reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka hej!!;-)w klatce obok? super! my dwa bloki dalej;-)

Paula no ale jestes!!! buzi nie pokazałaś:-D;-) ja tam lubie rudy kolorek:tak:

uciekamy na plac zabaw...wrócimy na obiadek:-)

trzymajta sie!!!;-):-);-):-)

hej babolce

paula ty wiewióro :-D zmywaj to szybciorem bo ten kolor jest bleeeee :-D tobie ładnie w ciemnych by było, miałaś kiedyś?
dota oczywiście, że idę! ale na bronka głosować nie będę :no: mamy 2 kroki do lokalu wyborczego. ale nawet gdyby było dalej to i tak bym poszła bo uważam to za obywatelski obowiązek :tak: a jak nie miałabym kandydata to po prostu oddałabym głos nieważny i nie rozumiem ludzi, którzy do wyborów nie idą bo nie ma na kogo głosować :no:
fanką piłki nie jestem. ubolewa t. bo kinia non stop bajki piłuje i ogląda tylko jak już pójdzie spać ;-)
kasia jutrzenka dołączam do was bo ja za oknem mam osiedlową ulicę :wściekła/y: i w dni targowe (czyli średnio co drugi dzień) jest głośno - dlatego moim priorytetem przy wyborze następngo lokum będzie cicha okolica i to taka gdzie za oknami nie będzie można nic już wybudować ;-)

umówiłam się z kumpelą na plac z naszymi księżniczkami i zaraz wybywamy

słonecznego!

Kata nie chcę teraz ciemnych ;-) mam fazę na eksperymenty :-D 6 lat chodziłam w pasemkach i teraz chcę popróbować ;-) A miesiąc temu miałam taki złotawy ciemny bląd i dobrze się w nim czułam a nie wiem co mi wczoraj odwaliło :-D:-D:-D

Dota my na wybory na pewno pójdziemy :tak:

Kasiamaj ale się macie z tymi psami... :eek:

Jutrzenka ja tam lubię świergot ;-)

Aga ja też mam coraz mniej czasu... Dziecko coraz bardziej ciekawe świata i mamy mnóstwo zajęć ;-) a od września jak pójdzie do przedszkola to już w ogóle nie wiem jak to będzie... :cool2: A Łukanio słodziak... u nas też jak się źle czuję to mała jest troskliwa :tak: to takie słodkie :-)

Zaraz pójdę Amelkę położyć do spania. Jak wstanie to obiadek i na spacer ;-):tak:

Jeju bez dzisiejszego dnia jeszcze tylko 4 dni z Ameluchą i wolność!!! :-D

kasja maj NMZC

dotka my to powinnysmy sobie zalozyc osobny watek na sport bo dziewczyny sie nudza naszymi wywodami, meczu portugalii i wks nie ogladalam bo zapomnialam i widzialam tylko ostatnie 10 minut, a ja dzis czekam jeszcze na hiszpanie (bo tam ladne chlopaki graja) :-D:-D:-D dobrze ze D tego nie widzi, a i tak by nie zrozumial, bo nie umie czytac po polsku :-D:-D:-D, my w sumie faworyta nie mamy, no bo patrzac na D to trzeba by liczyc na Algierie ale tu mozna sie przeliczyc, bo pewnie z grupy nie wyjdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,

my na glosowanie sie nie wybieramy, bo do rzymu bym sie musiala wybrac a to mi nie lezy, ciekawe kiedy w polsce bedzie mozna przez internet glosowac :tak::tak::tak:, a zaglosowala bym z checia na Bronka bo jak dla mnie to mniejsze zlo, no ale kazdy ma swoje poglady

P.S. Paula a mnie sie kolor podoba, ja tez mam takie szalone pomysly na kolory, ale fajnie by bylo cie zobaczyc od frontu :):):)

Paula-bardzo ładny kolorek-mnie się podoba :-) dawaj fotkę od przodu :-D
Weroniczko-no tak przynajmniej tydzień.i powinno być ok-jutro wszystkiego się dowiem na wizycie.
Dotka-Kata-udanych spacerków.

kurna a ja siedzę w domu.
może wyjdę z małym za dom-J zrobił huśtawkę wreszcie to sobie posiedzę.

po południu jak wróci z pracy to chcemy podjechać do salonu PLUSA-zostało mi ost.doładowanie i koniec umowy
musze coś wybrać bo potem to już całkiem sie nie ruszę -a tel.będą się urywać :-) a po co ładować konto bez żadnych korzyści..???może przejdę na abonament...ciekawe co zaproponują.
ostatnią umowę podpisywałam w Gdańsku-tam jakoś inaczej podchodzą do klienta...więcej ofert i tel.-nie wiem od czego to zależy????
np.dzwonili do mnie czy nie chcę sie pojawić w salonie bo mają dla mnie ofertę ciekawą...???a u nas jak skończysz ostatnie doładowanie to dopiero dzwonią do ciebie że można przyjść..i te ich oferty nie zawsze są opłacalne-nie wiem może wszystkich nie przedstawiają???tylko korzystne dla siebie a nie dla klienta???
no ale przecież nie pojadę do Gdańska :szok:-przynajmniej teraz.:-D

juz w domku:-)

Ewedja;-)a pamietasz dwa lata temu tez pisałysmy o piłce noznej na bb;-) były wtedy ME:-)

i widze,ze nas coraz wiecej na facebooku;-):-);-):-)

dzieki Majoszkooo:-)

dota- bo trzeba poszerzać horyzonty;-):-)
kasiamaj- ja mam taka dużą huśtawkę i lubię się husiać :-D:-D
ewedja- ja mam w pracy koleżankę która uwielbia piłkę nożną i martwi się ze nie ma z kim o tym podyskutować:-D
paula- to te ostatnie dni pewnie bardzo ci się dłużą:sorry:

jestem cały czas głodna:szok::szok::szok:

reklama
dotka widzialas co sie stalo z hiszpanami i pomyslec ze 10 dni temu ograli polakow jak jakis amatorow

kal.aga
trzeba bylo powiedziec kolezance zeby sie na nasze forum wybrala ma z dotka chetnie z nia pogadamy

ja pewnie jutro wieczorem bede miala gosci bo algieria gra z anglia i jedyne na co mozna liczyc to na taki cud jak sie dzis szwajcara trafil

Do góry