reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Yo kobitki!
Mialam wczoraj napisac, ale zadzwonilam do rodzicow i gadalismi i gadalismy, bo wlasnie wocili z urlopu i sie dawno nie slyszelismy:tak: No i w ogole przez ten upal to tak mi sie nic nie chce, zwlaszcza jak sama siedze w domu...
Wlasnie sie nas babka w przedszkolu zapytala, czy chcemy mloda juz do starszej grupy poslac czy dopiero od wrzesnia i nie wiem czy dobrze zrobilismy, ale zostawilismy ja jeszcze na wakacje u maluszkow (tam sa dzieci 0d 1,5-2,5r)... akurat tak chetnie zaczela chodzic, przestala plakac i w ogole szczesliwe dziecko, ze narazie zaoszczedze jej stresu, zwlaszcza ze mam nadzieje do wrzesnia juz ostatecznie sie pozegnamy z pieluchami no i powinna juz sie swobodniej z jezykiem czuc...

Kasiamaj, ja tez bym swoich uszczesliwila plackami, ale za duzo szczescia na raz by bylo, bo wczoraj pierogi dostali, wiec dzisiaj cos zdrowszego musi byc (ale jeszcze nie wiem co?) mam zawalona zamrazarke miechem na grilla i boje sie ruszac, bo mi powypada wszystko;-)
No wlasnie R ma w czwartek urodziny i mam zgryza bo chce wieksza imprezke zrobic, a zapowiadaja ze ma padac... No i w weekend tez ponoc bedzie deszcz, a mi sie nie chce w domu imprezowac, bo mimo wszystko powyzej 20 stopni bedzie....
Moja tesciowa trafila z R urodzinami, bo zawsze w ten dzien ma wolne od pracy, bo swieto Quebecu mamy:-).
Paula, no to wreszcie sobie odpoczniesz troche i bedziesz miala wiecej czasu dla Julci i dla siebie:)
Aga, no to dzielny Luki, ja sie ciagle waham umowic na wizyte, bo moje dziecko jest nieprzewidywalne i zaczyna sie bac obcych, zwlaszcza jak sie do niej z lapami pchaja;-)
Weroniczka, ja tez chyba musze Kaye do zoo zabrac, albo parku safari bo strasznie lubi zwierzeta, a przy okazji i dla nas fajna rozrywka bedzie.
I brawo dla Twojej dzielnej Malgosi... Szybciutko zalapala nocnikowanie, i zawsze troche grosza w kieszeni zostaje za pampersy:tak:
Dotka, Kata, Alex, Ewe nie wiem co by do Was madrego napisac, to sie chociaz ladnie witam!!!:-)

Odkrylam nowa gierke tower defence, to sobie chwile popykam i tez ide pranko wstawic i poskladac, to co juz wysuszone... Kurcze ale ten czas leci...

reklama
Hej kolesianki:-)

Ja też jakoś bez weny. Czytam codzinnie ale nie wiem co pisać bo nic ciekawego się u nas nie dzieje a o pierdołach to mi się nie chce pisać:zawstydzona/y:
Do nas też wreszcie lato zawitało. Siedzimy całymi dniami na ogrodzie, ja się opalam (jak mi moja mała zołza pozwala:sorry:) a chlopaki pluskają się w basenie, jezuuuuu oni to mają zdrowie, cały dzień w takim słońcu i na najwyższych obrotach:szok:

Paula, Dotka ja jestem uzależniona od zakupów:szok: I naprawdę z roku na rok mi się pogarsza:zawstydzona/y:
Pryzy ja właśnie bardzo często nie wiem co mądrego do każdej napisać dlatego się nie odzywam:zawstydzona/y: A jak mam napisać tylko cześć i nara to wolę nie pisać wcale.
Jutrzenka no weź, poświęć się i przyjedź do Trójmiasta na kilka godzinek, noooooo:sorry:
Baśka gratulacjeeeeeee:-)

hej
placki wyszły rewelacyjne!!!:-)
pyszotka
Kuba zajadał ze śmietaną aż mu sie uszy trzęsły.
jeszcze zostało trochę to mogę Was DOTKA PAULA obdzielić :-D;-):-p

po południu pojechaliśmy do małego Michałka-Kuba go zobaczył i mówi...
ale siajna lala :-D:-D:-D
dopiero jak mu sie wytłumaczyło to mówił dzidzia.
urodziłsie 4.560kg i 59cm. ale wcale nie wygląda na takiego dużego-jak leżał w łóżeczku to taka kruszynka.

Aga-ja malowałam farbami NOBILESA w saszetkach.jedna ok 3zł.

dziś chyba sobie nie posiedze za długo przed kompem-bo mój J ma urodzinki...
to sobie miło będziemy czas spędzać jak młody zaśnie.

miłego wieczorka.

Jutrzenka no weź, poświęć się i przyjedź do Trójmiasta na kilka godzinek, noooooo:sorry:

I JA PROOOOSZEEEEE....naprawde z Władka jest blisko i prosta droga,bardzo prosta:tak::tak:

mozemy gdzies sie spotkac w polowie drogi,np. Gdynia Orłowo;-) (jak Sywlka bedzie mogła)
W Orłowie jest piekny klif,molo,śliczny nowy plac zabaw....promenada, kawiarenki, przystań czy jakos tak-takie ładne łodzie tak stoją i to wszystko jest kilka metrów od morza (zresztą m jak milosć jak nakrecali to wlasnie z Orłowa, to co tam Kinga była):-):-):-):-):-):-)

Kasia dzieki!!!!mniami!!!!:-):-)

hej,hej Pryzy:)))))

Majoszka a Ty tam spac!!!!:-p:-p:-p:rofl2:;-)

Sylwka to super! teraz została nam sprawa Jutreznki.....jak prosby nie pomogą to zrobimy jakiś szantaż:-p:-p:rofl2: ale z Tobą to myśle,ze spokojnie mozemy sie spotkać tez wczesniej,niee? co tam bedziemy sobie zalowac;-)

reklama
nooo pogadam z Elcią:tak: ostatnio pytałam,to ona mowiła,ze im najbardziej pasują niedziele...
zobaczymy! moze ktoras niedziela w lipcu....ale fajnie sie tak spotakc!!! jejku!;-):-) jeszcze nad morzem....:-):cool2::-):cool2:

DOBRAAA IDEEEE MECZ LECI;-)

do jutra!:-)

Do góry