Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Moje dziecko padło po 13 i jeszcze śpi
Elcia popieram Alex! Jak masz parcie na zajście to używaj i no wiesz... bez pytania nie no żarcik... poważna rozmowa i męska decyzja
Baśka badanie cukru fuuujjj!!! Okropność, mimo że uwielbiam słodkości...
Alex to balujecie w sobotę... :-) Fajnie! Ja uwielbiam weseliska! Następne mamy 18-go września
Viki
Kata WITAJCIE!!!!
Weronika
Kata opieraj się i wskakuj z powrotem do nas ;-)
Viki namiastkę wypadu luknęłam na nk ;-) Pawełek jakoś wyszczuplał na buzi, nie?
Weronika z jednej strony wydatek ale z drugiej fajnie bo nowy sprzęcior w domku ;-) Ja też się zastanawiam nad zmywarką, choć nie wiem czy warto. Wszyscy posiadacze mówią że tak... Ale jak my praktycznie tylko dwie w domu... Choć brudów co nie mara...
Może coś polecicie???
Jutrzenka hejka!!! Już po pracy chyba? :-)
Dota to czekamy na foty metamorfozy mieszkanka ;-)
Spadam, będę później!:-)
Moje dziecko padło po 13 i jeszcze śpi
Elcia popieram Alex! Jak masz parcie na zajście to używaj i no wiesz... bez pytania nie no żarcik... poważna rozmowa i męska decyzja
Baśka badanie cukru fuuujjj!!! Okropność, mimo że uwielbiam słodkości...
Alex to balujecie w sobotę... :-) Fajnie! Ja uwielbiam weseliska! Następne mamy 18-go września
Viki
Kata WITAJCIE!!!!
Weronika
Kata opieraj się i wskakuj z powrotem do nas ;-)
Viki namiastkę wypadu luknęłam na nk ;-) Pawełek jakoś wyszczuplał na buzi, nie?
Weronika z jednej strony wydatek ale z drugiej fajnie bo nowy sprzęcior w domku ;-) Ja też się zastanawiam nad zmywarką, choć nie wiem czy warto. Wszyscy posiadacze mówią że tak... Ale jak my praktycznie tylko dwie w domu... Choć brudów co nie mara...
Może coś polecicie???
Jutrzenka hejka!!! Już po pracy chyba? :-)
Dota to czekamy na foty metamorfozy mieszkanka ;-)
Spadam, będę później!:-)