kasia kupiłaś meliskę? :-)
dota jak masz rodzinkę przy boku to tydzień szybciutko zleci
aga domek to moje marzenie ale kasy brak
t. powiedział, że kupimy jak pójdę do pracy a to nie nastąpi prędko
mam już nawet upatrzony, z dużą działką i już mam wizję ale co z tego
co do smoczka to podzielam zdanie
pryzy: lepiej to zrobić teraz bo potem będziesz oduczać obydwóch :-) a może bartuś nie będzie cmokał? ;-)
może urodzisz wg @ i zwolnienie nie będzie potrzebne, nie martw się na zapas. jeszcze 2 miesiączki :-)
a jakich kapci szukasz? jak miałam klapki basenowe, dobre do chodzenia po szpitalu i pod prysznic ;-)
jutrzenko kiedy powrót do pracy? ;-)
alex ja wybaczam :-) sama piszę ile mogę i kiedy mogę ;-)
basia mnie interesuje kto to produkuje i rozprowadza? ;-) to chyba taki marketing sieciowy, na którego zdanie już mam wyrobione
pryzy zdrówka dla r.! u nas z kupą to samo: każda oglądnięta, pochwalona. strasznie się cieszę, że się udało! zostaje teraz odpieluszenie w nocy - wszystko w swoim czasie jak widać ;-)
paula no głupie pytanie zadajesz dziecku
to oczywiste!
u nas mała sama już bierze od dawna nocnik i się załatwia w rożnych zakątkach mieszkania, zarówno siusiu jak kupkę. tylko potem woła żeby ją wytrzeć ;-)
vuvuzelę masz?
mała chyba rezygnuje z drzemek w dzień. śpi do 8 rano to jej nie kładę a potem mamy wolny wieczorek z t.
dzisiaj cały dzień spędziłyśmy u mojej mamy
mała to mi taka cyganicha rośnie, że hej
nie ma oporów przed niczym! na sępa prosi o słodycze, chrupki itp. na placu zabaw np., o balona na ulicy. no żadnych oporów! moja mama mówi, że byłam taka sama
plusy to ma bo nie ma problemów w kontaktach ale czasami mi wstyd jak podchodzi do kobity w piaskownicy i mówi:
daj mi gumę bo akurat widzi jak ta wyciąga