reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc dziewczynki...:-)
Dzis pakowanie.
U nas pieknie.... ciekawe czy w Szczecinie bedzie ladnie...?:confused:

Kasia- no to super ze wszystko dobrze...:tak:
Dota- bede od 30 czerwca do 9 lipca.....:tak::-) Mowie Ci wpadaj....:tak:Tylko kwiaty wez ze soba...:-p:-D;-)
A fotka Krzysia sliczna...:tak::tak: Rzeczywiscie ma wielkie oczy....
Basia- zgadzam sie z dziewczynami, musisz sie bardziej oszczedzac....:tak:

reklama
Pryzybela niestety nie pochwalę się wam dziełem Stasia bo już u pań jest a po za tym niestety padła mi ładowarka do aparatu i nie miałam ich jak zrobić. A żal mi bo były naprawdę piękne.

hejo

mowie Wam, padam na pysio. W pracy tragedia, nie wiem w co ręce włozyc:no:, i tak jeszcze caly lipiec. Potem juz bedzie ciut lepiej, mam nadzieje.

Jutro idziemy na imieniny do mojego taty a w niedziele jedziemy do zoo :tak: i moze jakies wyprzedaze zalicze ;-)

sorry ze Was zaniedbuje ostatnio ale naprawde po calych 8 godzinach pracy na wysookich obrotach i do tego przy kompie to wieczorem jakos mnie do niego nie ciagnie :no:. Do tego R codziennie wraca pozno bo pomaga rodzicow wykonczyc dom bo juz musza sie wprowadzic wiec ja sama z kuba ciagle a przy nim tez nie wlaczam kompa bo mi nie da nic napisac :eek:.

Poprawie sie obiecuje :tak:, tylko jak troche zwolnie tempo.

zmykam bo jeszcze przelewy musze porobic.

do jutra

cmok cmok

A ja sie zegnam, bo jutro moge nie miec czasu na bb. Chociaz nie jedziemy tak wczesnie rano, to wiadomo jak to w dzien podrozy jest...:-)
Ok dziewczynki, postaram sie odzywac w miare mozliwosci z laptopa brata....
Papatki! :-)

ciao ciao

co was tak wymiotlo, wszystkie spaceruja chyba ??????

u nas chlopaki spia, ja pieke ciasto i chlebek i siedze na necie

pozdrowionka, milego weekendu

alex udanej podrozy

hej
a mi się w pracy tak nudziło ze się z niej urwałam ;-) i mam podobny wstręt do komputera jak jutrzenka, jak wrócę do domu to mi się nie chce nawet na niego patrzeć:no:
już niedługo będę miała szybszy internet bo coś tam udoskonalili:-):-):-) tak że jak będę na zwolnieniu to może mnie nie będzie wkurzał:blink:
alex- udanej podróży, niech wam pogoda dopisze :tak::tak:
dota- fajnie ci mąż cię tak obsypuje kwiatami i co najlepsze nic na to nie wydaje:tak::tak:ja to pewnie też bym się tak opychała czekoladkami ale po dwóch dniach to by mi bokiem wyszły, pamiętam jak było po weselu:tak::tak:
ewedja- ale masz podzielną uwagę:shocked2:
basia- widzę że ty się tak samo oszczędzasz jak ja;-)
weroniczka- to będziesz mieć wesoło cały dzień;-)
paula- jak Amelka? Kiedy będzie ta operacja?
pryzybela- i jak uchowało się trochę tych smakołyków. To dlatego stefanka się nie pojawia - zjedliście ją:szok:;-):-D

kupiłam wczoraj w biedronce klocki drewniane ciuchcię Łukasz jest taki zachwycony. ma taką plastikową i tę i jeszcze z innych klocków buduje i nadaje im imiona:-D

Hello! Na chwila zagladam, bo mam mala przerwe :)
Kaya u babci a ja dzialam w kuchni... Wczoraj do 12 torta robilam, a dzisiaj mloda pobudke przed 7 zrobila (co sie rzadko zdarza) i wypluta jestem masakrycznie:baffled:... W ogole jakos mnie lekko zoladek pobolewa, ale napije sie herbatki mietowej i mam nadzieje ze przejdzie:)
Kasiamaj, no widzisz ja tak ubolewam ze sie w zimie urodzilam, a zeby smiesznie bylo to podobny los kayi zgotowalam:-D
Weroniczka, to szkoda... ale fajnie ze sie prezent dla pan udal:tak:
Ewedja, to Ty tez sie kulinarnie dzisiaj wyzywasz?? hehe
Aga, jak mozesz takie insynuacje!!!!;-) Mam nadzieje ze nasza Stefa ma sie dobrze, ale udowodnie Ci ze moja stefanka jeszcze tez dycha (ale nie wiem jaki jej los bedzie jak goscie przyjda:-D)
Macie kobietki nacieszcie oczy;-) hehe (przynajmniej na zdjeciach te slodkosci sa bezkaloryczne:-D)

