reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

ale mne plecy bola.
Dzis po pracy musialam zrobic szybkie porzadki i salatke bo jutro do mojego R przychodza koledzy z pracy, bede opijac awans :baffled::baffled::baffled:. A ja z Kuba pojade moze do mc donalda (otworzyli u nas jakis czas temu)

Viki jak po fryzjerze?? A widzialas moje putanie odnosnie ogrzewania

Kasia co powiedzial psycholog??

Agus witaj, najgorsze pierwsze dni, potem wszystko sobie poukladasz :tak:. A krzys tez ladnie :tak:

Paula u nas z syropami to wogole smiech na sali. Kuba uwielbia wszystkie, czasem jak chce zeby mu dac to udaje ze ma kaszel i mowi syropek mi daj :-D:-D:-D:-D. Nawet tran bierze bez problemu :tak:. Z antybiotykami tez nie bylo problemu, bral 2 razy i bylo git. On chetnie bierze i z lyzeczki i z tej miarki specjalnej. A o miodzie malinowym pierwsze slysze, chyba popatrze na bazarku

o Aneczka hej, ja nie spie ale zaraz ide

i nie wiem co jeszcze
dla reszty buziole

ide sie myc i walne sie do wyrka ;-)

reklama
Jutrzenka wtrace sie jesli pozwolisz;-) My mamy dom ogrzewany na gaz ziemny.My mamy tu 3 mieszkania i za gaz placi tata a potem rozliczamy sie wiec podpytam jego ile to wychodzi na miesiac:tak:
No doobra ide spac bo wy i tak juz spicie a ja musze wstac rano przed 6 :eek:
No to papapaa

Ostatnia edycja:
Hej.
Podczytuję Was regularnie ale znów mnie wena opuściła:zawstydzona/y::-(
U nas dobrze. Mam nadzieję że chorujące dzieciaczki już lepiej no i że Aga też daje sobie radę.

Kasiu bo nie wiem czy przegapiłam czy jeszcze nie pisałaś - byłaś już u tego psychologa?

Jutrzenko - Ty chyba pytałaś o mój termin - 31 styczeń (okres) lub 5 luty(usg).
I widzę że dopytujesz o ogrzewanie gazem. Koleżanka ma podłączony i w sezonie zimowym gdy praktycznie cały czas się grzeje to płaci ok 300-350 zł mies. Dom mają ok 230m2 - znaczy się powierzchni do ogrzania. Z tym że mają bardzo dobry piec. Bo np koleżanka w zakładzie kosmetycznym ma piec przedpotopowy i za styczeń tego roku dostała rachunek na prawie 2.200 zł. Także się z leksza załamała. Ale tu zależy wszystko od dobrego pieca.

No i to chyba na tyle

Miłego dnia kobietki i choć trochę słoneczka. Bo u nas od paru dni to tylko mgła :-(

hej!;-)

dziewczyny łikendują:-);-) piękna jesien!!!!:tak::tak::tak:

relaksujcie sie,spacerujcie ile się da....miłego łikendu!!!!:-):-):-)

:*

ps.Aneczka maz mnie nie zabrał z soba :p

hejka

nie bylo mnie chyba 3 dni bo złapalismy jakiegos wirusa na kompa:szok:
sam zainstalował nam sie niby program antywirusowy ktory rozwalał wszystko, ech szkoda gadac, a to po otwarciu strony pracodawcy mojego meza:-p
musielismy zainstalowac system od nowa a najlepsze jest to ze ten wirus byl taki inteligentny ze nie pozwolił wgrac oryginalnego windowsa...po prostu komp nie czytał płyty:szok:szok, ale juz wszystko jest oki:-)

niestety nie doczytałam was jeszcze ale obiecuje ze nadrobie.
odpowiem tylko jutrzence bo ostatnio nie zdązylam, a wiec mamy ogrzewanie gazowe podłogowe. same rurki w podłogach, bez kaloryferów itp.
ciezko mi powiedziec jak wyjdą oplaty zimą bo mieszkamy tu od lutego ale wtedy byla jeszcze zima z kosmosu i za dwa miesiace ogrzewania plus ciepła woda rachunek przyszedł cos okolo 800. natomiast latem za samą ciepłą wode za 3 miechy zapłacilismy 200.

mysle ze w tym roku bedzie ciut mniej bo wtedy dom byl nowy, mury zimne i nieogrzane wiec sporo grzalismy tym bardziej ze ja to zmarzluch jestem:sorry:

no a u fryzjera nie zaszalałam. ... moja fryzjerka nie miala cos humoru i weny i w zasadzie włosy wycieniowałam lekko skrócilam i zrobilam pasemka..to tyle.
jak cykne fotke to pokaze:tak:

dobra lece sprzatac bo chlopaki moi u tesciów wiec musze ogarnąc zanim wrócą:-p

a no i jutrzenko co do pieca to my mamy pełny automat imergass. wszystko dziala automatycznie a w pokoju na scianie mam taki mały panel do ustawiania temperatury itp. na piecu niczego sie nie robi.

hej
chciałam wam powiedzieć że powoli układamy sobie wszystko:tak::tak:, nie jest źle i Łukasz tez juz się przyzwyczaja do braciszka choć ma jeszcze ochotę mu cos zrobic na złość. Nigdy bym nie przypuszczała że można tyle rzeczy naraz robić i karmić malucha i np. czytać bajki drugiemu :sorry: a dziś byliśmy na chrzcinach u brata M. Łukasz tak szalał że prawie dom rozniósł, a Krzyś tylko co chwilę chciał jeść:sorry: Trochę szybko wybraliśmy się na taki wyjazd i czuję się zmęczona i obolała na szczęście dzieciaki poszły szybko spać:tak::tak:
Nauczyłam się kłaść spać dwóch naraz:eek: to dopiero wyczyn:happy:
paula- zdrówka dla Julki:tak:
dota- piękne piękne imię:-D:-D:-D
viki- jak ja kiedyś w pracy złapałm wirusa to informatyk zasugerował że ściągałam filmy erotyczne:szok::angry:
basia- daję radę:tak::tak: u ciebie tez już niedługo, czas tak zasuwa że zaraz będziesz miała malutką. A myślałaś już nad imieniem?

dobrej nocki cmok:-)

my od środy walczyłyśmy (bo męża ominęło) z jelitówką
najgorszemu wrogowi nie życzę tej choroby i samopoczucia po niej przez kolejne dni :-(

słonecznie dzisiaj! :-)

reklama
Kal.aga brawo:) Jesteś naprawdę dzielna. Super że tak sobie radzisz. A wiesz ile można robic na raz mając trójkę dzieci? A mając więcej to pewnie jeszcze więcej można robić równocześnie. Często mi się zdarza np. robić obiad i równocześnie z każdym z dzieci rozwiązywać zadania dostosowane do ich wieku ( każdo ma swoja książeczkę z zadaniami).
Kata na jelitówkę najlepszym lekiem jest coca cola i banany. Niestety jestem człowiekiem o bardzo słabych jelitach i czesto mam kłopoty z takimi wirusami i wtedy właśnie picie coli i jedzenie bananów bardzo mi pomaga i góra po dwuch dniach jestem zdrowa:)

Do góry