reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

moje dziecko przed chwilą wzięło cyferki z puzzli i bawiło się w super cyfry z bajki:-D:-D:-D jak to słodko wyglądało :tak::tak:

magda- nieciekawie z tymi kolanami masz:no: byłaś z wiktorem u tej lekarki od dziecięcych chorób zakaźnych?

weroniczka- jak twoja siostra? coś wiadomo?

reklama
Kal.agaPodobno narazie krwawienie się uspokoiło ale nadal tak naprawdę nic nie wiadomo. Ale ciągle czekam na jakiś telefon. Ach... nie potrafię o niczym innym przez cały dzień myśleć. Kręcę się po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić.

dobry wieczór mamuśki

u nas dzień ok.
maluchy nawet znośne :tak::-)
to i ja mam humor lepszy-młoda dziś odpukać grzeczniutka-i chyba brzuszek ją nie bolał.
bałam się trochę bo zjadłam pół ogórka małosolnego...nie wytrzymałam taka miałam ochotę na niego.:-D:szok::-D

dziś też robiliśmy porządek z kompem...J zakładał nowy twardziel...bo tamten nam już nie stykał.

Weroniczko-trzymam kciuki mocno zaciśnięte.aby było wszystko ok.Ja z Kuba i Natalką też krwawiłam ale w 6 tyg.dostałam leki i udało się uratować maluchy.krwawienie nie musi oznaczać końca ciąży...:tak: bądżmy dobrej myśli.:tak:
Dotka-a co Ty taka sprzątnisia??? jak tam -czas spedzany z rodzinką???
Asiu-dziękuję za radę.-a lekarka...ahhhh...:-D
Aga-przykro mi z powodu auta.
Magda-a może masz problemy z łąkotkami??? sprawdzali Ci to???

spokojnej nocki -:tak::-):-p

Dzień dobry!!

Ale tu ruch, ho ho, jak w godzinach szczytu na moście toruńskim, heheheh....

Kasiamaj, no to dobrze, że Natalka się uspokoiła. Oby już tak zostało...
Magda, a skąd wiesz, że ból kolan, to reumatyzm? Robiłaś jakieś badania w tym kierunku? Pytam, bo ja mam podobny problem.
Weroniczka, nawet jak spytam jak siostra i że trzymam kciuki, to i tak mi nie odpowiesz, bo już od bardzo dawna zlewasz moje posty, nawet jak personalnie się do Ciebie zwrócę. Więc może ustalmy - skoro Ty ignorujesz mnie, to ja też mam to samo robić?

A reszta nie lenić się, WSTAAAAAAAAWAAAAAAAAAAAAĆ!!!!!

co tu robić jak trzeci dzień leje?

hej!!!

Asia i u nas leje....kurczeeee.....chyba ten deszcz od Was przyszedł;-)

oj biedna Jutrzenka...jeszcze jak słonca nie ma to cos mozna porobic, ale jak juz pada to tylko w domu sie siedzi...echhhh

Weroniczka i co,jak tam???
Kasiamaj nooo supcio!!!!!;-)

kurcze nie bede smecic ale w Trojmiescie wszyscy zyją tą historią zaginionej dziewczyny w Sopocie....wszedzie pełno Jej zdjec:-( tyle ludzi znika bez sladu...
Sopot. Zaginionej Iwony Wieczorek szuka też Krzysztof Rutkowski - Media - WP.PL

idee do dziewczyn..siedzimy sobie w domku, mały tylko woła: "babciu, Julia" a o mamie swojej zapomniał:crazy:

Madzia ale masz poblem...i to w tym wieku...lepszego samopoczucia zycze!!!!:tak:

dobra nie bede siedziala juz przy kompie....:-D

udanego dnia dziewczeta!!!!paaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Hej dziewczyny.

Na początek napiszę Wam co u mojej siostry: a więc rano pisała że jast na podtrzymaniu ciąży i że narazie tylko tyle wiadomo. Tak więc dalej proszę o kciuki za nią.

Asiacur fajnie że wiedząc jak ja się teraz czuję w związku z wydarzeniami wczorajszego dnia poruszasz temat mojego traktoawania twoich postów. Ale skoro domagasz się odpowiedzi to proszę bardzo: Asiu ja nie zlewam twoich postów, poprostu ty do mnie nie kierujesz swoich postów więc i ja na nie nie odpowiadam. Zresztą rzadko kieruję moje posty do konkretnych osób bo zanim je przeczytam to już nie pamiętam co komu zwłaszcza jak dzieci mi ciągle brzęczą nad uszami. Ale nie mam zamiaru dyskutować na ten temat więcej bo naprawdę nie jestem w nastroju i nie mam ochoty na kłótnię.

no i witam się i ja

po nieprzespanej nocy...prawie do rana....:zawstydzona/y:
młoda znów nie dała nam spać...cyc na ręce cyc odbicie....itd.i ten krzyk...taki piszczący..
już zeszłam po 3 godz walki zrobić to mleko (bebiko) to mała zołza zasnęła....:shocked2:
nosz mówię........terrorystka!!!!!

dziś J ma wolne i chyba tak do końca tyg.

Kubuś dziś chyba wyczuł sprawe...bo młoda odsypiała po nocy a on przyszedł do mnie do łóżka przed 7-mą przytulił sie i zasnął do 9-ej-uffffff.......ulżyło mi bo mogłam trochę odespać te nocne harce naszej bździągwy-terrorystki.

teraz jadę do miasta J zostaje z dzieciakami-nie ściągnęłam mleka jak sie mała obudzi to kazałam mu żeby dał jej modyfikowane.

