reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór
wpadłam do Was na chwilkę
dziś przyjechała moja sis a jutro dojedzie mama-będą mi pomagały.

Alex-ale z Ciebie żartownisia ...:szok::-p:-D
Paula-bingo:tak::tak::tak: i też dla Was najlepszego!!!
Dotka-dzięki!!! :tak:;-)
Vik-zdrówka.
Asiu-trochę tradycyjnie trochę inaczej...:tak::-p:-)

dobra spadam
nie wiem czy jutro wpadnę..???
zatem udanej nocki i
dobranoc.

reklama
witam sobotnio

wczoraj byliśmy w ikei i przytargaliśmy wielkie szafki na ścianę, które mamy zamiar dzisiaj powiesić :-p gdybym przyjechała busem to kupiłabym jeszcze dużo rzeczy :-D
w przyszłym tygodniu rozglądam się za farbami i malujemy duży pokój

kasia a u was jutro chrzciny tak? nie czytałam wcześniej. u nas karteczki obowiązują u chrzestnych bo rodzice wiadomo, że mają obowiązek przystąpić do spowiedzi
na pewno wszystko się uda! nie stresuj się ;-)
uuuu alex to przekonasz się na własnej skórze czy anglicy to rzeczywiście sztywniacy i jak mają twarde głowy :-) udanej potańcówki!
viki trzymam kciuki za badania, pozytywne oczywiście!
paula my w tym roku czwarta ;-) a o prezenty sama się upominam :-D a wtedy t. mówi kup se co chcesz :-D jakoś nie przywiązuję wagi do rocznic, dat itp. tylko o urodzinach zawsze pamiętam :tak:
dota to szerokich dróg z dodatkowym poboczem życzę :-D u nas pokrowiec jeszcze nie był prany od nowości :baffled: ale teraz już jest mus bo normalnie chlew :zawstydzona/y:
asia z jednej strony takie przedszkolanki- emerytki prawie są doświadczone ale z drugiej chyba zmęczone dzieciakami. najważniejsze żeby fifek dobrze się czuł :tak:

czołem!!!;-);-);-);-)

Katka szkoda,ze nie mieszkamy blizej siebie-widywalybysmy sie przynajmniej raz w tygodniu w ikea;-)

Asia kolor(no bo to najwazniejsze:-p)niebieski:-), a reszta-
nissan almera, sedan :-):-):-)

a my dzis cały dzien w trasie:-) musi autko zobaczyc Trojniasto,niee?;-)
no i szukam sobie plaszczyk na jesien no ewentualnie kurtke, ale jak co roku mam problem,cięzka jestem do kupowania:-D boze moj mąż to ma cierpliwosc:-p

trzymam kciuki za wszystkich przedszkolaków:(a moze lepiej za rodzicow;-))
Juleczke,Fifka,Kubusia Jutreznki,Kubusia Majoszkow...yyyy....Pablo?(nie jestem pewna)....
za wszystkie dzielne maluchy!!!!!:tak::tak::tak::tak:

udanej soboty,niedzieli!!! nie imprezujcie za duzo!!!!;-):-p:rofl2:

pozdrawiam!!!paaaaaaaaaaa:-):-):-)

ps.Majoszka powodzenia jutro!:tak:

hej
alex- udanej zabawy na weselu:tak:
weroniczka- to będziesz miała nową zmywarkę:tak::tak:szczęście w nieszczęściu. ja to mam za mało naczyń na zmywarkę;-):-D:-D
kasiamaj. paula- spóźnione życzeniu z okazji rocznic ślubu, a ja o mojej zapomniałam a była 18 sierpnia hihi, M. też zapomniał:sorry2:
kasiamaj- udanych chrzcin:tak:
viki- zdrówka dla Pawełka, oby się wyjaśniło co mu jest:tak::tak:
dota- owszem lżej, ale czy ta pogoda nie mogłaby być jakaś pośrednia, a tu albo praży 30 stopni albo ziąb jak w listopadzie. wiem wiem nie dogodzi;-):-D:-D
Jak to nie wiecie co zrobić ze starym - sprzedać, na złom, albo Ty jeździsz:-D

no co ty to chyba raczej K. będzie jeździł a Dota nowym autem;-)
kata- ty to tak się cieszysz na malowanie, ja to marzyłam o tym żeby się się już skończyło. A kto u was maluje ty czy mąż czy razem?

ja też trzymam kciuki za przedszkolaków:tak::tak: żeby im się tak spodobało że nie będą chciały wychodzić z przedszkola:tak::tak:

Witam niedzielnie!

