reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
my właśnie wróciliśmy z pierwszej wizyty Łukasza u dentysty:tak::tak: wprawdzie na początku uciekał na czworaka z gabinetu to jednak ta miła pani dentystka miała taki dar przekonywania, że Łukasz wrócił siadł na fotel dał sobie zajrzeć do buzi i co więcej dał pomalować ząbki:-):-):-) a na koniec pani zrobiła mu zdjęcie na fotelu:tak::tak: jestem z niego bardzo dumna:tak::tak: no i zapłaciłam tylko 30 zł za malowanie. Następna wizyta za pół roku, bo powiedziała że ząbki są śliczne i zdrowe, żeby dbać o nie jak do tej pory (tu mi się śmiać chciało bo gdyby ona wiedziała, że Łuaksz jeszcze chodzi spać z butelką mleka i co dzień zajada się słodyczami to by sie zdziwiła) no ale staramy się nadrabiać myciem:tak::tak::tak:
bardzo mi się podobał ten gabinet były zabawki dla dzieci a nad fotelem był mały komputerek w którym leciała bajka:tak::tak: nigdy wcześniej tam nie byłam ,ale poleciła mi go moja siostra i muszę przyznać że warto było:tak::tak:

jutrzenka- nie byłam u lekarza narazie pójdę za tydzień tak jak mam wizytę umówioną, chyba że znów ten ból się pwtórzy:tak:
alex- moje wszystkie koleżanki są ślicznie brązowe tylko ja zostałam bieluch, ale juz tak zostanie w tym roku bo mam zakaz opalania się:sorry:
pryzybela- też czekam z niecierpliwością na filmiki:tak::tak:
kasiamaj- to jest chyba najlepsze w ciązy że mozna się tak objadać:tak::tak:tylko że ja właśnie zobaczyłam że mi się rozstępy robią na udach:wściekła/y: brzuch smaruję a o tej części ciała zapomniałam:confused2:

paula- co tam u was, cieszysz się już wolnością?

reklama
hejkaaa:-):-):-):-)

i ja sie witam na szybciutko;-);-)

u nas od rana plac zabaw, potem obiadek i śpimy:-D własnie wstałam....
a my opaleni...hihhi..ja chyba nawet bardzo, az dzisiaj uciakałam przed słoncem;-):-D:cool2:

odezwe sie na dluzej jutro,oki???;-):-)no!:-) i odpisze Wam obiecuje:tak::tak::tak:

ps.Sylwka prześlij mi jakis nr telefonu do Ciebie;-)
ps2.Basiu GRATUUUUUULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

TRZYMAJCIE SIE!!! PAAAAAAAAAA:-):-):-):-):-):-):-):-)

hej
u nas dziś dzień wariata....
Kubę szaleństwo nieposłuszności ogarnęło......
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mnie jakoś chęci na wszystko odeszły....

może jutro bedzie lepszy dzień :sorry:

miłego wieczorka laseczki.

Pryzy-no ja przy Kubie jadłam wszystko-tylko potem jak zaczęłam karmić to już gorzej...
bo mały zaraz sie darł i brzuch go bolał....także dietka scisła jak diabli była-może teraz nie będzie tak drastycznie???
Aga-ja się też smaruję ale zaczęłam bardzo późno na brzuchy żadnego rozstępa nie mam.
Jutrzenko-jem jem...:-D;-)
Dota-Alex-nie opalajcie się tak mocno bo Was nie poznamy-czarnuszki będziecie :szok::-D

DOBRY NA WIECZÓR.
Ja oczywiście zamiast zamawiać wyposażenie na sklep to czytam co u Was.:-D Jakby D teraz tu wszedł to by mi dał bo powiedziałam że idę szybko zrobić zamówienie popłacić rachunki i schodzę na dół na film. Na n filmie lecą jakieś egzorcyzmy kogoś tam-nagrał i czeka na mnie:zawstydzona/y:.

