reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jejciu, Kasia....biedna Malenka.... Ale to prawda, ze potrzeba dobrych umiejetnosci zeby dobrze krew pobrac, a na takich oddzialach gdzie sa maluszki, to tym bardziej personel powinien byc fachowy i wrazliwy, a nie zeby tak eksperymentowac....
Dobrze chociaz ze juz w domku jestescie:tak:, Kuba pewnie sie tez sie stesknil, co?
A jak Natalka, poza tym lepiej?

Alex, dzieki juz sie sprawa wyjasnila:tak:

reklama
Hej!

My dziś cały dzień w Powsinie. Super tam jest. Mały szalał cały czas w basenie i nie zważał już później nawet czy mu się woda po oczach leje czy nie. Fajnie było.
Kasiamaj, dobrze że już jesteście w domu. Mam nadzieję, że Natalka będzie się lepiej czuła.
Dziewczyny - Kata, Weronika - szerokiej drogi i udanego wypoczynku nad morzem.
Weroniczka, co do spotkania w następny weekend to ja będę chętna pod warunkiem, że gdzieś na weekend nie wyjedziemy.
Pryzy jakie psikusy robicie w piątek 13 tego. U nas przesąd, że to pechowy dzień.
Paula, no fajna kiecka, szkoda, że nie pasuje. A nie da się jej jakoś fachowo "przerobić" na Twoją figurę?

dzięki dziewczyny
mała ma się ok-widać poprawę.
nie chcę zapeszać.....
Kuba dzis sie tak z nami wyszalał że padł jak kawka...
zmęczony na całego -już nawet na górę wejsć nie chciał tylko krzyczał "opa" i J go wnosił.

zmęczona jestem więc idę sie wyprysznicowac na zimno....

dziewczyny na wyjazdach-udanego wypoczynku.

Oj, widze ze piatkowo ruchu na watku nie ma ;)
My wlasnie wrocilismy do domku, R kapie Kaye to sobie zagladnelam... Jutro na wyspe Sw Heleny jedziemy metro(moze metrem?;)); jakies swieto dla dzieci ma byc i darmowe atrakcje i przejazd oferuja, to sie trzeba przejechac i zobaczyc czy warto hehe:tak:

Dotka, czy Wy czasem z Krzysiem rocznicy wczoraj nie obchodziliscie?:-) Jesli tak, to wszystkiego naj, naj, naj!!! (moja siostra tez 12 sierpnia slub brala:-))

Dobra, zmykam trzeba sie wyspac przed sobota:tak:

siemka!:-);-)

ooo Pryzy dziekuje za życzenia!!! :***

My zaraz wyruszamy w trase! Najpierw troszke do rodzinki a potem na pare dni "gdzieś" pozwiedzac;-) w razie czego mape mamy, to cos sie znajdzie;-)

postaram sie zaglądac....:-)

no nic...;-)
Trzymajcie sie dziewczeta!!! Miło spedzajcie czas!!!!
pozdrawiam!
paaaaaaaaa:-):-):-)

Widzę że większość na wyjazdach - ale się macie ekstra. Nic tylko pozazdrościć. Ale co tam odpoczywajcie i korzystajcie jak możecie.

Kasiu cieszę się że już z Natalką wróciłyście. WIem co przeżywałyście bo jak ja sobie przypomnę jak Alexa kuli to jeszcze teraz chce mi się płakać.

