reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko-gratki dla Małgośki za samodzielność ;-)
Jutrzenko-ale dziś jakaś weselsza jesteś -tak mi sie wydaje.:tak:
Aga-no ja też przeszłam spory przegląd ubranek...ale dałam radę.:-D
Doty-jeszcze nie było....WSTAWAJ ŚPIOCHU!!!!!

reklama
weroniczka- to piękny widok cię obudził;-):-D:-Dgratki dla Małgosi:tak::tak:
jutrzenka- pisałam gdzieś tam wcześniej, ale ty taka zapracowana ostatnio to powtórzę: mitsubishi carisma, mi się bardzo podoba i fajnie się jeździ ale M. nie może przeboleć że nie kupił audi:sorry:

a ja się wyrwałam na chwilę z pracy na miasto bo władzy nie ma (tylko cii) i kupiłam piękną karkówkę mniam

Hej!!!

My po lofrach :-)

Kupiłam dziś fluor w kropelkach na ząbki i od dziś przyjmujemy ;-) Może coś dadzą ;-)

Poza tym to młoda dostała od tatusia Harleja na akumulator :-D:-D:-D i zasuwa na nim dumna jak paw :-):-D

Aleście się uparły na ten mój front :-D:-D:-D
No macie...:-p

Zobacz załącznik 257213

Muszę troszkę graciarnię ogarnąć... wwrrrrrr :eek::cool2::-D

Dotka ja też mam konto na facebooku ale bardzo rzadko tam wchodzę bo nie kumam o co w tym chodzi. Czy poza tymi gierkami, które mnie nie inetersują bo nie mam na to czasu, są jakieś róznice między tym a nk??

A ja za 3 tygodnie jadę do Polski, hurrrraaaaaaaa:-D Muszę sobie zapisać w komórce numer Doty, chociaż Ona to teraz wyprowadziła się na koniec świata:-p a wcześniej miałybyśmy do siebie rzut beretem.
A właśnie, Dota jak tam na plaży?? Kąpieliska zamknięte po powodzi?? Bo ja słyszałam że tak:wściekła/y:

Sylwka to od końca odpowiem:-p
No nie wiem, czy plaze zamnkiete....popytam,poszukam...tam gdzie my jezdzimy jest ok;-)bylismy w Gdansku na kilku plazach, w Sobieszewie i woda jest czysta...poszperam na necie:tak:

jaki koniec świata:cool2::crazy:;-)

i jeszcze: no wlasnie:crazy: wysłałam Ci zaproszenie na facebooku juz daaaawno i co??? i nic:crazy:;-)

Jutreznko hej!;-):-)a jak Ty tam na tym facebooku sie nazywasz?Poranek?:-D:-p:-p
(musze Cie poszukac:tak:)

Paula ładnieeeeee Ciiii:tak::tak::tak:;-)

Weroniczka super! ))

Ewedja trzymaj kciuki!!! zaraz Francja graa;-)oglądasz?? oj kiepsko to widze...ale nic:
VIVE LA FRANCE!!!!:-):-D:-):-D

Majoszko wstałam wczesnie ale lapka nie mialam cały dzien,co za koszmar!!!:-D:-D:-D hihi
a jak u lekarza???

Basia wysłałam:tak:;-)

i Aga-Aga super! niech autko smiga i sie sprawuje!!!:-)

dobraaa to były odpowiedzi do dzisiejszych gadułek:-)
reszte dziewuszek pozdrawiam cieplutko!!!!:-):-):-)

cześć babolce :-D;-)

strasznie mnie plecy bolą-rany!!!!
ale co pomarudzę Wam :-p-tak jak kiedyś Kacha pisała kobietom w ciąży można...:-D:-p

byłam na wizycie u lekarza i......
młoda ma sie dobrze,na razie odpusciła....szyjka bez zmian czyli 2.4
tętno,przepływy ok.
tylko z jednym sie martwię.
mój gin od 1-ego do 17-ego lipca ma urlop :szok::-(
jednak poinformował mnie potem powiedział że jak trzeba będzie jechać i robić CC to pojedziemy.
bo on nigdzie się nie wybiera -nie jedzie na wczasy tylko będzie na miejscu.
mam dzwonić gdyby coś mnie niepokoiło.
albo nie daj Boże wody mi odeszły...(bo mała ciężka jak na swój wiek):szok::-)
ważne żebym dotrzymała do pierwszego/drugiego tyg lipca.
następną wizytę mam 24-ego. i potem już co tydzień.
zapisał mi jakiś żel dowcipny i antybiotyk-bo w wymazie jakieś bakterie wyszły.:-(

no...to tyle z wieści wizytowych
zjadłabym coś....
tylko nie wiem co????
:-D:-D:-D:-D:-D

jest tu ktoś?????

jestem na troche zanim mi moje chlopaki lapka zabiora :)

Paula a mnie sie dalej podoba ten kolorek, ja lubie takie nowosci :tak::tak::tak:

dotka, ogladamy meczyk, moj D lubi Francje w koncu polowa francuzow to sa z krajow afrykanskich :-):-):-), a ja lubie ale jak gra Henry, jakos mi tu brakuje kilku pilkazy dobrych, no coz mam nadzieje ze nie dadza sie pokonac meksykowi

majoszka odpocznij sobie, pewnie sie przemeczylas dzis i dlatego plecy bola, a mala majoszka mam nadzieje ze poczeka i nie zaskoczy twojego gina na urlopie :-D:-D:-D

reklama
hejka

ja tylko na chwilke i zmykam spac.
Dzis znow dzien w biegu, po pracy na pazurki poszlam, potem na spacer, a po 20 jeszcze do Carrefoura bo jest fajna oferta. Czesc produktow jest w ofercie, ze przy zakupie 2 takich samych produktow jeden jest za 1 gr:tak::tak:. Kupilam kilka rzeczy z tej oferty i mialam rabat 47 zl :tak::tak::tak: takze niezle :tak:

Dotka hehehe Poranek juz przerabialismy :-D:-D

Paula fajnie :tak:, ale wiesz ze ladne to we wszystkich ladnie :tak::-)

Kasia bedzie dobrze, zacisniesz nogi i wytrwasz ;-):-D

a gdzie sie Stafanka ukrywa??? i Viki halo halo

i tyle na dzis, zmykam paaaaaaa

Do góry