kasiamaj
mama 2007/2010
hej ;-)
buszuję po necie -to wpadłam na chwilkę.
zaczęły sie poszukiwanie auta na dobre...
młoda śpi to sobie sprawdzam trochę przepisów trochę samochodów tak po trochę wszystkiego.
Kuba -choć dziś spokojny-ODPUKAĆ!!!!
cena za wizytę duża...ale jak się ma tytuły przed nazwiskiem to się ceni...
pani.(juz nawet profesora zrobiła)....no nic jakoś przeboleję...albo inaczej musze szybko zapomnieć to lepiej bedzie :-) a cena jak na Olsztyn to chyba normalna..tylko ja do tyłu....
jadę dziś na zakupy do miasta musze sobie jakieś buty sprawić-patrzyłam wczoraj..ale nic nie było.
robie pranie -bo już mi się kilka kupek nazbierało i tak leżą w łazience
obiadu nie robię bo mi jeszcze zupa została...
Kacha-kurcze bidny Oliś -oby obeszło się bez wiekszego bólu.
Jutrzenka-Asia-u nas nie ma spotkania-żeby ugadać co brak??? my ruszamy dopiero 1 września. tylko jeszcze o godz. muszę zapytać.
(wiem że dzieci musiały mieć worek na kapcie,kocyk i poduszkę do leżakowania)
jejku dziewczyny -ale mi sie chce gdzieś wyjechać!!!!!!
może coś pod koniec września sie wykombinuje albo w pażdzierniku na początku...-może skoczymy do J brata choć na kilka dni....
miłego dzionka!!!!;-)
buszuję po necie -to wpadłam na chwilkę.
zaczęły sie poszukiwanie auta na dobre...
młoda śpi to sobie sprawdzam trochę przepisów trochę samochodów tak po trochę wszystkiego.
Kuba -choć dziś spokojny-ODPUKAĆ!!!!
cena za wizytę duża...ale jak się ma tytuły przed nazwiskiem to się ceni...
pani.(juz nawet profesora zrobiła)....no nic jakoś przeboleję...albo inaczej musze szybko zapomnieć to lepiej bedzie :-) a cena jak na Olsztyn to chyba normalna..tylko ja do tyłu....
jadę dziś na zakupy do miasta musze sobie jakieś buty sprawić-patrzyłam wczoraj..ale nic nie było.
robie pranie -bo już mi się kilka kupek nazbierało i tak leżą w łazience
obiadu nie robię bo mi jeszcze zupa została...
Kacha-kurcze bidny Oliś -oby obeszło się bez wiekszego bólu.
Jutrzenka-Asia-u nas nie ma spotkania-żeby ugadać co brak??? my ruszamy dopiero 1 września. tylko jeszcze o godz. muszę zapytać.
(wiem że dzieci musiały mieć worek na kapcie,kocyk i poduszkę do leżakowania)
jejku dziewczyny -ale mi sie chce gdzieś wyjechać!!!!!!
może coś pod koniec września sie wykombinuje albo w pażdzierniku na początku...-może skoczymy do J brata choć na kilka dni....
miłego dzionka!!!!;-)