Załączniki

• DSCF3627.jpg
    DSCF3627.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 35
  • ciacho 001.jpg
    ciacho 001.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF3629.jpg
    DSCF3629.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 27
  • ciacho 002.jpg
    ciacho 002.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 32
heja

my dzis na lofrach (Paula ;-)) caly dzien. Najpierw na imieniach u mojego taty bylismy, potem do babci mojej na grilla poszlismy i przed 20 zladowalismy.
Poprasowalam to co dzis pralam i siadlam na chwilke.

Pryzy nie to jaka Ty zdolna bestia jestes :tak::tak:

Alex szczesliwej podrozy, i wpadaj do nas

Ewedja u nas dzis pogoda wreszcie jest to sie kobietki dotleniaja

Aga widzialam te klocki w stonce ale akurat mialam za malo kasy bo tylko po 2 rzeczy wpadlam na szybko a to chyba jedyny sklep w minsku w ktorym karta nie mozna placic :wściekła/y::wściekła/y: i nie kupilam :no:

jutro jak mowilam jedziemy do zoo, zobaczymy czy kuba bedzie zainteresowany, mam nadzieje ze tak :tak:

a i tu chcialam pochwlic mojego synka.

jak w domu jestesmy to pieknie wola siku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:.

Jakos to samo mu przyszlo, jeszcze ze 3 tygodnie temu sikal po nogach. Potem zobaczyl ze Maja sika na duzy kibelek i on tez chcial i tak zaczal wolac, na poczatku chodzil na gore po 15 razy zeby siasc i zejsc ale teraz juz pieknie wola siusiu, tylko kupki jeszcze nie, zawsze zrobi jak ma pieluche
Dzis nawet w kapieli wolal siku, wiec go wytarlam posadzilam i zrobil :tak::tak::tak:.
Takze u nas pomoglo podpatrzenie siostry i sam zalapal. A jak sie cieszy jak patrzy jak mu z siusiaka leci :-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Ale jestem z niego duma, mam nadzieje ze na wczasach juz tylko na noc bedziemy zakladac :tak:

co tam porabiacie

Ostatnia edycja:
reklama
PRYZY!!!!!!!!!!!!!!! jak mogłaś!!!!!!!!!!!!!!!! Takie pyszności wklejać na forum. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie jak tylko zerknęłam na to zdjęcie to cały czas myślę o tych słodkościach;-):-)

Chyba zaraz skoczę jakieś ciacho ukręcić. Byle słodkie:-D:-D

U nas super, chociaż jak ostatnio zaszalałam z tym ogródkiem to do teraz nic mi się nie chce, ale i tak też musi być.
Wiecie jakie dziwne rzeczy się ze mną dzieją. Nie umie nic jeść ani czuć miętowego. Nie umie pić słodkiego tylko wodę n/gaz, jak gotuję obiad to najchętniej bym nos zatkała-nie znoszę zapachu mięsa ani wędliny. Normalnie zgroza jakaś. Przy Alexie nic mnie takiego śmiesznego nie dopadło a teraz....makabra. Dobrze że chociaż nie przeszła mi ochota na słodkie jedzenie a ciasta to już w szczególności:-D:-D. Za chwilę zamiast 60 będę miała 90 kg:szok:

Dotka ale się uśmiałam z tej Twojej rymowanki. Dobre!!!
Kasiu cieszę się że wszystko dobrze i maleńka na razie odpuściła, wie że ma jeszcze trochę czasu, a jak dokucza Wam zła pogoda to zapraszam do nas. Słoneczko non stop:tak::tak:
Weroniczka - co do pogody to bez obaw podobno idą do nas fale upałów więc na pewno w domku nie będziesz musiała siedzieć z dzieciaczkami.
Ewedja - super że Zaki zadowolony z basenu, nie ma to jak uśmiech dzieciątka.
Alex - szczęśliwej podróży i odpoczywaj ile wlezie
Jutrzenka ogromne gratki dla małego dżentelmena za postępy w siusianiu

Jeśli kogoś ominęłam przepraszam:zawstydzona/y:

Miłego dnia i korzystajcie ze słoneczka-mam nadzieję że dziś macie go wszystkie

Do góry