reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia trzymaj sie kobitko!!!!! bedziemy mocno trzymały kciuki!!!:tak:

Weroniczka ja tez chetnie zobacze Twoje dzieła:tak:

A Pryzybela...jejku brakuje Jej tutaj...ja mialam z Nia kontakt na skypie, ale ostatnio nie odpisuje...mam tylko nadzieje,ze wszystko ok!

Hej:-)

Kasiamaj będę trzymać kciuki i koniecznie daj znać po badaniu:-)

Dzisiaj przyjeżdża do nas kuzynka więc przed nami kilka baaaaardzo intensywnych dni no ale co najważniejsze też i shopping:-D

Buziaki kobiety:-)

Hej!

Kasia jak u Ciebie?

Sylwia hej!!!! To szykuje się dobra zabawa :-)

Dota Ty nas tak musisz katować tym morzem :-p
Chcesz fasolkę? mam wielki garrr!!!az z kilograma fasoli, z chudym boczusiem i kiełbaską... pyszna!!!

No czekam podjarana bo zaraz Pan przywiezie mi nowe wyrka... jupi!!!

z Usg-nic nie wyszło-i nie wiem czy ufff czy co???
obraz który odczytała radiolog oceniła na ok-choć jak sama przyznała przy tak podwyższonych wynikach należałoby zrobić biopsję. żeby stwierdzić stan wątroby.obraz usg-nie oddaje tego w pełni...może stwierdzić czy jest powiększona czy nie...
muszę udać się do mojej hepatolog-od wątroby (wizyta na 17-ego list.) ona się już określi co robimy....??? osłonowych też nie bardzo moge-przez to że karmię...i koło się zamyka....więc czekam do 17-ego.tylko żeby to jeszcze tak nie bolało.......

idę odpoczywać.

hej
witam się na chwilę bo padam na twarz. u nas wszystko ok, ale czas mi tak szybko leci że nie nadążam:sorry2:
Łukasz ma raz lepsze raz gorsze dni, ale ogólnie jest ok. A Krzyś jest taki słodki i silny. A je jak smok:szok::szok:
no i szykujemy się powoli na chrzciny bo chcemy zrobić jeszcze w tym roku. Ale mamy problem z chrzestnymi a dokładniej z brakiem kandydatów:sorry2:
kasiamaj
- do 17 jeszcze trochę czasu ale nie martw się na zapas musi być dobrze.

Hejka
Ja dzis w pracy bylam, wiec dopiero teraz dotarlam do was.
Kasia wlasciwie to chyba dobrze.Skoro nie powiekszona to napewno nie jest az tak zle.A mozesz chociaz ziolka pic?Nie wiem z dziurawca moze np.?Trzymam kciuki zeby sie poprawilo.Essentiale forte mozesz brac?
Dotka to znowu ze mna cierpisz.lacze sie w bolach;-)
Sylwia weeeez mnie na shoping prooosze:tak::tak::tak:
Weroniczka to czekamy az skonczysz te dziela i wklejaj nam tu fotki
Aga wiem jak to jest ale spoko dogracie sie i znajdziesz czas na wszystko.Smieszne to ale jak masz wiecej dzieci to okazuje sie pozniej, ze masz nawet wiecej czasu niz przy jednym;-) sama sie kiedys przekonasz

reklama
Do góry