reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia na budowę nas nie stać. gdybym pracowała to i owszem. szukamy albo szeregówki w mieście albo większego m. dopóki kinia mała nie chcę daleko od miasta ;-)

a my spędziliśmy miłe popołudnie na spacerku ze znajomymi
i zapomniałam napisać, że t. napadła dzisiaj w kościele biała gołębica :-D:-D:-D
piękna była, chyba jakaś z wczorajszego ślubu ;-) mówię do niego żeby kini pokazał to tak podeszli, że mu na plecy chciała usiąść i musiał uciekać :-D:-D:-D
jeszcze mówi, że to moja wina bo mu kazałam iść :-D:-D:-D

reklama
Hej Babeczki!
Zyje jakby sie kto pytal, tylko sie troche pochorowalismy wszyscy, a do tego cos nam modem szwankuje i czesto mi internet nie styka, a dopiero jutro R bedzie mogl zadzwonic zeby nam wymienili...
Sprobuje jutro wiecej cos napisac jak sie uda i doczytam co u Was:-)

witka laseczki

u nas odpukać spokojnie -i niech tak zostanie do końca dnia...hmmm..ale mam życzenie :-D
nie wiem co bedziemy dziś robić??? -bo skwar na dworze....
Kuba krzyczy że na dwór chce iść....
a tu taka patelnia...-wieszałam pranie to ledwo wystać można na balkonie.

Katka-no...chyba będzie trzeba zakupić tą melisę....i pić i pić...:-D-ufffff....
Asiu-zaradna...wiesz jak samo sobie nie zrobię -to nikt mi nie zrobi...a już mnie po ścianach nosi jak widze wszędzie porozwalane graty....;-)
Aga-oszczędzaj sie i działaj w miarę możliwości.:tak:
Pryzy-zdrówka dla Was.

miłego dzionka ;-)

i ja się witam:hejkaa;-)

Aga nooo plazujemy:tak: codziennie sobie plazujemy;-):-);-):-)a jakze!:-)

Malenstwo śpi, dziewczyny pojechały jeszcze do Sopotu,wrócą wieczorkiem;-)

Jeszcze tydzien i wroci Krzysio:-) oj tesknimy baardzo:tak:a mały jak pyta o tatusia...

no ale nic-jak Krzyś wróci to jeszcze ponad 3 tygodnie bedzie mial wakacji,
to sie nacieszymy sobą:-):-):-):-):-)

pozdrawiam Was dziewczynki malinki WSZYYYSTKIEEEEEE:-):-):-):-) BISOUS:****

ps. Jutreznko wróciliście juz??? dawaj foteczki;-);-);-)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-)

hej
a ja się trochę lenię:-p
jutro już nie będę bo moja mam znów na parę dni jedzie do babci:sorry:
wczoraj byliśmy u teściów w nowym mieszkaniu, Łukasz nie chciał tam być cały czas beczał że chce na dwór. Jak do tej pory i siostra M. i jego mam uważały że Łukasz jest najgrzeczniejszym i najspokojniejszym dzieckiem, tak teraz teściowa zmieniła zdanie, choć nigdy jej się nie zdarzyło zostać z Łukaszem sam na sam:sorry: powiedziała że za żadne skarby nie chciałaby go pilnować:confused2::no: ciekawe nie?
on ma czasem humory jak każde dziecko, ale ogólnie to jest całkiem grzeczny, tylko energiczny i szybko się nudzi.

dota- to cały czas odliczasz czas?
kasiamaj- mi też się nie chce na dwór wychodzić taki żar, ale Łukasz mnie zmusza:sorry: na szczęście mamy sporo cienia koło domu:tak:
pryzy- hej hej, zdrówka dla was
kata- co dom to jednak dom, najwięcej to chyba może o tym teraz powiedzieć viki, bo ona zmieniła mieszkanie na dom:tak::tak:
asia-no wiem coś o tym płaczu:tak::tak:

witam i zmykam bo padam...
młoda mnie wykończyła...usypiałam ją prawie 2h.
byliśmy dziś u pediatry-po skierowanie na fizjoterapię,dała nam jeszcze na mocz i posiew i USG brzuszka.mała przybrała i waży 5kg.

Kubę dziś pszczoła udziobała w ramię :-(-płakał i płakał....
posmarowałam go i jakos zapomniał.

dobranoc

Witam

ja melduje ze wrocilam ale nic madrego nie napisze bo jestem padnieta (niecierpie sie wypakowywac :wściekła/y:).
Bylismy w domu przed 18. Bylibysmy wczesniej gdyby nie zamkniecie polowy Warszawy bez zadnego oznakowania :angry::angry::angry:.
Ogolnie wyjazd udany, pogoda w kratke ale i kapanie bylo i spacery tez :tak::tak:. Odpoczelismy wiec ogolnie wyjazd fajowy :tak:

Dotka wstawie fotki ale jak odpoczne :-D.
A wogole to nam nie dane jest sie spotkac. W tym roku mielismy jechac na 100%, kupilismy nawigacje. Ale po pierwsze znow zlozylo sie tak ze nie bylo Twojego KRzysia i przyjechala do Ciebie rodzinka a po drugie moja sis z piatku na sobote dostala goraczki i drgawek. W sobote przelezala do kolacji. Potem wyszla na spacer ale kiepsko sie czula. W nocy z soboty na niedziele tez miala temp. wiec nie mialam sumienia ciagnac ja jeszcze do Gdanska, pojechalismy prosto do domu zwlaszcza ze ona byla kierowca drugiego auta a sama bala sie wracacj. Dzis siostra byla u lekarza i ma angine :-(. Widocznie kapiele w morzu jej nie sluza. Jej mlodszy syn tez chory

i tyle

obiecuje ze sie poprawie ale jak dojde do normalnego trybu zycia

buziaczki

dzień dobry

wstawać spiochy !!!!

u nas dziś pierwsza nocka bez pieluchy. Podłożyłam podkład pod prześcieradlo w razie czego ale nie bylo dzis wpadki. Zobaczymy jak bedzie dalej.

no i mojej sis młodszy syn tez ma angine. Wczoraj mial 39 st gorączki. Dobrze ze juz po powrocie, wystarczy ze moja siostra wracala chora.

milego dzionka

Czesc:-)
I ja wpadam na chwile.... sorry ale jakos ostatnio na nic nie mam czasu, mam nadzieje, ze wybaczycie...:baffled:

Jutrzenka- no to swietnie, ze pobyt udany...:-) i brawo dla Kubulka!
Aga- a przypomnij na kiedy masz termin? To chyba juz niedlugo, co?:tak::-)
Dota- nie szczuj plazowaniem.... och ja bym jeszcze sobie poplazowala.....:tak: Tym bardziej ze to w Uk juz jesien niestety....:-( Dobre czasy sie skonczyly.... a tak bylo fajnie u mamy....

I nie pamietam co jeszcze i do kogo....:sorry: bo tylko tak szybciorem was poczytalam....:sorry: w kazdym razie milego dnia wszystkim....:-)

reklama
Do góry