Alex, Dotka - ale Wam zazdroszczę tej opalenizny, a ja w tym roku bladziuch. Normalnie już nie mogę patrzeć na siebie w lustrze. Jeszcze dziś była sąsiadka na kawie i też tak mocno opalona:-(. co tam nadrobię w przyszłym roku:-)

Pryzy, Dotka, Jutrzenka DZIĘKUJĘ.
Pryzy - ja również czekam na filmik
Dotka - jutro zdjęcia:zawstydzona/y:. Ciągle brakuje mi czasu.
Jutrzenka - trzymam kciuki za operację pielucha. Na pewno zakończy się powodzeniem

Aga - Oby ból nie powrócił no i przede wszystkim ogromne GRATKI dla Łukaszka za odwagę.

Ode mnie tyle. Robię co mam do zrobienia i uciekam.

Miłego wieczorku.

hejo

u nas nic nowego

basia gratki wielkie! :-) powiedz mi kobieto jak ty teraz ogarniesz te dwa sklepy, które masz w planach? ;-)
kasia aga dużo zdrówka nasze brzuchatki :-)

u nas słoneczko od rana więc pewnie gdzieś wybędziemy
przyjeżdża na tydzień kini chrzestna z bielska na urlopik - ostatnio widziała paszczaka na roczku :-p

dzien dobryyy:-):-):-)

a co ja tak wszedzie po Kacie:-D:-p:rofl2: hej Katka!!!:-)

Basia spoko spoko:tak: nie spiesz sie;-)

Aga super! Dzielny Łukaszek!:tak:

Kasia nie nie...czarna nie bede....dzis uciekam przed słońcem i siedze w cieniu:-D

Alex to mowisz przyjedziesz do Polski opalona, w wersji "bronze";-)

u nas tez bardzo ładnie, zjemy i uciekamy na dwór:-):-):-)

miłego,udanego,słonecznego.....paaaaa:-):-):-):-):-)

dzień dobry

ja wreszcie wyspana...
żadnych dziamgotów....
błoga cisza....
oby tak zostało to na AMEN :happy:

mam tylko nadzieję że Kuba mi dziś też oszczędzi.....

po południu wybieramy sie do znajomych którzy mają maluszka 2 tyg.
odbieramy od nich zawsze jajka i zaprosili nas dziś na kawę.
musimy jeszcze zahaczyć o jakiś sklep co kupie coś malutkiemu Michałkowi.

Kata-dzięi.
Dotka-no starczy ci tego słonka-bo jak przyjedziecie to Cię nie poznam i psem poszczuję :-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
Baśka-jak po filmie??? towar zamówiony???

miłego dzionka mamuśki.
;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

a gdzie reszta naszych mamusiek?????

Hej.
Dziś Staś w domu bo jego przedszkole pojechało do ZOO a on nie chciał. Przynajmniej 25 zł w kieszeni zostanie. A ja i tak mam w planach w najbliższym czasie pójście z dziećmi do ZOO więc nie wiele straci.

Ale Wam dziewczynki zazdroszczę z tą opalenizną. Ja to mogę leżeć na słońcu cały dzień i albo w ogóle mnie nie chwyci albo co dużo rzadziej mnie poprostu spali na czerwono :(

reklama
ciao ciao

ja jestem i czytam tylko weny brak

jutrzenka pytalas mnie kiedys czy juz mamy basen dla Zakiego, wiec powiem ci tak, wyciagnelam go w zeszlym tygodniu nalalam wody i......................................... jeszcze sie nie kapal bo sie pogoda zrypala, u nas jest styczen teraz, i przez to D siedzi w domu juz drugi dzien bo nie ma jak isc do pracy bo leje, a co do basenu to tu juz dzieci normalnie bawia sie w basenach

basia gratki wielkie :tak::tak::tak:

dotka i co bedzie dzis z Francja, po tych ich wszystkich buntach to nie wiadomo czy dadza dzis rade RPA; ale ogolnie sa jaja na tych mistrzostwach, zobacz na Wlochow, jeszcze nie wiadomo czy Angia wyjdzie jutro z grupy:-D:-D:-D

milego dzionka my dalej w domu bo nie da sie wyjsc na dworek, na razie bajki leca a pozniej bedzie trzeba pewnie cos kombinowac zeby maly sie nie nudzil

Do góry