reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia ja to mam bzika ale nasze dziecko jak lubi ikea:tak:

juz jak jestesmy w poblizu to krzyczy z radosci i zawsze robimy tak samo: najpierw jedzonko-mały domaga sie i zawsze ma ogromny apetyt,potem zabawa na placu zabaw,zakupy-chodzenie po sklepie i na koniec drugi plac zabaw przy wyjsciu;-)jejku jakie nasze dziecko wtedy szczesliwe:-)

Aga noo pisze pisze;-);-);-)staram sie;-)

tak po kilku dniach nieobecnosci to jakos weny brak:szok:serioooo....
nie chce sie...w głowie pustka...echh...chyba dzis juz nic nie napisze:sorry2:;-)

pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!mła!!!!:*

reklama
hejka ja też juz w domku:) do tego sama z pawłem bo V w nocy na statek poleciał:-(
a Damian jeszcze na wakacjach - wraca jutro:tak:
dziś juz padam mialam kiepskią podróz wczoraj, koszmarny dzien do tego nie wiem czy Paweł nie ma ospy... tak wiec odezwe sie jutro...
buziaki dla was wszystkich;-)

viki a gdzie wy byliście? w jakiej miejscowości?

u nas dzisiaj dzień porządkowy więc będę na doskok

przepraszam was ale nie nadrobię zaległości i będę pisać na bieżąco

heloł
KATKA VIKI witajcie jak sie ogarniecie to pokarzcie fotki i opowiadajcie jak tam było
KALAGA hihi niewiem dlaczego T az tak sie dobiera anty do tej sprawy...
reszte babeczek pozdrawiam mła .....

Hej.
Ale mam dziś dzień. Rano mąż włączył zmywarkę i nagle zaczęła się kopcić i śmierdzieć. I tak oto zostałam bez zmywarki. Dobrze że byliśmy w domu jak się to stało bo zazwyczaj włączamy zmywarkę jak gdzieś wychodzimy. No i teraz czeka nas spory wydatek bo trzeba kupić nową. Ale to dobrze bo tamta już kiepsko myła a za nic nie mogłam przekonać R do zakupu nowej:)

hejka

Viki, Kata, Weroniczka witajcie. Jak bylo na wczasach??.

Viki gdzie bylas?

Dotka witaj w domu ;-)

i tyle na ten moment, tylko powitania wczasowiczek i do roboty :tak:
odezwe sie potem

milego dnia

hejka
ja najpierw byłam na obozie karate w krynicy morskiej na 10 dni a pozniej wypad do władka, w zasadzie na 4 dni, ale bylo fajnie chociaz krótko. i musze wam polecic nowe kwatery w centrum, nazywa się WILLA ALEKSANDER. na serio super, obsługa, pokoje, sniadanka...mówie wam warto. my na pewno tam jeszcze wrócimy:)
http://www.aleksander.wladyslawowo.info.pl/]W

a na 15 ide z mlodym do lekarza tak ze odezwe sie pozniej

Urlopowiczki witajcie z powrotem no i cieszę się że wakacje się udały.

Ja ostatnio tylko narzekałam więc dziś wam napiszę, ze u lekarza wszystko w porządku. Za 2 tyg USG bo to już będzie 20 tydz a za mies glukoza:baffled: fuuuuuj bleee

My w niedzielę byliśmy w Ostrawie w ZOO, ale mały był zachwycony. Biegał jak szalony bo chciał wszystko na raz zobaczyć, do tego jeszcze co kawałek plac zabaw i jak po 4 godz doszliśmy do końca parku to był tak padnięty że tylko usiadł na leżaku i mówi "mamusia piknik i spać chcem" Biedny z powrotem całą drogę przespał, a wieczorkiem jeszcze skoczyliśmy na dożynki do sąsiedniej wioski i tam też szalał.
Teraz w niedzielę jest festyn dla dzieci u nas - wszystkie atrakcje za darmo, a za tydz prawdopodobnie jak pogoda pozwoli to chcemy jeszcze jechać do dinoparku w Ostrawie. Też podobno rewelacja.

TO chyba tyle:-):-)

Viki- biedna jesteś z tym swoim mężusiem - praktycznie ciągle na wyjeździe, ale nie martw się - jeszcze my jesteśmy:tak::tak:

Paula - Ja też mam nadzieję że we wrześniu będzie lepiej, dobrze że chociaż Tobie się nie nudzi i praca wre

Weroniczka - lepiej się przyznaj co zrobiłaś że w końcu się zmywarka zepsuła;-);-)

I dla całej reszty nie wymienionej MIŁEGO POPOŁUDNIA

reklama
Czesc i ja sie witam po kilkudniowej nieobecnosci.... Czasem nie ma co pisac, tak jakos ostatnio nudnawo, ale czytam codziennie....:-)

Kata- to opowiadaj jak bylo....:-)
Viki- hej hej.... wreszcie jestes.... juz sie o Ciebie martwilysmy....:-)
A mnie sie ten link nie otwiera....:no::sorry2::dry:
Dota- a jak tam po urodzinkach? Jak sie mezus sprawowal? Sniadanie do lozka itp..?;-) :-DA moze jakas mila niespodzianka za 9 miesiecy?:-p:-)
Paula- super wygladalyscie na weselu...:tak::tak::tak: My teraz w niedziele idziemy.... Olisiek bedzie mial frak... ja juz mam sukienke, buty wczoraj kupilam, torebke mam... jestem gotowa....:-) No zobaczymy jak te angielskie wesela wygladaja...
Basia- no to Alex mial troche wrazen... i jeszcze go wiecej czeka....:-) Fajnie...:tak:
A plec dzidziusia juz znasz?
Elcia- zawsze mozesz T wrobic w dziecko....:-p:-D;-)
Weroniczka- my tak samo :tak: wlaczamy pralke czy zmywarke i zazwyczaj wychodzimy.... i jednak sie okazuje ze lepiej tak nie robic....:sorry2:

Do góry