reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
witam jeszcze z pracy:-)

kasiamaj- może będzie tak jak kata pisze że jeszcze będziesz prosić malutką żeby wyszła;-):tak:
dota- ale pięknego kolorowego wakacyjnego posta napisałaś:tak:no właśnie zjadłaś już wszystkie łakocie?
kata- a ja się tak zastanawiałam co ciebie tak długo nie ma, zapomniałam że gości miałaś mieć.:zawstydzona/y:
jutrzenka- to fajnie że wypad do zoo się udał, my tez się wybieramy moze w przyszły łikend jak nie będzie padać:tak::tak::tak:
basia- daję lactulosan, ale dziś kupię drugi bo mówiła ze jak nie pomoże to coś innego przepisała:tak:
asia
- hop hop - jak tam wakacje? czyżby twoi uczniowie cię wykończyli na koniec ;-):-D:-D (ale to wyszło składnie i stylistycznie poprawnie:-D:-D:-D)
a viki-= miała do nas wrócić i coś nie widać:sorry2:
paula- co tam u was?

ale to moje dziecko przyszłe jest skręcone, normalnie od rana tak mi świruje w brzuchu :szok::szok::szok:

reklama
Hej!

Aga, specjalnie dla Ciebie piszę, jak mnie przyzywasz;-)
Wakacje niby się zaczęły, ale ja jeszcze muszę jechać do pracy w środę i w piątek - rada, i jestem jeszcze w komisji kwalifikacyjnej nauczyciela stażysty. I może do końca tygodnia się wyrobię.
Poza tym u nas nic ciekawego, sporo spraw do załatwiania, trochę problemów i nawet nic nie chce się później pisać.
Gorąc się znów zapowiada.
Pozdrawiam!

cześć laski

uffff...jak gorąco...puffff...jak gorąco....:szok::szok::szok:

siedzimy ze szkodnikiem w domu..bo nie idzie nosa wychylić taki upał.

może potem wyjdziemy jak słoneczko trochę zejdzie niżej.

ja w nocy myślałam że umrę....strasznie znoszę tą końcówkę ciąży.

co do tego że mała nie będzie chciała wyjść-to się nie martwię...:happy:-bo ją wyciągną.

popłaciłam rachunki-i mam załatwione.

jeszcze dziś tylko obiad mnie czeka i włala.......:-)

katar mnie dobija....łomatko!!!!:wściekła/y:nie chce ktoś pożyczyć......:baffled:

dobra zawijam sie trochę poleżeć....

jak mi szkodnik pozwoli.

miłego dzionka!!!!!!!

ciao ciao

u nas tez straszny skwar, normalnie nie idzie wytrzymac,
a moj Zaki idzie jutro do przedszkola, ja jak dobrze pojdzie pede rankami pracowac wiec Zaki musi przedszkole odwiedzac, no ale jak dzis bylam potwierdzic to juz nie chcial wyjsc wiec mam nadzieje ze nie bedzie problemow

pozdrowionka papa

a co tam bede edytowac:-D zaszaleje:-p

Aga nieeee;-) jeszcze mam sporo;-)

Ewedja jutro Zaki do przedszkola? super! to trzymamy kciuki:tak:

nooo wlasnie gdzie ta nasza Viki??? mam nadzieje,ze jest zdrowa i chłopaki tez...

a Paula co??? korzysta z wolnosci;-) i z Julcią lufrują??? (tak to sie pisze:confused:);-)

ide na kolacje!:-)

oooo zobaczcie jakie fajne zdjecie mi sie udało zrobic,słodkie...

Ostatnia edycja:
no i prawidłowo:tak:

ja taki obrazek pamietam z podstawówki, tylko pani gdzies wychodziła to wszyscy do dziennika:-D

Cześć :-)

Jestem, jestem :-):tak:

Żyję i mam się dobrze :-) Dota zgadłaś!!! :-D korzystam z wolności :-):-D hehehe....

hmm... co napisać? D dziś rano pojechał więc znów jesteśmy same... smutno jakoś tak... jak jest w domu to jakoś tak pełniejsza chata :-) ehhh...

