reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzien doberek

Paula trzymam kciuki za Amelke, bedzie dobrze.
A co do siostry to mam nadzieje ze dorosnie wkoncu.
A nie boicie sie z Jula na mecz isc?

Pryzy zdrowka dla Was

w sobote mamy wesele, mowie Wam jak mi sie nie chce isc.

i tyle ode mnie na tą chwilke

paaa

reklama
Hej!!!

Jutrzenka zrobili sektory rodzinne z myślą o dzieciach ;-) Co prawda przez net nie sprzedawali na rodzinny biletów ale będziemy tuż obok rodzinnego ;-) Nie boimy się... ma być bezpiecznie poza tym to mecz towarzyski a nie jakieś ważne rozgrywki ;-)

Idę wieszać pranko ;-)

hej
niedawno wróciłam od lekarza, ogólnie wszytko ok. Tylko mnie zasmuciła tym że zwolnienia będzie mi wypisywać do terminu wynikającego z miesiączki czyli do 22.09 a ja jestem prawie na 90 % pewna że finish będzie w październiku. Więc będę musiała iść wcześniej na macierzyński:wściekła/y:
paula- to rośnie wam mały kibic, tatuś pewnie zachwycony że córka podziela jego pasję;-)a ja myślałam że już tylko Łukasz pije z butelki mleko:-D U nas też rano i wieczorem a no i jeszcze przed spaniem w dzień:zawstydzona/y:masakra. Łatwo dziecko nauczyć ale odzwyczaić już gorzej:baffled:
pryzy- a cóż to za choróbsko was dopadło?? gratki dla Kaji za rzucenie pieluch. masz rację z tym że powinnam odstawić Łukasza od smoczka i butelki zanim się urodzi braciszek, zdaję sobie sprawę z tego że potem to będzie jeszcze ciężej:sorry: ale jak to zrobić. Wymyślam co tylko możliwe. Ten smoczek co ma jest tak pogryziony że niedługo się rozpadnie. Powiedziałam mu ze drugiego już nie dostanie bo dla takich dużych chłopców nie robią smoczków:sorry: no i czekam kiedy się rozpadnie...

i kupiłam dziś parę rzeczy dla malucha : rożek, pościel, sobie odciągacz pokarmu bo poprzedni mi się połamał a największy problem sprawiło mi znalezienie kapci:sorry:

kasia kupiłaś meliskę? :-)
dota jak masz rodzinkę przy boku to tydzień szybciutko zleci :tak:
aga domek to moje marzenie ale kasy brak
crybaby.gif
t. powiedział, że kupimy jak pójdę do pracy a to nie nastąpi prędko :evil: mam już nawet upatrzony, z dużą działką i już mam wizję ale co z tego :-p
co do smoczka to podzielam zdanie pryzy: lepiej to zrobić teraz bo potem będziesz oduczać obydwóch :-) a może bartuś nie będzie cmokał? ;-)
może urodzisz wg @ i zwolnienie nie będzie potrzebne, nie martw się na zapas. jeszcze 2 miesiączki :-)
a jakich kapci szukasz? jak miałam klapki basenowe, dobre do chodzenia po szpitalu i pod prysznic ;-)
jutrzenko kiedy powrót do pracy? ;-)
alex ja wybaczam :-) sama piszę ile mogę i kiedy mogę ;-)
basia mnie interesuje kto to produkuje i rozprowadza? ;-) to chyba taki marketing sieciowy, na którego zdanie już mam wyrobione
pryzy zdrówka dla r.! u nas z kupą to samo: każda oglądnięta, pochwalona. strasznie się cieszę, że się udało! zostaje teraz odpieluszenie w nocy - wszystko w swoim czasie jak widać ;-)
paula :-D:-D no głupie pytanie zadajesz dziecku :-D:-D to oczywiste! :-D
u nas mała sama już bierze od dawna nocnik i się załatwia w rożnych zakątkach mieszkania, zarówno siusiu jak kupkę. tylko potem woła żeby ją wytrzeć ;-)
vuvuzelę masz? :-p

mała chyba rezygnuje z drzemek w dzień. śpi do 8 rano to jej nie kładę a potem mamy wolny wieczorek z t. :rofl2:
dzisiaj cały dzień spędziłyśmy u mojej mamy
mała to mi taka cyganicha rośnie, że hej :szok: nie ma oporów przed niczym! na sępa prosi o słodycze, chrupki itp. na placu zabaw np., o balona na ulicy. no żadnych oporów! moja mama mówi, że byłam taka sama :zawstydzona/y:
plusy to ma bo nie ma problemów w kontaktach ale czasami mi wstyd jak podchodzi do kobity w piaskownicy i mówi: daj mi gumę bo akurat widzi jak ta wyciąga :zawstydzona/y:

oooo Katka jaki piekny post:tak:
podpisuje sie pod tym co napisalaś...hihi... i juz nie musze pisac;-);-);-):-p

w niedziele Krzyś wraca...chcialabym aby była sobota!!!!chcialabym aby była sobota!!!

ufff...to sie rozpisalam...:-D całuski buziolki słodkie!!!!;-):-);-):-)

ps.dziewczyny ogladacie "Chirurgów" na FOXLIFE???? łoooo matko jedyna co tam sie dzieje...ale koncówka 6. sezonu jest niesamowita,zostal jeszcze 1 odcinek...ale wczoraj było przegiecie:szok:

ty leniuszku :-p
foxlife`a nie mam, ja w ogóle mam tylko 1 i 2 tvp bo zrezygnowaliśmy z kablówki :-)
krzyś już w niedzielę? :szok: a ja pisałam o tygodniu, to chyba jakiś twój stary post był :-D

noooo w niedziele...strasznie mi sie dłuzy,szczególnie wieczorami...
ale jak juz wroci to sie tak do niego przytule,przykleje i juz nie puszcze:-D

a no tak Wy kablówki nie macie....ma to swoje plusy:tak:
ale na takie samotne wieczory to kablowka jest bardzo przydatna:tak:

zaraz mamy konferencje na skypiku;-) z tatusiem,starszą siostrą i jej dziecmi

Ostatnia edycja:
Hejka..
Paula- ja rowniez trzymam kciuki za mala... musi byc dobrze...:-)
A Martyna co zamierza od wrzesnia? Bedzie sie Amela opiekowac, czy juz cos kombinuje?
Kata- he he Kinia mala wyludzaczka slodyczy...:-D:-D:-D;-)
Dota- my tez nie mamy foxlifa...wiec nie podziele Twego entuzjazmu..:-p:-D;-)
Aga- szokujace to co napisalas o tych szpitalach...:szok: Az sie wierzyc nie chce...:no: No a ja trzymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko i zebys trafila na porzadnych i pomocnych lekarzy...:tak:

A mnie dopadl katar, brrrr! :wściekła/y:Nie lubie jak mi taka woda leci z nosa :crazy:

reklama
dobry

hmmm nawet nie wiem co napisac

Alex zdrowka Ci zycze. Tez nie cierpie takiego kataru bo zaraz nos czerwony i bolący

Kata ja juz od poniedzialku w pracy jestem, zaraz po powrocie ;-). Dlugi urlop mam wtedy co lecimy na Krete :-)

a wlasnie Paula to samo mi chodzilo po glowie co Alex, Martyna juz skonczyla szkole???.

biore sie za jedzenie jogurtu ze swiezymi owocami :tak:

milego dnia

Do góry