Miłego wypoczynku no i miłej niedzieli.
A u nas dziś duży festyn parafialny dla dzieci. I będzie ten filipińczyk co brał udział w mam talent ze swoim zespołem, tylko jakoś pogoda nam się zepsuła, ale do 16 jeszcze trochę czasu to miejmy nadzieję że się rozpogodzi.

cześć dziewczynki
dawno zaglądałam , bo mamy malowanie w domu i nie mam czasu włączać komputera. Te upały poza tym mnie wykańczają :confused2:
Na dodatek wczoraj Łukasz w tym bałaganie zgubił smoczka i w dzień spał bez i w nocy też. Jakoś zasnął nawet w miarę tylko jak się budził to płakał i dziś pobudka o 5 rano:szok::szok::szok: Z powodu tego smoczka ja z nerwów jak to będzie obgryzłam paznokcie:crazy: Pewnie gdyby to nie była sobota to bym gdzieś pojechała kupić nowy smoczek, a tak to chyba będzie odstawienie "moka".
jutrzenka- a wyobraź sobie ze Łukasz robi kupki kilka na dzień a jak nie zrobi chociaż jednej to zaraz brzuch go boli, i zaparcia go łapią:sorry:
dota- mój brzuch wygląda tak jak to moja siostra określiła jakby ktoś mi piłkę włożył, z Łukaszem miałam zupełnie inny kształt taki rozlaźnięty na boki, a teraz wypięty do przodu:eek: pokaże jak zdjęcia ściągnę z aparatu:tak::tak: i ja też dołączam do siedzących w domu i jeszcze Łukasza nie wysyłam do przedszkola:-)
stefanka- o proszę pojawiłaś się;-)
kata- a ty to pewnie w drodze już. Szerokiej drogi:tak::tak:

no i mały już mnie na dwór ciągnie jeny nie mam siły:confused2::sorry:

Hej, hej! Tez sie witam niedzielnie i milego dnia zycze! :)
Dotka, no to milych wycieczek!:-)
Basia, mam nadzieje ze ta pogoda Wam jednak dopisze, bo my mielismy dzisiaj na festiwal balonow jechac, ale startuja wieczorem, a od poludnia ma padac, wiec nic z tego.... Najwyzej za rok pojdziemy, bo przyszly weekend juz mamy zajety:tak:
A co to za filipinczyk z zespolem??? Spiewaja? Tancza?:-) Bo ja to nie ogladam polskich programow, bo nie mam takiej mozliwosci:baffled:
W kazdym razie bawcie sie dobrze jakby co :)
Aga, widzisz moze to jakies zrzadzenie losu z tym smokiem? Bo jak juz nowy kupisz, to ile bedzie trzeba czekac, az sie zuzyje?;-) Na pewno to stres z tym zwiazany, ale pewnie za kilka miesiecy czy pol roku wcale nie bedzie latwiej, a moze mimo wszystko lepiej to znieszesz "nerwowo" teraz poki masz tylko Lukiego, a nie dwoch urwisow;-)
Powodzenia w kazdym razie!
Aaaa i zeby z malowankiem Wam lekko poszlo!:-)

A my wczoraj bylismy w centrum Montrealu na wyspie Sw Heleny. Co roku organizuja tam Swieto Dzieci z mnostwem darmowych atrakcji i nawet dojazd komunikacja miejska bezplatny(no to wzielismy Kaye na metro i byla zachwycona pociagiem:-)).
Ale super impreza byla! Nie bylismy w stanie wszystkiego zobaczyc przez 5 godzin, ktore tam spedzilismy:szok:
I zeby bylo smiesznie mielismy duzo chodzenia, a bylismy bez wozka i Kaya chodzila tyle co my i jeszcze do dzisiaj z R mamy obolale piety, a kaya wstala raniusko wypoczeta i zadowolona (a nie spala w dzien i zasnela ok 9) Jakiegos cyborga mamy, a nie dziecko:-D:-D:-D
Kilka fotek wrzucam z wczoraj:)
14sierpien2010 035.jpg14sierpien2010 039.jpg14sierpien2010 083.jpg14sierpien2010 021.jpg14sierpien2010 073.jpg14sierpien2010 011.jpg14sierpien2010 063.jpg

hejkaaa!!!:-)
Pryzy dziekuje! a coz to za piekny motylek;-);-):-)

Basia,Aga hej laski!;-)

i tyle....kurde upalnie jest-nic sie nie chce.....moze wieczorkiem bedzie chłodek;-)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

reklama
Do góry