reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
i ja sie przywitam
dziś wreszcie sie wyspałam :-)
i też lepiej sie czuję-może dlatego że to początek dnia
Paula-o dziwo ten dziamgot sie uspokoił -teraz ich suka wyje -J był i rozmawiał z sąsiadką...i na tym się skończyło....
jak grochem o ścianę-oni już siły na te psy nie mają sami....z łańcucha im sie zrywają itp. (szkoda gadać)
kiedyś sąsiad juz się wnerwił i mówił że na łące jak zwieją to oba w łeb dostaną....
i koniecznie dawaj fotkę-marcheweczko ;-);-)
Ewedja-dzięki
Jutrzenko-oby szybko wróciła wena i lepszy humor.
Aga-widzisz jaki Twój synek troskliwy ;-)
włączyłam pralkę
zaraz mykam na śniadanie bo mi kiszki marsza grają.
Dotka-a co taka wyczerpująco dzisiaj
dziś wreszcie sie wyspałam :-)
i też lepiej sie czuję-może dlatego że to początek dnia
Paula-o dziwo ten dziamgot sie uspokoił -teraz ich suka wyje -J był i rozmawiał z sąsiadką...i na tym się skończyło....
jak grochem o ścianę-oni już siły na te psy nie mają sami....z łańcucha im sie zrywają itp. (szkoda gadać)
kiedyś sąsiad juz się wnerwił i mówił że na łące jak zwieją to oba w łeb dostaną....
i koniecznie dawaj fotkę-marcheweczko ;-);-)
Ewedja-dzięki
Jutrzenko-oby szybko wróciła wena i lepszy humor.
Aga-widzisz jaki Twój synek troskliwy ;-)
włączyłam pralkę
zaraz mykam na śniadanie bo mi kiszki marsza grają.
Dotka-a co taka wyczerpująco dzisiaj
Ostatnia edycja:
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dzien dobry
Aga ojj zauwazylam, ja mam ogolnie ciezki okres, w pracy sezon zajęć i zwrotów, w domu jak pogoda to spacerujemy po kilka km i potem juz padam.
A jaki Łukaszek kochany słodziak :-)
Dotka dobry dobry :-)
o Kasia wskoczyla, hejo, smacznego. A z psem wspolczuje. Ja tez ostatnio spac nie moge bo ptaki sobie robia koncerty na naszym balkonie od sypialni i rano zamykam okna bo spac sie nie da taki jest jazgot a jak duszno w pokoju . A do psow sasiadow jakos przywyklam, moze nie sa tak blisko, tylko te glupie ptaki
milego dnia
Aga ojj zauwazylam, ja mam ogolnie ciezki okres, w pracy sezon zajęć i zwrotów, w domu jak pogoda to spacerujemy po kilka km i potem juz padam.
A jaki Łukaszek kochany słodziak :-)
Dotka dobry dobry :-)
o Kasia wskoczyla, hejo, smacznego. A z psem wspolczuje. Ja tez ostatnio spac nie moge bo ptaki sobie robia koncerty na naszym balkonie od sypialni i rano zamykam okna bo spac sie nie da taki jest jazgot a jak duszno w pokoju . A do psow sasiadow jakos przywyklam, moze nie sa tak blisko, tylko te glupie ptaki
milego dnia
Ostatnia edycja:
ciao ciao
my tez juz dzis na nogach, ale nie wychodzimy teraz tylko popoludniu zeby wrocic z D samochodem jak bedzie z pracy wracal, a dopoludnia idziemy basen na polu zainstalowac i bedzie Zaki w siodmym niebie bo to maniak wodny jest
jutrzenka sil do pracy
paula pokaz sie
dotka a brazylie wczoraj ogladalas jak sie meczyla
my tez juz dzis na nogach, ale nie wychodzimy teraz tylko popoludniu zeby wrocic z D samochodem jak bedzie z pracy wracal, a dopoludnia idziemy basen na polu zainstalowac i bedzie Zaki w siodmym niebie bo to maniak wodny jest
jutrzenka sil do pracy
paula pokaz sie
dotka a brazylie wczoraj ogladalas jak sie meczyla
kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-a ja ptaszki nasze bardzo lubię tak pięknie spiewają-mnie to nie przeszkadza.wręcz odwrotnie...działa na mnie jakoś uspokajająco.może dlatego że pięknie spiewają a nie (np.kraczą)-bo to akurat by mnie wnerwiało.
ale sąsiedzi mają też ciekawie-bo u nich po drugiej stronie kukułka sie zadomowiła i daje im co rano tylko KU KU KU KU.... strasznie sie na nią wnerwiają -czyli jest jakaś sprawiedliwość :-)
ale sąsiedzi mają też ciekawie-bo u nich po drugiej stronie kukułka sie zadomowiła i daje im co rano tylko KU KU KU KU.... strasznie sie na nią wnerwiają -czyli jest jakaś sprawiedliwość :-)
dotaZ
Fanka BB :)
Ewedja tak tak widzialam co jest??? jakoś słabe te mecze...A Wybrzeze Kosci Słoniowej widzialaś??? ;-) grali z Portugalią ale nieźle grali dzis gospodarze grają,moze byc ciekawie;-)
kto tam dzis juz wstał??
Aga,Jutrzenka,Majoszka hejkaaa:-):-):-)
kto tam dzis juz wstał??
Aga,Jutrzenka,Majoszka hejkaaa:-):-):-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Dota-hej.
kasiamaj
mama 2007/2010
a ja nie wiem czy pójdę???
bo bysmy musieli pojechać do moich ...bo tam mamy lokal wyborczy.
moja mama i sis siedzą w komisji-tylko osobno w innych lokalach.
bo bysmy musieli pojechać do moich ...bo tam mamy lokal wyborczy.
moja mama i sis siedzą w komisji-tylko osobno w innych lokalach.
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej dziewuszki.
W ogóle się dziś nie wyspałam Ale jeszcze tylko kilka dni i Staś nie będzie chodził do przedszskola to będę mogła sobie ciut dłużej pospać
Kasiamaj cieszę się że Malutka się uspokoiła. Pewnie jeszcze z tydzień musi wytrzymać żeby była bezpieczna.
Dota ty to faktycznie jesteśfanatyczka piłkarska. Ja to przez przypadek dowiedziałam się że są jakieśtam mistrzostwa:/ No ale mój R praktycznie nie ogląda meczy ( a jak już mu się zachce oglądnąć to po 15 min. śpi ).
A do wybórów oczywiście że pójdę. A komisję wyborczą mam w klatce obok.
W ogóle się dziś nie wyspałam Ale jeszcze tylko kilka dni i Staś nie będzie chodził do przedszskola to będę mogła sobie ciut dłużej pospać
Kasiamaj cieszę się że Malutka się uspokoiła. Pewnie jeszcze z tydzień musi wytrzymać żeby była bezpieczna.
Dota ty to faktycznie jesteśfanatyczka piłkarska. Ja to przez przypadek dowiedziałam się że są jakieśtam mistrzostwa:/ No ale mój R praktycznie nie ogląda meczy ( a jak już mu się zachce oglądnąć to po 15 min. śpi ).
A do wybórów oczywiście że pójdę. A komisję wyborczą mam w klatce obok.