kasiamaj
mama 2007/2010
cześć kobitki
ja jak zwykle wieczorową porą sie skradam...
maluchy posnęły...Kuba to już raczej do rana a Natka -to nie wiem????
dziś robię sobie małe SPA-bo coś mnie się też należy...a co..:-)
jutro szoruję skoro świt do szpitala zrobić sobie badanie tarczycowe -bo fuksem udało mi się dostać na prywatną wizytę do mojej endokrynolog-bo tak cieżko do niej ...że szok...teraz przyleciała właśnie do kraju i jak pojedziemy z Natką na bioderka to mnie przyjmie...tylko będziemy musieli poczekać 3 godz.-ale to się wskoczy na zakupy jakieś..nie chcę odpuszczać skoro już sie dostałam bo teraz nie wiem kiedy bylibysmy w Olsztynie i czy ona byłaby osiągalna....
Baśka-dobry tekscik Alexa -no i widzę młody za piwko sie zabiera
Kacha-no Ty to mniej już Jessi na oku...mój też jak był młody to sie za puszki po piwie zabierał z których czasem coś wyciekło.
Asiu-jeszcze przeglądam przepisy...ale coś tradycyjnego też zapodam...pewnie rosołek bo to nawet dzieciaki zjedzą...
no i dobra lecą ....
sprawić sobie przyjemność
paaaaaaa
a tu jeszcze wrzucam link dla zainteresowanych.
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl
ja jak zwykle wieczorową porą sie skradam...
maluchy posnęły...Kuba to już raczej do rana a Natka -to nie wiem????
dziś robię sobie małe SPA-bo coś mnie się też należy...a co..:-)
jutro szoruję skoro świt do szpitala zrobić sobie badanie tarczycowe -bo fuksem udało mi się dostać na prywatną wizytę do mojej endokrynolog-bo tak cieżko do niej ...że szok...teraz przyleciała właśnie do kraju i jak pojedziemy z Natką na bioderka to mnie przyjmie...tylko będziemy musieli poczekać 3 godz.-ale to się wskoczy na zakupy jakieś..nie chcę odpuszczać skoro już sie dostałam bo teraz nie wiem kiedy bylibysmy w Olsztynie i czy ona byłaby osiągalna....
Baśka-dobry tekscik Alexa -no i widzę młody za piwko sie zabiera
Kacha-no Ty to mniej już Jessi na oku...mój też jak był młody to sie za puszki po piwie zabierał z których czasem coś wyciekło.
Asiu-jeszcze przeglądam przepisy...ale coś tradycyjnego też zapodam...pewnie rosołek bo to nawet dzieciaki zjedzą...
no i dobra lecą ....
sprawić sobie przyjemność
paaaaaaa
a tu jeszcze wrzucam link dla zainteresowanych.
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl