Paula21
Grudzień '07
Jutrzenka Gratki dla Kubusia! A ja nie chciałam od razu na cały dzień żeby tak stopniowo się przyzwyczaiła ;-)
Wiesz ona ze mną niemal 24/dobę więc po mału przedłużymy czas ;-) Myślę że po niedzieli zostanie na leżakowanie ;-)
A do pracy? Na razie nie idę Niestety nie opłaca mi się iść do pracy. Jak będę chciała być zarejestrowana nawet na najniższą krajową to u nas w mieście pewnie tą najniższą zarobię, a co to jest?. Na procencie to różnie bywa- grudzień jest fajny ale styczeń i luty baaardzo mało pracy...
Wiesz siedzę w domu to mam tyle pracy że na spokojnie z Julcią dajemy radę. A mogę posprzątać, ugotować, odebrać ją. Klientki sobie umawiam jak mi się podoba...
Po nowym roku planuję wystartować ze swoim biznesem ;-) :-) mówią że marzenia są do spełnienia, nie? :-)
Weronika na długo chłopcy chodzą do przedszkola? I gratki dla Tadeczka!
Dota jak Ty mnie rozbawiasz to na rok wstecz się nie stresuj bo osiwiejesz
Aga masz zgagę powiadasz? współczuję! Mi zimne mleko pomagało, na krótko ale pomagało
Alex do boju pieluchowego ;-)
Asia od jutra i Ty starujesz na pełnym obrocie z młodzieżą?:-)
Dziecko śpi, ja idę się ogarnąć pod prysznicem i do wyra ;-)
W piątek po obiadku śmigamy na Mazury ;-):-) oby nie padało
Dobranoc!!!:-)
Wiesz ona ze mną niemal 24/dobę więc po mału przedłużymy czas ;-) Myślę że po niedzieli zostanie na leżakowanie ;-)
A do pracy? Na razie nie idę Niestety nie opłaca mi się iść do pracy. Jak będę chciała być zarejestrowana nawet na najniższą krajową to u nas w mieście pewnie tą najniższą zarobię, a co to jest?. Na procencie to różnie bywa- grudzień jest fajny ale styczeń i luty baaardzo mało pracy...
Wiesz siedzę w domu to mam tyle pracy że na spokojnie z Julcią dajemy radę. A mogę posprzątać, ugotować, odebrać ją. Klientki sobie umawiam jak mi się podoba...
Po nowym roku planuję wystartować ze swoim biznesem ;-) :-) mówią że marzenia są do spełnienia, nie? :-)
Weronika na długo chłopcy chodzą do przedszkola? I gratki dla Tadeczka!
Dota jak Ty mnie rozbawiasz to na rok wstecz się nie stresuj bo osiwiejesz
Aga masz zgagę powiadasz? współczuję! Mi zimne mleko pomagało, na krótko ale pomagało
Alex do boju pieluchowego ;-)
Asia od jutra i Ty starujesz na pełnym obrocie z młodzieżą?:-)
Dziecko śpi, ja idę się ogarnąć pod prysznicem i do wyra ;-)
W piątek po obiadku śmigamy na Mazury ;-):-) oby nie padało
Dobranoc!!!:-)