Poza tym lofrujemy, lofrujemy i lofrujemy :-D:-D:-D Między czasie przyjmuję klientki, jemy obiadek, wieszamy pranka... Tak wysuszone na słoneczku to aż wszystko chce się prać... :-D dziś upchnęłam do pralki moją kołdrę bo do nowych nie należy to jej się należało... hmmm jaka pachnąca teraz... Jutro popiorę powłoczki i kołdrę D...

Moda się na podwórku chlapie w baseniku popołudniami :-) Tylko z nudów wrzuca tam trawę, piach... co za małpiszonek... :rofl2: aaaa dziś zdarła przedramię i kolano... taka pędziucha że mówię wam... :szok:

Jejuuu najadłam się dziś znów fasolki po bretońsku i tak mi świdruje w brzuchu... :baffled::-D:nerd:

Dziś do południa to obskoczyłam małe zakupy w sklepie gospodarczym (kupiłam nowe spinacze do ciuszków z koszyczkiem :-D, i innych drobiazgów), uprałam na dworzu dywan który musiałam płukać konewką :-D iiii... zrobiłam lody truskawkowe :-):-):-):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D jakieee pyszneee!!!:-p

Asia hehe jak robiliśmy takie naloty na biurko w gimnazjum to nasza pani od fizyki krzyczała żeby jej powietrza nie zabierać :-D:-D:-D:-D miała kobieta dystans... :-D

Aga Amelucha ma wizytę u chirurga na 13 lipca i wtedy powiedzą co i jak... A 11 ma chrzciny.

Muszę poszukać jakiegoś ładnego bobasa do wózka bo za 5 dni ma pierwsze urodziny... ;-)

Kasiamaj to mówisz... ledwo ciągniesz... :-D;-) A jak psy sąsiadów? I sąsiadka?:-D

Ewedja to jaką pracę wyhaczyłaś? I fajnie że Zaki pójdzie do przedszkola choćby na kilka godzinek :-);-)

Baśka ja w ciąży też miałam mdłości na zapach mięsa i wędlin... wrrr... czasem ze sklepu musiałam wiać zostawiając koszyk tak mnie muliło... :-D:-D:-D mówię Ci że dziewczyna będzie... :-p:-p:-p A masz jakieś przeczucia? :-) I jak ruch w interesie?

Kata to gość pojechał? :-) Kinia jak? Poznała ciocię?

Jutrzenka gratulacje dla Kubusia!!! Widzisz jakie postępy... u nas całe szczęście nie było problemu z kupami... po dwóch dniach robienia w majty :baffled: zaczęła robić normalnie do nocnika :tak: i tak już zostało...

Przyzbela woowww!!! Jaki tort piękny... i ta syrenka z gołymi... :-D:-D:-Dmasz talent kobieto :-)

Weronika jak Twoja wesoła trójeczka? :-)

Idę do mojego jęczydła.... :-) Kolanko ją boli.... i jeszcze picie sie wylało, i kulki się gubią, i Maksio ją liże, Teletubisie się skończyły... :-D:-D:-D ahhh ile zmartwień...:-)

Dobrej nocki!!!

reklama
hejka

melduje sie na wywolanie Dotki ;-)

w pracy nie mam nawet chwili wolnego, normalnie jakis meksyk :crazy:

po pracy poszlam z kuba za 2,5 godzinny spacer, wrocilam o 20 :tak:. Ale jest super pogoda :tak:

Kasia jak to rachunki masz polacone :confused::confused:. Cc masz ustawione? I zdrowka zycze

Asia fajnie Ci z tym wolnym, pewnie Fifi szczesliwy

Dotka a gdzie taka fotke zrobilas?, za blokiem :-p

Aga moze malego przyszlego sportowca masz w brzuchu :-D, jakiegos Malysza :-D

Kata kupilam takiego balona w ksztalcie auta, z helem w srodku. Narazie jest ok. Z tamtego roku balon dopiero niedawno zaczal powietrze przepuszczac :tak: A kfc lubie hot wingsy i streepsy :tak:, zawsze bierzemy kubelek classic :tak:

Paula a do snu i na noc tez juz odstawila pieluche bo to najgorsze. A jak robisz lody. Milego lofrowania :)))

Kurde kuba cos swiruje ze niby sie boi, ze sie chowa. Di tej pory zasypial bez problemu a od wczoraj wymysla :wściekła/y::wściekła/y:

ide do wyrka

do jutra :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry