ty uważaj z tym nowym łóżkiem:-p:-p:-p a nóz mała Juleczka wyskoczy, albo Julek:-p;-)
Aneczka to fajny dzien za Wami! a dzis w pracy?;-)
Katooo:-p oj tam zaraz smierdzialo...nie byłam przygotowana na takie zapachy:-p
szkoda Kasiu,ze z psychologiem nie wypaliło ale co sie odwlecze...
i zdrówka dla Ciebie!!!!:tak:

ide na kawke i dokoncze ksiazkę.....ale sie dzieje,morderstwo za morderstwem...o matko jak ja lubie takie ksiazki;-)

nie martwcie sie-zajrze jeszcze dzis:-p;-)

miłego!!!paaa:-)

Hej hej.
Ale ostanio mam mało czasu. Szyję płaszczyki dzieciaczkom, wieczorami maluję portrety rodziców i jeszcze do tego we wtorek zebranie u Tadeczka było a dziś i Stasia. Jeszcze wczoraj byłam na tajnej naradzie rodzinnej w związku z obchodami urodzin rodziców. I do pierwszej spać nie mogłam:( No ale przynajmniej na nudę nie mogę narzekać. A jutro mąż zabiera mnie wieczorkiem na kawusię do miasta:)

Witajcie!
Ja dzis w domu ale chyba wolalabym juz w pracy byc bo mniej bym miala do roboty;-):-p
Witka dzis w domu zostawilam bo mi leciutko pokasluje a w sobote chcemy isc na urodzinki do jego najlepszego kolegi.No wiec razem chlopaki dzis broja.Zeby bylo ciekawiej to dostalam dzis @ , musze jechac z nimi do sklepu po prezent dla kolegi, wiec beda sklepy z zabawkami,ktorych im nie kupie:baffled::szok:
No i musze posprzatac i zrobic obiad na 2 dni bo jutro ide na dniowke do pracy:sorry2:
Matko ale marudze co?
Kasia ale mialas to usg? Nie martw sie bedzie dobrze.Moze watroba Ci nawala troche i wystarczy jakies tabletki pobrac czy cos.Nie wiem sama bo nie wiem co Cie tam boli to nie doradze.
Paula pamietamy Cie a ty tam tego neta naprawiaj i wracaj do nas.

dzien doberek
ANACZKA witam w klubie u mnie tez@:(((
no i chyba tylko tyle ze sie przywitam pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki i dla chorowitkow zdrowka
a i jeszcze powiem wam ze mialam cykora ze zaskoczyłam ale tylko dlatego ze T zabardzo nie chciał i mowie mu o tym a on do mnie ze "no co ty ja tez chcem" ale mnie zszokował hehehe a wiec bede go meczyc trzymajcie kciuki:))

buuu Aneczka,Elcia baardzo wspołczuje! ja niestety dzis albo jutroo:tak:
juz sie nie moge doeczekac..echh:-D

Weroniczka
wyjscie na kawke? z jakiejs okazji czy tak bez?;-)
rany jaka pogoda:szok: wieje,pada....ale tak porzadnie:tak:
siedzimy dzis w domu! Mały jezdzi po domu na hulajnodze:-D:tak:

Dota no wlasnie my chyba mamy podobne cykle z tego co pamietam , wiec pewnie znowu sie bedziemy razem meczyc.
Elcia czyli beda staranka o dzidzie? Gratuluje i trzymam kciuki:tak:
Wiecie co ja tez bym chciala jeszcze miec malenstwo.Nawet bardzo.Teraz kasa nam nie pozwala ale jak tylko cos sie poprawi to bede Bartka mocno gnebic;-)
A pogoda faktycznie oookropna:baffled:
Bylam z dzieciakami juz po prezent.Zrobilam zakupy na obiad i teraz delektuje sie kawka i cukierkami daim:-p:-p:-p
Dzieci przez chwile bawia sie grzecznie na gorze wiec korzystam.Potem bedziemy razem robic ciasto i az sie boje porzadkow po tej akcji hehe

reklama
Do góry