Weroniczko-trzymam kciuki.oby było ok.
Dotka-no widzisz....nie tak supcio...:sorry::eek:-ale może jutro będzie lepiej.straszne są takie sprawy.
Asiu-litości nie krzycz tak...ja chcę trochę ciszy :-D:-p

a co u reszty-MELDOWAĆ SIĘ POSŁUSZNIE!!!!!

miłego dzionka.

Dzień dobry!

Uchuchu juz tu do boju od rana dziewczynki nastawione. A co pretensje trzeba na bieżąco, bo potem wątroba gnije...czy jakos tak ;)
Każdy ma swoje smutki mniejsze lub większe...wszystkie ważne. A życie się toczy i nikt nie obowiązku pochylac się nad każdym problemem, bo społeczeństwo garbate by było. ;-)

Weroniczka życze Twojej siostrze siły i utrzymania ciąży.

Asia to że to jest reumatyzm to nie jestem pewna, bo badań nie robiłam, ani do reumatologa nie trafiłam. Ale moje domysły wynikają z faktu, że moja babcia jest tym obciazona i mój tata ma podobne problemy. Sa to zwyrodnienia reumatyczne. Moja babcia od wielu lat ma problemy z chodzeniem. Teraz już prawie w ogóle nie chodzi, a sprawia jej to potworny ból.
A ja po za tym odczuwam zmiane pogody w łokciach i stawach palców ... się cżlowiek starzeje :szok::-D

Dota co się dziwisz...matke ma na codzień... atu taka miła :-p odmiana :-p

Kasia zycze Ci równie udanego dnia, jak wczoraj z niekapryszącymi Majoszętami!

Aga u nas supercyfry tez są super :-)
A bylismy u lekarza do zakaźnych - w końcu konkret babka. Niestety na prewencje juz za późno, ale przepisała nam antybityk, jaky się coś działo (typu powrót wysypki, gorączka, zapalenie oka, ucha, objawy grypopodobne) mamy od razu podać a potem będziemy kontynuowac podawanie jakby to była bolerioza. Gdyby nie działo się nic, to po wakacjach robimy testy. (bidulek).
Ale powiem Wam że pierwsza lekarka, która mnie do siebie przekonała i tym co mówiła i podejściem do dziecka.

Ja sobie zyczę, żeby deszcz poszedł precz. Ja chcę plackiemleżenie uskuteczniać!
Jutrzenka przyłącz się do moich życzeń!

A na razie sobie pracuję ...jeszcze 3 dni!

Miłego dnia Kobietki!

Ostatnia edycja:
Melduję się również, ale ze strasznym bólem głowy. Od wczoraj czuję się paskudnie. Rano zadzwoniła szwagierka (zaraz po tym jak pojechałam do pracy) i mówi że sąsiad zza płotu - wujek mojego D się rano powiesił. Normalnie jakaś masakra. Rano siedzieli z rodzinką pili kawę, po 8 powiedział że idzie zapalić w piecu i warsztat otworzyć bo za chwilę chłopaki przyjadą. Przed 9 moi teście jechali na pogrzeb a mówią że podchodzi do nich chłopaczek jeszcze najpierw nie skojarzyli że to jeden z pracowników bo wyglądał strasznie i mówi żeby mój teść poszedł z nim bo ktoś wisi w warsztacie. Oszczędzę Wam szczegółów ale żałuję że słuchałam tego co później opowiadał. Całą noc śniły mi się głupoty i prawie nie spałam. Masakra. Ciotka teraz została sama z 6 letnią córką na gigantycznej chałupie. Biedna.

Weroniczka trzymam kciuki, i do reszty dziewczyn-wiem że większość dzieciaczków ma problemy zdrowotne. Próbowałyście podawać flavon?? Droga rzecz ale według mnie i osób które go stosują bardzo dobry specyfik. Alex bierze go już prawie 2 tyg i od tego czasu nie ma wziewów i zniknęły mu wszelkie zmiany na skórze. JEst to wyciąg z owoców i warzyw (galaretka). Nie ma w tym nic ponad to a działa cuda.
Jak by któraś chciała sobie poczytać to podaję stronkę flavonmax.pl.

Miłego dnia kochane.

reklama
hejka

melduje ze zyjemy, jakos. Pogoda niestety do bani. Co prawda wczoraj pojechalismy na Hel i tam sie kąpalam bo bylo troche slonca. W piatek ma byc lepiej. Moze nam sie uda do niedzieli przedluzyc pobyt jak bedzie pokoj wolny bo w sobote ma byc pogoda.

Asia kuba caly czas powtarzal ze jedzie nad morze. Jak szlismy na plaze i bylismy juz blisko, on z daleka zobaczyl i mowi ooojjjej moooorze. Z takim fajnym przeciagieciem i zachwytem. Szkoda ze nie ma pogody na plazowanie bo wczoraj byl zachwycony.
A jaka nawigacje kupilas??

Weronika bedzie dobrze.

Dotka przy tej pogodzie to tylko zwiedzanie A i ciagle tylko na kube wydajemy: samochod na monete, plac zabaw i znowu samochod ..... kauzela. itd. W piatek licze na plazowanie

Magda zaklinaj moze sie poprawi :tak:

i tyle bo idziemy na basen.

pozdrawiam z nad morza :tak:

Do góry