reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia Kasia:-p:-p ja tam nie strajkuje:cool:My ostatnio robimy sobie przejazdzki po Trójmieście, tak pod wieczór....Mały tak lubi;-) A i my przy okazji zwiedzamy rózne rejony Triciti;-)

ale ciepły wieczór, byłam z pieskiem na spacerku i jest tak przyjemnie :-)

Pryzy no dobrze mam....dziewczyny przyjezdzają nad morze, to i okazja do spotkania sie znajdzie:-) i jak tort wyszedł???

Alex a Ty daleko bedziesz z mamą na wczasach?;-)

oj ide po piwko:cool2:

Ewedja gdzie jestes?????widzialas mecze? od teraz trzymam kciuki za USA!!!!!świetny dzis był meczyk-koncówka:tak:

:-):-):-)pousmiecham sie do Was:-):-):-):-)

reklama
jestem dotka ale jakos jestem polamana dzis, czuje sie jak ja bym jakis taki mecz grala :-D:-D:-D

mnie mecz tez sie podobal zwlaszcza ze Algieria sie nie zblaznila a ladnie zagrala, choc wolala bym by byl remis, D mi malo domu nie rozwalil jak jego przegrali

ciekawe co Niemcy dzis ciekawego pokaza :)

Hej hej...:-)

Dota- my bedziemy w Pobierowie... wybrzeze zachodnie....:tak::tak: Wiesz ode mnie ze Szczecina to tylko jakies 100 km...:tak:wiec raczej zawsze wybieramy zachodnie tereny....zwlaszcza z malym dzieckiem wygodniej tak, niz pchac sie gdzies autokarem 4 czy 5 godzin. Chociaz o czym ja mowie... w sobote bede w podrozy do Pl prawie caly dzien....:-D Ale Ty wpadaj... dla chcacego i zmotoryzowanego nic trudnego....:-)

Ewe- a Anglia sie wscieka, ze musi grac z Niemcami....:-D

Kasia- ja tez nie strajkuje... tylko jakos czasem weny brak.... ale duzo dziewczyn sie juz od dawna nie odzywa.... ciekawe co im....:confused::cool:

Pryzy- no u mnie prania zawsze najwiecej oliwierowego jest....P to sie smieje, ze pralnie powinnismy otworzyc....:-)

Weroniczka- to Ci sie dzieciaczki zmowily z tym sikaniem, he he....:-D

hej:-)
byłam z małym wczoraj u lekarza i było jak zwykle czyli ryk, płacz i ucieczki:sorry:przepisała syrop lactulosan i coś jeszcze jak nie pomoże w ciągu 6 dni. Chciałam żeby obejrzała jeszcze jego siusiaka, ale juz darowałyśmy sobie to bo i tak cały czas uciekał:sorry:
Jak to się stało że u stomatologa był taki grzeczny:sorry:

Nosz szału dostanę zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
napisałam sie posta i mi go wrąbało!!!!!

i do tego zapomniałam sie przywitać :happy2:
hej :happy2:

dziś jakiś dziwny dzień...
w nocy śniła mi sie jakaś wojna...:confused::confused::confused::confused:
na dworze pada....
pogoda do kitu...
nic mi sie nie chce....
Kuba marudził całą noc-bo bidulek chyba się podziębił
jakiś katar miał wczoraj i kicha
w nocy się zesikał -trzeba było wszystko przebierać ale tak mu się spać chciało że odpadł od razu-praktycznie na siedząco spał jak go przebieraliśmy.

Dota-Ty wędrowniczku...:-p
Aga-bo może Łukasz lubi jak w gabinecie TV mają :tak:;-):-) a czemu chciałaś sprawdzić tego siusiaka??? coś Cię niepokoi???
Alex-to trochę podróż macie długaśną.:cool2:
co do dziewczyn -to masz rację...dawno już większość nie zaglądała....:-(

miłego dnia mamuśki :cool:

hej hej laseczki
no mam wolne do poniedziałku i moze podgonie troche z remontem takze nawet chyba was czytac nie bede
sorki ze tak tylko o sobie i nic wiecej ale sie poprawie obiecuje juz nic w tym roku mi chyba nie przeszkodzi pisac z wami i sie udzielac
pozdrawiam was lahonki

Hej!!!

Elcia powiem Ci że obijasz się... :-p

I nie wiem co pisać...

Deszczysko leje, pranie nastawiłam... wczoraj byłam na łowach w lumpie i kupiłam 6 kg ciuchów :-D:-D:-D Większość dla D bo biduluś powyrastał ;-):-D i dziś piorę drugą partię ;-)

Poza tym byłam rowerkiem u kumpeli z Julcią. Młoda idzie z jej córcią razem do przedszkola to dobrze by było żeby się dziewczynki poznały ;-) Mają kozy na podwórku i Julka była zachwycona ;-):-)

Idę bo klepię od rzeczy... :-D

D dziś przyjeżdża to muszę troszkę ogarnąć ;-)

Miłego dniaaa!!!!

kasiamaj- chciałam sprawdzić bo właśnie nie wiem czy mam się niepokoić. Już się naczytałam na temat stulejki i mam mętlik w głowie:szok:
paula- to ci się łowy udały, 6 kg:shocked2: mówisz że D. powyrastał;-):-D:confused:
elcia - powodzenia z remontem oby szybko i sprawnie poszło:tak::tak:
ewedja- i co tam Niemcy ciekawego pokazali?

chociaz sie przywitam:
hejkaaaa:-):-):-)
jeszcze tylko jutro i ponad dwa miesiące bedziemy non-stop razem,we trójke...juuuuupi!!!!:-):-)
ukochane wakacje!!!!:-):-):-):-)

uuuu Ewedja Włosi odpadli....;-)

odezwe sie jutro wczesnym rankiem, my przez te upały cały czas na dworze....ale jutro wstane skoro świt-razem z kurami a nawet wczesniej:-D i napisze troszke wiecej!!!!:-):-):-):-)

bardzo cieplutko pozdrawiam!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;-)

reklama
Dobry wieczór.

Wpadłam się tylko przywitać i zameldować że wszystko dobrze - prawie. Tak się narobiłam w ogródku że teraz mi w żołądku wyrabia. Jakaś nienormalna jestem, jeszcze jak D wrócił z truskawek i zobaczył ile zrobiłam to mnie zjechał z góry na dół.

Ale co tam. Najważniejsze że zrobione a do jutra przejdzie. Idę się wykąpać i położyć chyba że po drodze będę jeszcze miała bliskie spotkanie z moim nowym przyjacielem - "biały tron";-):-):-).

Kasiu trzymaj się dalej dzielnie, no i Paula przykro mi z powodu siostrzenicy. Taka mała a musi już cierpieć...

Miłego wieczorku

Do góry