Moje towarzystwo pojechało puszczać latawca ;-) jej jaka cisza w domu... :-D

Pranko się robi bo dziś nie zapowiada się na deszcz, przynajmniej na razie. To trzeba korzystać. ;-)

U nas dziś dożynki gminne, ale jak zwykle nudy, ale może się przejdziemy bo to kilka kroków od domu ;-)

A tak to co?

Kasiamaj udanej imprezki!

Kata to malowanko się szykuje! :-) Ja lubię takie zmiany :-)

Dota niech się dobrze sprawuje nowy brumek :-) I oby się nie psuł :-)

A przedszkole to dopiero od środy startuje, ale dzięki! My już jutro śmigamy na 2h :tak:

Aga to i dla was spóźnione wszystkiego naj na kolejny rok!:-)

MIŁEJ NIEDZIELI!!!!

:-):-):-)

hejka

ale weekend w biegu mi zlecial.
Ale sporo sie dzialo, wizyta w piatek u mojej sis, goscie u nas wczoraj (R kolega z pracy z rodzinka, ich corka bedzie z kuba w grupie), kupowanie wyprawki, wizyta u babci jednej i drugiej.

Poza tym od wczoraj nie mamy monia :szok::szok::szok:. Wczoraj tlumaczylam kubie ze jak odda pani w sklepie to sobie cos kupi. Niby sie zgadzal, wszystko wiedzial, mowi ze sobie kupil auto takie wieksze (wybral model skody w skali bo od jakiegos czasu bardzo chcial). I niby bylo ok a jak przyszlo do drzemki to po 30 min placzu ze chce monia zrezygnowal ze spania :baffled::baffled::baffled::baffled:. Wieczorem zasnal z R na lozku naszy,m wiec o monia nie pytal bo na naszym lozku nigdy go nie dostaje.
Rano niby tez nie pytal ale w dzien dzis nie chcial isc spac, i teraz tez jeszcze sie bawi i nie chce isc na gore, chyba dlatego ze nie ma monia bo normalnie o tej godzinie juz lezy. No nic zobaczymy.
chcialam to zrobic przed przedszkolem bo jakby tam spal :dry:

Viki wpsólczuje tych stresow z powodu Pabla, sciskam mocno kciuki zeby bylo ok :tak::tak:, i napewno bedzie !!!!

Kasia, Paula wszystkiego naj naj z okazji rocznicy slubu

powiem Wam ze mam stresa przedszkolnego, najgorsze ze ja bede kube wozic :szok::szok::szok: i pewnie plakac razem z nim :sorry2::sorry2::sorry2:

sorry ze tylko tyle ale nie mam sily, jakos padnieta jestem. W pracy w tym tygodniu bede miala taki sajgon ze az mam dreszcze na sama mysl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

ide sie pogapic na wybory miss, w sumie to same brzydkie przeszly, wiec nie wiem kogo wybiora :nerd:

pozdrawiam i do uslyszenia jutro

witam wieczorowo,

u mnie nudy...poza tym ze wciaz mam stresa zwiazanego z pawłem...
no ale jutro do szpitala i pozniej znow tydzien oczekiwania na wyniki....

Pablo tez do przedszkola od środy, ale jakos sie nie stresuje.on sie cieszy i juz sie nie moze doczekac.ciekawi mnie tylko jego popoludniowe zmęczenie bo dzieci w przedszkolu nie spia a moj mlody to lubi godzinke pokimac w dzien...
no zobaczymy.

z Damianem tez nie mialam problemu jak poszedł do przedszkola...mam nadzieje ze z pablem tez tak bedzie.

jutrzenko tez oglądałam wybory miss i beznadzieje ne kobiety były...
no i zycze cierpliwosci i wytrwałosci z walką bez smoczka:tak:

dota gratuluje zakupu, obu autko spisywało sie superowo:tak:

kasia jak tam po chrzcinach?

dobra spadam...

