reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
a ja dziś byłam u lekarza po zwolnienie, zrobiłam przy okazji ktg. Cały dzień dziś u nas leje masakra i zimno brrr dwa razy zostałam ochlapana przez samochody:angry::angry:
i jakoś tak słabo się czuję:sorry2:
basia- ale masz samodzielnego synka, gratki dla Alexa:tak::tak:

reklama
Hej!!!

Tak mi źle samej ze sobą... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam takie nerwy na małą że ostatnio sama sobie chętnie bym łomot spuściła... :-( Jest taka nie dobra od jakiegoś czasu że nie wiem... chytra, zazdrosna, wszystko dla niej... :-( Ja chyba mam jakąś depresję przez nią... nie radzę sobie... chodzę zła, krzyczę.. ehh wszystko do dupy!

Jeszcze jutro to przedszkole... :nerd:

A mi chce się wyć...

nie smęcę...
życzę wam dobrych nocek!

Jeszcze zapytam- gdzie się Sylwia podziewa??? :sorry2:

cześć

ja tak tylko znów na szybciora.
no mam stresa...a Kuba wcale :szok::-p-może odmieni mu się -oby nie...już dziś wołał ze chce iść ale jak mu powiedziałam że zamknięte to sie rozryczał.:szok::-D
oby zapał mu nie przeszedł.

byłam dziś z tą swoją umową i tak się trochę wnerwiłam bo babka chciala mi dac umowę do 2012-bo niby wychowawczy 2 lata -twierdziła a 3-lata to jak ma siędziecko niepełnosprawne...se wymysliła...:szok::-p-sprawdzaliśmy kodeks i w necie i jest że 3 a ta z głupią miną -tak ..to ja nie wiedziałam...:zawstydzona/y:-a ma pieczątkę -KIEROWNIK ZAKŁADU...
a jest jak jajko niespodzianka wszystko w jednym-kadrowa -szefowa-sekretarka...:szok::baffled:
no ale poszłam za 2 razem ją uświadomić i mówiłam że ma przeprawić na 3 lata.
zapytałam jeszcze o urlop -który przysługuje po macierzyńskim 2 tyg.pełnopłatne i na który pracodawca musi wyrazić zgodę...
a ona znów na mnie...:szok::szok::szok:-TAK...-A JEST TAKI????
ja jej że jest i chcę z niego skorzystać...(tylko kazała mi podanie napisać)

wracając do przedszkola-to my mamy być jutro na 9-tą???
zupełnie nie wiem jak młodego ubrać???
-bo chyba do przedszkola nie zakłada się na "apelowo" :-D:-D:-D-hmmmm...:happy2:

jutro mają przyjechac klienci na naszego fordzia.-więc jak sprzedamy to Dotka-my prędko sie nie pojawimy....w trójmieście...chyba że szybko znajdziemy coś co nas interesuje.

młoda sysa smoka -aż mlaska....:-D:-D:-D Kuba już śpi,a ona coś nie bardzo może..:happy2::sorry2:

no nic -pora już na mnie..:-) idę...szykować jakieś ciuszki dla mojego przedszkolaka.

trzymajcie sie inne PRZEDSZKOLACZKI :tak::tak::tak::tak:;-)
oraz mamuski.:-D;-)

spokojnej nocki.
paaaaaaa;-)

jeszcze tylko do Pauli...
trzymaj się kochana...będzie dobrze..ja codziennie sobie to powtarzam jak wstaję rano a Kubie odbija.... ;)
wiem o czym piszesz...może jak Julka do przedszkola pójdzie to będzie inaczej ???

Ostatnia edycja:
hej

siedze i wyje, cala droge do pracy wyłam i teraz tez wyje :-:)-:)-:)-(.

Rany ja sie do tego nie nadaje ze go zaprowadzac. Dzis to wyszlam bez problemu bo on wszedl i zaczal sie bawic od razu bo zna miejsce ale jutro :-:)-:)-:)-(. Az sie boje co to bedzie :no::no::no:

nie mam weny do pracy :-( do tego leje leje leje leje ......

ach

widzę, że mocniej musimy zaciskać kciuki za mamusie a nie grudniaczki :-D
dziewczyny bądźcie dzielne! hehe, łatwo mi mówić ;-)

paula u mnie kinę też ktoś zaczarował :-( coś mi się wydaje, że trzeba o kącie przypomnieć
kasia masz 3 lata wychowawczego ale płatne tylko 2

my dzisiaj idziemy popołudniu do kini kolegi w odwiedziny, też jest pierwszy dzień w przedszkolu więc będzie świeżutka relacja :-)

a w ogóle to pada, zimno i nic się nie chce...

hej!!

dziewczyny bedzie dobrze!!!!!! :tak::tak::tak::tak:
Jutreznko nie placz, makijaz sie rozmyje i jak bedziesz wygladac,no jak?;-)

Paula musi byc dobrze!!! a Ty do pracy idziesz we wrzesniu??? jak tak to tez bedzie wszystko inaczej....nie bedziesz tyle myslała, nowe obowiazki....;-)
A Sylwka miala byc do konca sierpnia w Gdansku....to teraz albo jadą albo doejchali do domku;-)

KATKA HEJKA!:-)

u nas ladnie,sloneczko swieci...idziemy z malym po 9. do przedszkola,od dzis są zapisy na nastepny rok:tak:
Przedszkole tuz za naszym blokiem....oj to juz za rok...juz sie boje...wiem,ze to glupio brzmi...

