reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Ja też podczytuję na bieżąco ale nie wiem co pisać :sorry:

Już od dziś nie mam Amelki :-) więc zrobimy rundę po placach zabaw ;-)

Wczoraj tak mnie brzuch bolał że szok... :szok: masakra... jeszcze dziś czuję małe ćmienie...

Poza tym to kupiłam sobie wczoraj przez allegro dwie bluzy... ciekawe :sorry: taką mam potrzebę posiadania nowych ciuszków że jakoś nie mogłam się opanować...:-D ale na tym poprzestanę, chyba że robota się bujnie ;-):rofl2:

Aga cieszę się że Łukaszek dzielnie zniósł pierwszą wizytę u stomatologa :-) u nas z wizyty na wizytę jest coraz gorzej... :eek:

Baśka gratki!!! I życzę żeby wszystko było dobrze :-) eee to teraz głosowanie... :-D co będzie u Basi? Córka ;-):tak::-D

Dota to piszesz że jesteś już jak mulatka :-D

Weronika pewnie że jak palnujecie rodzinny wypad to bez sensu małego z przedszkolem posyłać na wycieczkę... ;-)

Kasiamaj może ktoś się dobrał do dziamgotów :-D

Kata do was ta chrzestna na ten tydzień wpada?:-)

A ja wam powiem że jak byłam w ciąży to specjalnie się nie opalałam, ale samo to że na ryby co tydzień jeździliśmy to słonko mocno nad wodą łapało... :tak: i na swoim ślubie w sierpniu byłam pięknie opalona ;-) zawsze oczywiście chroniłam brzunio ale specjalnie nie uciekałam przed słońcem ;-)

Stefanka
Grzechotka
Viki
Sylwia

CO U WAS????

Magdy też wieki nie było :szok:

Idę do sklepu po jakąś padlinę na obiad ;-):-D

reklama
a u nas nudy
młody sobie bajki zażyczył i ogląda...
chciałam z nim wyjść na dwór ale on nie chciał -to sie kisimy w domu.

co tam jeszcze...
brak mi weny co na obiad...
chyba placki ziemniaczane zrobię
to przynajmniej młody zje...
bo tak to nie zawsze chce ....

paula- ja to się ciesze że jedna wizyta wystarczyła narazie bo trudno powiedzieć co by było następnym razem.:tak::tak:ja też poczułam chęć posiadania nowego ciucha i licytuję śliczną sukienkę oczywiście nada się dopiero jak urodzę a może i trochę później ale bardzo mi się podoba:tak::tak::tak:

a mój Łukasz ma znów problemy z kupkami, normalnie sam je wstrzymuje boi się robić. Już próbowałam prawie wszystkiego:sorry: na dodatek chodzi i się skarży że go brzuszek boli. Chyba pójdę z nim do lekarza:sorry:

Majoszka ja poprosze talerz placków:tak:;-)

Paula już są wyprzedaże...i z tygodnia na tydzien coraz wieksze,to jak masz taką potrzebe- bujnij się po centrach handlowych;-) ja tam potrezbe kupowania ciuchow mam non-stop i zamierzam to wykorzystać w najblizszy łikend:-);-)
a czemu Cie brzuch bolał? @???

ooo Ewdeja nooo dzieje sie dzieje na tym mundialu...a Francja to dzis?? :sorry:a ciekaweee;-)Portugalia i Hiszpania ładnie zagrały:tak:

Ja tez się pytam: dziewczyny ktore się nie odzywają-co z Wami??? zdrowe?wszystko oki?

uwielbiam:-):-):-) rzadko robie bo my nigdy ziemniakow nie mamy...ale chyba kupie;-)

Aga a czemu Łuki nie robi??? moze woli w pieluche??? biedny, wstrzymuje to i brzuszek boli...

dota- w pieluchę nie zrobi bo już nie chodzi chyba że przez sen bo jeszcze na noc i w dzień do spania mu zakładam:sorry: tak sobie myślę że może to właśnie przez ten brak pieluchy, ale wczoraj jak pojechalismy do dentysty to mu założytłam pampersa i też nie zrobił
kasiamaj- nam to sama zaproponowała, że może mu pomalować

kasiamaj mi też usmaż placki :-) :-D uwielbiam... najbardziej takie z utartą do tego cebulą i pieprzem ;-):tak:

Aga... uuu to nie dobrze że Łukasz ma problemy z kupką... męczy się biduluś...

Dota :-D:-D:-D ja do najbliższego centrum handlowego mam 40km :-D:-D:-D więc nie tak łatwo mi się bujnąć na małe zakupy... Poza tym trzeba mieć grubawy portwel na taki wypad do stolicy... :cool2:
aaaa bardzo chętnie bym pojechała ale niestety nie stać mnie... :sorry:

A ból to raczej żołądka... wpieprzałam wszystko jak leci i miałam nauczkę...

Biedna Kasiamaj siedzi w kuchni i smazy placki:-D
szybciej,szybciej Kasia bo my tu głodne,juz masz dwie chetne:-D:-p i oby dobre były!!!;-):rofl2:

ide pranie jakies nastawic;-)nie ma co siedziec....;-)

reklama
Do góry