reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam wieczorową porą
wpadłam na chwilkę bo musze na stronę plus-a wpaść.

co porabiacie...
widzę nasze "kibicki' :-D:-D:-D pełna parą ;-)

kurczaki-dziecko mi się dziś skaleczyło-
biegał na dworze -J jeszcze coś dorabiał do tej hustawki a młody wziął szczypce do obcinania drutów -coś jakby kombinerki i zacisnął sobie na brzuszku....:szok::wściekła/y::-:)zawstydzona/y:
ma teraz rozcięte na 3cm.ciągle woła że ma ała.......bidulek.

no nic -posiedzę jeszcze chwilkę
może któraś z was zaglądnie.;-)

Kuba przyszedł się pożegnać na dobranoc dać mi buziaka i mówi...
..."badanoć zabciu moja...":-D- ale się uśmiałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babolki:-):-)

U nas wreszcie lato wróciło to korzystamy, cały dzień na ogrodzie i na rowerek na dwie godzinki też poszliśmy. A jutro wybieramy się z Marcelem popatrzeć jak Tatko śmiga motorkiem po torze, ale będzie miał młody frajdę:tak:

Aga ale rozczulil mnie teraz Łukaszek, kochany chłopczyk:-) Mój też mnie zawsze pociesza a jak tylko powiem ała to on od razu przeprasza nawet jak nie ma z tym nic wspólnego:-D Jak furka?? śmiga??

Paula kolorek supeeeer:tak:

Dotka ja też mam konto na facebooku ale bardzo rzadko tam wchodzę bo nie kumam o co w tym chodzi. Czy poza tymi gierkami, które mnie nie inetersują bo nie mam na to czasu, są jakieś róznice między tym a nk??

A ja za 3 tygodnie jadę do Polski, hurrrraaaaaaaa:-D Muszę sobie zapisać w komórce numer Doty, chociaż Ona to teraz wyprowadziła się na koniec świata:-p a wcześniej miałybyśmy do siebie rzut beretem.
A właśnie, Dota jak tam na plaży?? Kąpieliska zamknięte po powodzi?? Bo ja słyszałam że tak:wściekła/y:

kasia maj nasze dzieciaczki sa kochane, moj Zaki jak D wychodzi rano do pracy to mu mowi CIAO SKARBIE; normalnie usmiac sie mozna

hej
ewedja- koleżanka jeszcze się nie interesuje bb bo nie dzieciata:tak::tak:
kasiamaj- ucałuj Kubusia ode mnie żeby mu sie szybko zagoiło:tak::tak:
sylwia- mój Łukasz też tak ma z przepraszaniem, tłumaczyłam mu niedawno kiedy sie przeprasza bo przepraszał nawet stół jak się w niego uderzył:-D:-D:-D furka śmiga jak szalona a właściwie śmigała bo narazie czeka na rejestrację, ubezpieczenie wykupili tylko na 5 dni a rejestracja trochę trwa.Ale oczywiście mój M. nie może darować że nie kupił audi i już myśli nad sprzedaniem passata, żeby znów pojechać i kupić audi :crazy:
basia- hej:-)

asia- a co tam u was? pewnie masz dużo zajęć przed końcem roku:sorry:

ale się dziś nie wyspałam :no:

hejka

ja dzis z rana podskoczylam do LIDLA, sa w ofercie od dzis piżamki letnie dziecięce (spodenki krotkie i bluzeczka) za 16,99 :tak: i skarpetki (9,99 za 4 szt.) :tak:. Juz kupowalam mu pizamki i skarpetki z tej firmy co oni maja i super sie piora i prasuja (pizamki oczywiscie ;-)). Jak macie Lidla w okolicy to polecam.

Ewedja Zaki juz szaleje w basenie??

Kasia ja tez lubie ptaki jak cwierkaja zwlaszcza zaraz po zimie bo czuc wiosne, ale nie w takim natezeniu ze przez zamkniete okna slychac i nie od 3 rano :no:

Dotka ja ide glosowac na Leppera :-D:-D:-D:-D, a tak powaznie to tez na Bronka choc nie do konca on mi pasuje :sorry:. Najbardziej moj maz rozpacza, bo chwilowo jest bezdomny i nie bedzie mogl zaglosowac, ale sie wscieka :-D:-D:-D.
A ja tez mam konto ma Facebooku :-p:-p:-p, ale Ciebie nie namierzylam :sorry:

Paula z tyłu to ladnie wygladasz w tych wloskach :-D:-D ale pokaz jeszcze z przodu ;-):tak::tak:

Sylwia ja bede przejazdem w Gdańsku 25 lipca, moze sie umowimy z Dotka i sie spotkamy, moze i Elcia dotrze i jakas zabląkana plażowiczka forumowa :tak:

ja meczy nie ogladam wiec nie podzielam pasji

i tyle ode mnie na ta chwilke bo musze tyrać :crazy:

milego dnia

dzień doberek

dziś się wyspałam oj.....jak miło :-)
wstaliśmy po 8-ej. i sama byłam w szoku :szok::-D Kuba coś tam marudził po 6-ej ale udało się go jeszcze trochę przetrzymać i zasnął.

włączyłam kolejna pralkę -u mnie tydzień praczki :zawstydzona/y:-ale choć słonko ładnie świeci to szybko wyschnie.

dziś wizyta u gina -mam nadzieję że się czegoś dowiem??? i że wszystko z małą ok.

nie mam pomysła co dziś na obiad zrobić......:no:

co tam jeszcze????

miłego dzionka lachonki-
pracusiom lekkiej pracy-
spacerkowiczom pięknej pogody.

Aga-ucałowany.
Baśka-pisz pisz....:tak:;-)
Sylwia-miłego patrzenia na tatusia :-):tak: Marcel będzie zachwycony jak on taki motocyklista zapalony.:tak::-D
Ewedja-no ..można się uśmiać :-D czasem te teksty to z nóg zwalają :-D:cool2:
Kacha-jak tam u Was??? posunęło sie już coś z domkiem???jak dzieciaki???:-)
Jutrzenko-hej-chyba dziś masz lepszy humor???:tak:;-)

Cześć dziewuszki.

Ja też się dziś wyspałam. I pewnie pospałabym jeszcze troszkę gdyby nie Małgosia która przyniosła mi nocnicecz z kupą i podstawiła pod nos :eek::eek: Ech... moja dzielna kobitka już casłkowicie pożegnała się z pieluchami.

No i nie wiem co pisać. Chyba pójdę sobie kawę zrobić.

reklama
Kasia u mnie w lato humor jest zawsze ok, jak tak pieknie za oknem :tak:. To tylko zima mnie w depresje wpedza ;-)

Weroniczka oo to super, brawo dla Malgosi:tak:

Aga ja w lipcu na tydzien tylko na wyjazd. A dwa tygodnie mam na przelomie sierpnia i wrzesnia jak kuba do przedszkola bedzie szedl. Jak samochod??? Co tam kupiliscie, fajny??

a ja dzis dostalam @ i brzuch mne boli :-(

Do góry