Oby ten dzien był pełen samych miłych wrazen!!!!
radosny dla nas wszystkich!!!!:-):-):-):-)

paaaa:-)

no to i ja się witam

i przyznam paula ze i ja ostatnio wysiadam przy pawle...
dak daje mi w kosc..do tego v na statku, i wszystko na mojej glowie.

w poniedzialek bylismy w tym szpitalu, poszło szybko, mnóstwo zleconych badan i teraz tydzien oczekiwania na wyniki...

to tez mnie dobija.a do tego zauwazyłam dwa nowe bąbelki tego mięczaka o ktorym wam pisałam...
cholerstwo sie rozsiewa ale walcze...boje sie tylko zeby na buźce mu nic nie wyszło.

no nic

poza tym paweł w przedszkolu,
poszedł szczesliwy i obyło sie bezproblemowo.chciał tylko bym została i patrzyła jak sie bawi, ale pozniej stwierdzil ze juz moge jechac...

a teraz mysle sobie ..jak mu tam..czy płacze, czy teskni...
ale dzis juz zajęcia plastyczne i teatralne..jutro angielski i rytmika wiec moze jakos bedzie...
moze nie ma czasu tesknic...:sorry2::sorry2::sorry2:

dobra zmykam poki co bo za 10 minut jade z damianem do szkoly na rozpoczecie...
kolejny stres...4 klasa, nowe przedmioty, nowy wychowawca...

i chyba tez wpadam w jakiegos doła...

Hej:-):-)

Ja jestem i żyję. Tak jak Dota pisała dopiero co wróciłam z Polski. Ciąglę jeszcze próbuję się ogarnąć i wybrnąć ze sterty prania, prasowania i całej reszty. Niby w domu nikogo nie było tyle czasu ale i tak bałagan przeokropny:sorry2:

Już od jakiegoś czasu mało się odzywam ale chyba już się forumowo wypaliłam:zawstydzona/y: Jakoś nie chce mi się pisać o bzdurach w 2 zdaniach a na elaboraty to nie mam czasu. Olivia teraz jest w tym głupim okresie że wszędzie jej pełno. Żeby cokolwiek napisać to muszę postawić laptopa wysoko poza jej zasięgiem bo i naczej to zawsze próbuje dołożyć dwa grosze.
Echhhhh, ciężki żywot matki polki:-D:-D:-D:-D:-D

Postaram się poprawić i pisac częściej;-)

Mamy przedszkolaków trzymam kciuki za Was i Wasze bąble, z czasem będzie łatwiej. Mnie to czeka w styczniu, no ale może będziemy mieli łatwiej bo Marcel dołączy do grupy swojego kuzyna:tak:

Paula to na pewno minie, ja też zauważyłam że Marcel ma takie rzuty, raz jest grzeczny i kochany a innym razem doprowadza mnie do łez:wściekła/y:

No i muszę spadać bo mała pluje winogronami:wściekła/y::wściekła/y: ciekawe kto to posprząta:sorry2:

Hej hej...:-)

No i poszly przedszkolaki ....:-) Trzymajcie sie mamuski....:tak: Nie bedzie zle....:-)

A my z kolei z dniem dzisiejszym wznawiamy nauke siusiania na nocnik....:baffled:( na caly sierpien dalam sobie spokuj). To juz poraz trzeci... i mam nadzieje ostatni.....:wściekła/y::sorry2:

Sylwia- no jestes! Oj trudny jest powrot do szarej rzeczywistosci, to fakt! :tak::-D Zawsze prania prasowania, zakupow tyle, ze nie wiadomo w co rece wlozyc...
Wstaw jakies foty z pobytu w Polsce...:tak::tak::-)

reklama
jak tam mamusie przedszkolaków. Jak dzieciaczki?

ja siedze jak na szpilkach i czekam na telefon od R bo on go odbiera :sorry2::sorry2:
dzis wogole pracowac nie moglam. Ciagle myslalam, a jak ktos mnie zagadal to plakalam od razu.
rany jak sie sie boje co bedzie jutro rano.

Sylwia witaj. Wracaj do nas jak wpadniesz w rytm.

Viki wspolczuje, mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Dotka lomatko jeszcze rok a Ty masz stresa :-D:-D

Alex powodzenia!!!!

Do góry