reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
ja dzią w biegu-latam na szczotce-ze szmata w ręce w drugiej trzymam wiadro z wodą zaraz mi pralka wypierze-trzeba porozwieszać :-)-sprzątanko na całego :szok:-aż sama się dziwię że mnie taki power dopadł :-D:-D:-D
J wybył z domu-jakieś drewno wozi....
a my w domku
u nas terz dziś ciepło-byliśmy chwilkę na dworze ale teraz zrobiło sie jeszcze cieplej więc trzeba było schować robaczki do domu...

Kata-a ja myślałam że jakieś chipsy wsuwasz :-D:-D:-D
wiesz..jadam nabiał-ale tak w ramach rozsądku :-):tak: mleko dolewam do zbożówki,na kanapkę plaster sera,czasem popiję trochę maślanki lub kefiru.
jakos nie tak żebym przesadzała z tym-mała nie ma nic na skórze-w przeciwieństwie do Kuby jak sie urodizł..on właśnie miał na policzkach i raczkach pod kolankami-ta ta nic...gładziutka...odpukać...na razie nic sie nie ujawniło.
Baśka-a czy ten lek też może być na żylaki.....(mój teść ma straszne) kiedyś nawet miał operację jakąś....

a reszta co????
odmeldowywać się-już :wściekła/y::-D:-p

MIŁEGO DNIA-traallllaaalllaaaaa :-D:-D:-D:-D

spadam bo mnie miotła goni.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
hej
u mnie dziś zamieszanie bo teściowie się wyprowadzają z domu do mieszkania i zbędne rzeczy do nas przywożą. Patrzcie człowiek całe życie zbiera różne rzeczy, sam nie wie nawet co ma:-D:-D ja też jestem takim chomikiem, nawet zeszyty ze szkoły podstawowej mam na strychu:szok: kiedyś trzeba będzie zrobić Z tym porządek. Gdybym miała się kiedyś przeprowadzać do małego mieszkania to nie wiem jak bym przeżyła rozstanie z tymi wszystkimi szpargałami :sorry2:

Łukasz z tego zamieszania na koniec dostał takiej histerii że ryczał z pół godziny albo i dłużej. Za dużo miał wrażeń. Teraz spi a ja czuję się jakby mnie ktoś w głowę młotkiem uderzył:baffled:

kasia- a co ty tak szalejesz z tą miotłą, chyba dziś dobrze spałaś;-)

Kata - miałam taką nadzieję że nie jesteś obrażalska i cieszę się z tego. Można powiedzieć że konsystencję dżemu, takiego bardzo gęstego. Alex bardzo sceptycznie podszedł do pierwszej łyżeczki a teraz już sam się upomina przed jedzeniem o łyżeczkę. Gramaturę sprawdzę Ci i napiszę później bo nie chce mi się lecieć na dół do lodówki a cena niestety nie należy do najmniejszych. Jeden słoiczek wystarcza na miesiąc, miesiąc z małym hakiem i kosztuje 135 zł. Ale jak już pisałam ja nie żałuję że tyle wydaliśmy. Zastanawialiśmy się nad tym zakupem dobre pół roku.

Kasia - jak dobrze Ci tak idzie z tą miotłą to wskocz na nią i przyfruń mi chociaż podłogi umyć co??;-)
Jeśli chodzi o żylaki to znam przypadki 2 konkretnie kiedy flavon pomógł i to sąsiadce groziła już operacja bo nawet biedaczka nie umiała wejść na 3 piętro.

Aga - biedny Łukasz ale mam nadzieję że jak się chłopek przespał to już lepiej. A jak Ty kochana z brzuszkiem? Przestał boleć??

Dobra uciekam się kąpać...

AGa-biedny Łukaszek-może jutro bedzie lepiej??? a Ty oszczędzaj się kobito.
Baśka-widzisz..to musze powiedzieć teściowi co to za wynalazek...teraz otworzyła mu sie rana na kostce-chodziłz tym do chirurga i nic mu z tym nie zrobili tylko opatrunki zmieniają z rany się sączy i nie chce sie goić.....
dobra nie ma sprawy -dziś już nie dam rady przylecieć ale jak coś to wołaj....

kurna musze lecieć-pogotowie cyckowe potrzebne od zaraz!!!!!
to paaaaaa......lachonki.

heloł
witam w niedzielę i życzę miłego, słonecznego, spokojnego, radosnego dnia:tak::tak:

basia- przestał boleć na szczęście, ale jak się ma takiego brzdąca jak Łukasz to ciężko jest uniknąć podnoszenia go:sorry: choć staram się tego nie robić
kasia- staram się oszczędzać, ale sama wiesz jak to jest. Każda z nas wie:sorry:

Łukasz przespał się i owszem było lepiej, ale wieczorem koło 20 powtórka z histerii. Słowo daję nie wiem co to za humory:no: Im bardziej próbujemy go uspokoić tym gorzej jest. Choć za drugim razem już szybciej poszło bo udało mi się odwrócić jego uwagę.

a gdzie to reszta wybyła na weekend???

Heloł!!

Znów gorąco się robi, ufff... Nie lubię upałów.
Internet mi chodzi jak ślimak...

Aga, może w ogóle nie zwracać uwagi jak Łukasz histeryzuje... A Ty się oszczędzaj i nie dźwigaj...:tak:
Kasiamaj, Ty to obrotna dziewucha jesteś;-)
Muszę poczytać o tym flavonie, ale jakoś tak do końca nie mogę pojąć, że ma aż tak szerokie spektrum zastosowań...

dzien dobryyyy:-):-):-):-)

Miłego dnia laseczki!!!
pozdrówka!
paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Vacances04.gif
Vacances15.gif
Danseuse02.gif

heloł

kasiu dzisiaj widziałam się z kumpelą, jej synek ma niecały miesiąc ale infacol już podaje i mówi, że jest lepiej :tak: sama melisę pije 3 razy dziennie, mężowi parzy bo przy dwójce smyków cierpliwości im brakuje ;-) przy pierwszym mieli lightowo to teraz użyją ;-)
aga z tym zbieractwem to na starość coraz gorzej :-) wszystko potrzebne, wszystko się przyda, wszystkiego szkoda ;-) sama mam tendencję do chomikowania i dlatego rozglądam się za czymś o większym metrażu :rofl2:
a rodzicom się reprymenda należy a nie łukaszowi ;-) ja swoim sprawę postawiłam jasno i jak tylko kinię prostuję to babcia (jedna i druga) siedzi cicho :-D
basia dzięki za odp., tani rzeczywiście nie jest, słoiczek pewnie niewielki, a powiedz mi jeszcze kto to sprzedaje? przez internet to się zamawia?
asia no właśnie - jak coś jest do wszystkiego to wiadomo :sorry: może to takie placebo jest :sorry:
dota widać humorki dopisują :-)

reklama
Heloł!

Jak tam?
Wróciliśmy z placu zabaw. Filip mógłby siedzieć cały dzień i chyba noc teź. Z płaczem schodzi do domu. Niby żegna się z innymi dziećmi, zabawkami, ale jak przyjdzie do odchodzenia to jest ryk.
Aga, no właśnie. Musisz rodziców naprostować jak Kata:-)
Kata, placebo ma często "niezwykłą moc". Siła sugestii często czyni cuda. Mówisz, że szukasz czegoś z większym metrażem, a nie mieliście się budować?

Do góry