reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Moja bałaganiara buszuje, zupkę mamy z wczoraj to mam chwilkę na neta...
Jeny jak ona siedzi w domu to na nic nie mam czasu... :szok:
Jutro chyba znów pójdziemy do lekarza bo od tego paskudnego zielonego kataru oczka zaczęły ropieć... :wściekła/y: Katar już prawie wyleczony to teraz to... ehhh...
I chyba zaopatrzę się w tran... :sorry: będę do mleka dolewała to jakoś może nie wyczuje... :sorry::cool2: teraz dolewam raz dziennie miodek malinowy. Pyszny jest. POLECAM!!! :tak::tak::tak:

Poza tym to co? Wczoraj koło 17:30 usnęła i wstała koło 21 i do północy była mocno aktywna.:eek::-D

Ale pomogła mi pakować Oriflame dla klientek, potem się pobawiła i poszłyśmy spać :-)

Pranko się robi, potem powieszę, wieczorem rozpalimy w piecu to do rana wyschnie...

Aga trzymaj się Kobieto :-) będzie dobrze! To mówisz będzie Krzyś? Nade mną mieszka taki jeden Krzyś. Ma 3,5 roku, ale taki gagatek że łooo matkoooo...

Kasia zdrówka dla Kuby! Oby szybko mineło i nie wróciło...

Julka syropy chce brać z łyżeczki. Łyka, popija łyczkiem soku bądź herbatki i już... niesamowita jest... :-D

Spadam bo zamrażarka mi się rozmraża i muszę pilnować żeby sklepu pode mną nie zalać... :rofl2:

Miłegooooo....

reklama
No dobra wpadam na kawke i potem zmykam.Dzis na noc do pracy ide i wiadomo juz ,ze nocka bedzie ciezka wiec musze dzis zrobic wszystko na jutro bo jutro bede zdychac caly dzien:sorry:
Zdoweczka dla Julci.Moi nienawidza kropli do oczu i to zawsze jest mega walka zeby im zakropic.

hej

mam jakąś zawieszkę....
cały dzień dziwny od rana...

Kubie lepiej-choć jeszcze kaszle.

Aga-fajnie że juz w domu jesteście.
Paula-co to za miodek malinowy??? zdrówka dla Was.
Anka-u nas też tak pięknie a my w domu-w niedzielę wyszłam z Natalką a chłopaki siedzieli w domu.
Viki-pokaż sie jak wrócisz od fryca.
Katka-dzięki za wieści nawilżaczowe.

miłego dnia.

Kasia miód malinowy bardzo ciężko jest kupić. W sklepie niemal nie ma na to szans... Ja kupuję na targu. Stoi tam babeczka która ma swoje pasieki i sprzedaje tylko miody. W smaku pyszny, delikatnie kwaskowy, nie śmierdzi jak większość miodów, w związku z tym zalecany dla dzieci. Poczytaj sobie na necie. ;-)
Codziennie daję małej sporą łyżeczkę miodu do mleka.

Ania no mają na tej stronce różności... :-)
U nas słoik 0,4l. to na tydzień idzie... ;-) teraz w piątek chyba 0,9 kupię.;-)

Młoda katuje teletubisie... boshe ile można? od dwuch lat to samo... ma kilka płyt i tylko gust co do odcinka jej się zmienia...

Halo halo wstawac spiochy;-)
Ja dzis w formie dosc kiepskiej ale redbull juz sie ogrzewa (nie lubie go z lodowki):baffled:Nie przepadam za tym specyfikiem ale niestety tylko to na mnie dziala jak jestem polprzytomna.
My znow siedzimy przy inhalacji..
A co u Was?
Viki jak tam fryzjer?
Aga jak chlopcy?
Dota dzis pogoda sie popsula u nas co?
Paula jak oczka malej? daje sobie kropic?
Dobra spadam pod prysznic , potem lykne to swinstwo i biore sie za robienie sniadanka;-) Zmykam paaa

Hej dziewczynki.
Mąż dziś ma wolne bo był oddać krew więc jedziemy na cały dzień do sisotry:) Troszkę sobie odpocznę. Przyda mi się bo dziś jestem mega przymulona
Aga super że już jesteście w domu. Pozwalaj synkowi jak najwięcej pomagać przy Krzysiu, niech poczuje się ważny i potrzebny:)
Paula moje dzieciaki to straszne miodojady więc często im daję do napojów mlecznych:). Świetne jest ciepłe mleko zmiksowane z bananem i posłodzone miodem.

hej!;-)

Aneczka oj tak,pogoda dzis kiepska:tak: ale co tam-tyle dni było sloneczko,juz mi sie chcialo troche w domu posiedziec;-) no i dzis siedzimy!:-)

Mąż wlasnie pojechal na imprezke,wróci jutro...jutro jedzie znowu na imprezke-wróci raczej w sobote:-D nauczyciele szaleją!:-D
Zostawił nam w domku pełno czekolad,kwiatów:-);-)

oooo Jutreznkoooo:wściekła/y::wściekła/y::-p:-pTy wredna babo z urzędu:-p:-D

Aga śliczne imię dla chłopca-przepiekne!!!!!!!!!!!!Buziaki dla Krzysia:tak::*

yyy..tratata...nana...zapomnialam co dalej mialo byc...ide otworzyc kolejną czekolade moze mi sie przypomni:-p:-D:rofl2:

pozdrawiam dziewczeta!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama
No i co spac poszlyscie?:-p
Dota to sobie przynajmniej czekolady pojesz w spokoju;-) A ty nie swietujesz z mezem swoja droga?
My po obiadku stwierdzilismy ,ze potrzebny nam spokoj i pojechalismy na darmowa kawke do ikei:rofl2: Dzieciaki zostaly na placu zabaw a my mielismy godzine spokoju:-p:-p:-p:-):-):-)
Ech a jutro znowu do roboty ale... potem mam wolny łikend:tak:

Do góry