jakos tak przez to wszystko bez weny jestem....
dobranoc

Cześć dziewczynki.
Przed nami jeszcze tylko dwa dni wakacji i znów startujemy z cadziennymi wyprawami do przedszkola i na zajęcia. Ale to dobrze bo wreszcie będę mieć odrobinkę czasu dla siebie i Małgosi.
Viki życzę żeby wyjaśniło się co dolega Pawełkowi. I życzę żeby równie łatwo zaadaptował się w przedszkolu co Damian.
Paula i Kalaga wszystkiego naj z okazji rocznic. Mnie za 15 dni czeka 7 rocznica ślubu. Ciekawe czy R pamięta.
A powiem Wam że rok temu moja kuzynka z Warszawy brała śłub z wydawało się wszsytkim idealnym facetem. Byli tacy szczęśliwi. On zawsze do nij z czułością i miłością. Kwiatuszki sam zbierał i jej przynosił. I po roku okazuje się że on się całkowicie zmienił. Traktuje ją tak chłodno. Wszystko się im popsuło. Z tego co wiem to rozsypuje się to bo ona walczy o tę miłość a jemu jest obojętne. On nie chce słuchać rad anim przyjaciół ani specjalistów. Twierdzi że sami będą rozmawiać i wszystko naprawią ale nie naprawia nic bo nie uznaje kompromisów. Ma być tak jak on sobie wymyślił i zaplanował. Straszne jest to bo naprawdę obydwoje bardzo lubię i bardzo to przeżywam. Ach... dobra nie smęcę.

witam w deszczowy poniedziałek

t. już w pracy, my z małą po spacerku
zimno u nas i deszczowo, chyba zaczną sezon grzewczy wcześniej, podobnie było w zeszłym roku

dota no, szkoda :-( ale miałabym nadzieję na wizyty nie tylko w ikea :-p ech... nadzieja matką głupich :-D
aga oczywiście, że mąż dlatego się cieszę :-D on mniej ;-) ja tylko poprawki wprowadzam i potem sprzątam
patrzę na twój suwaczek i został niecały miesiąc? :szok: wszystko gotowe? ;-)
paula jak wracaliśmy znad morza to w jednej miejscowości, przy trasie stało dożynkowe dzieło :-) coś pięknego: baba z chłopem na wozie, wielkich gabarytów, wszystko z darów ziemi, no cudo normalnie! lubię oglądać takie rękodzieła :tak:
hihi jutrzenka ciekawe kto przeżyje przedszkole bardziej: ty czy kuba? :-)
viki a wy wyjdziecie wcześniej czy ten tydzień pablo będzie w szpitalu?
weroniczka życie :-( jednym się udaje, innym nie. u mojego brata też było ostro ale póki co doszli do porozumienia i jest dobrze. mam nadzieję, że się dogadają :tak:

reklama
cześć dzióbki ;-)

no my już po imprezie..super było i wszyscy dopisali.
mała w kościele grzeczniutka-przebudziła sie tylko raz a tak to całą ceremonię przespała...w nosie jej było że miała całą głowę mokrą i tłustą...:-D grunt że grzeczna była.
(o teściowa dzwoni):baffled::happy:
no...poszła sobie...
co ja tam pisałam..a...no właśnie mała grzeczna Kuba trochę sie nudził ale to było do przewidzenia :-)
przyjęcie się również udało,szybko się skończyło...bo każdy musiał już wracać.
a nam została dziś wielka sterta garów do mycia-a na razie nie mam ciepłej wody (bo trzeba w piecu napalić) i tak sobie wszystko stoi i ODSTRASZA!!!!:szok::szok::szok::-)
młoda zasnęła a starszak bajki ogląda.
kurcze już w środę do przedszkola..na 9-tą idziemy.J bierze chwilkę wolnego żeby iść z nami.ciekawa jestem...od razu mogę Kubę zostawić-tylko kapcie musi zabrać.
myślę że zostawię go na 2-3 godz.niech zobaczy jak to wygląda pomału...:tak::happy:
no chyba ze zadzwonią po mnie że mam go odebrać bo wyje...:zawstydzona/y:
-zobaczymy-może będzie całkiem ok!!???
obiadu dziś nie robię bo mi z lodówki wszystko wypada-niech każdy bierze co zechce...:-D:-D:-D

idę sobie poszperać po necie.

Do góry