reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i ja sie przywitam
dziś wreszcie sie wyspałam :-)
i też lepiej sie czuję-może dlatego że to początek dnia :tak:

Paula-o dziwo ten dziamgot sie uspokoił -teraz ich suka wyje -J był i rozmawiał z sąsiadką...i na tym się skończyło....
jak grochem o ścianę-oni już siły na te psy nie mają sami....z łańcucha im sie zrywają itp. (szkoda gadać)
kiedyś sąsiad juz się wnerwił i mówił że na łące jak zwieją to oba w łeb dostaną....
i koniecznie dawaj fotkę-marcheweczko :-D;-):-D;-)
Ewedja-dzięki :-D

Jutrzenko-oby szybko wróciła wena i lepszy humor.

Aga-widzisz jaki Twój synek troskliwy ;-)

włączyłam pralkę
zaraz mykam na śniadanie bo mi kiszki marsza grają.
Dotka-a co taka wyczerpująco dzisiaj :-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry

Aga ojj zauwazylam, ja mam ogolnie ciezki okres, w pracy sezon zajęć i zwrotów, w domu jak pogoda to spacerujemy po kilka km i potem juz padam.
A jaki Łukaszek kochany słodziak :-)

Dotka dobry dobry :-)

o Kasia wskoczyla, hejo, smacznego. A z psem wspolczuje. Ja tez ostatnio spac nie moge bo ptaki sobie robia koncerty na naszym balkonie od sypialni i rano zamykam okna bo spac sie nie da taki jest jazgot :wściekła/y::wściekła/y: a jak duszno w pokoju :crazy: . A do psow sasiadow jakos przywyklam, moze nie sa tak blisko, tylko te glupie ptaki :crazy:

milego dnia

Ostatnia edycja:
ciao ciao

my tez juz dzis na nogach, ale nie wychodzimy teraz tylko popoludniu zeby wrocic z D samochodem jak bedzie z pracy wracal, a dopoludnia idziemy basen na polu zainstalowac i bedzie Zaki w siodmym niebie bo to maniak wodny jest

jutrzenka sil do pracy

paula pokaz sie

dotka a brazylie wczoraj ogladalas jak sie meczyla

Jutrzenko-a ja ptaszki nasze bardzo lubię tak pięknie spiewają-mnie to nie przeszkadza.wręcz odwrotnie...działa na mnie jakoś uspokajająco.może dlatego że pięknie spiewają a nie (np.kraczą)-bo to akurat by mnie wnerwiało.
ale sąsiedzi mają też ciekawie-bo u nich po drugiej stronie kukułka sie zadomowiła i daje im co rano tylko KU KU KU KU....:-D strasznie sie na nią wnerwiają :-D-czyli jest jakaś sprawiedliwość :-)

Ewedja tak tak widzialam:tak: co jest??? jakoś słabe te mecze...A Wybrzeze Kosci Słoniowej widzialaś??? ;-) grali z Portugalią ale nieźle grali:tak: dzis gospodarze grają,moze byc ciekawie;-)

kto tam dzis juz wstał??

Aga,Jutrzenka,Majoszka hejkaaa:-):-):-)

reklama
Hej dziewuszki.
W ogóle się dziś nie wyspałam :( Ale jeszcze tylko kilka dni i Staś nie będzie chodził do przedszskola to będę mogła sobie ciut dłużej pospać :)

Kasiamaj cieszę się że Malutka się uspokoiła. Pewnie jeszcze z tydzień musi wytrzymać żeby była bezpieczna.
Dota ty to faktycznie jesteśfanatyczka piłkarska. Ja to przez przypadek dowiedziałam się że są jakieśtam mistrzostwa:/ No ale mój R praktycznie nie ogląda meczy ( a jak już mu się zachce oglądnąć to po 15 min. śpi :) ).

A do wybórów oczywiście że pójdę. A komisję wyborczą mam w klatce obok.

Do góry